Resultaten voor rundstong gribichesaus van jeroen meus

Rundstong in Madeirasaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rundstong-in-madeirasaus-0

... us - Laat de tong gedurende 3 uur in zout water trekken. Hierdoor verdwijnen alle bloedresten. Vernieuw daarna het water, voeg de rundstong toe en laat 3 à 4 minuten koken. Giet hierna het water opnieuw weg en laat de rundstong opnieuw koken in water waarin je ook de groenten en de kruiden laat me ...

Rundstong in madeirasaus met duchesseaardappelen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundstong-in-madeirasaus-met-duchesseaardappelen

... rundstong in Madeirasaus met duchesseaardappelen - rundstong in Madeirasaus is zo een van die klassiekers waar je niet op een doordeweekse dag aan begint. Neem er je tijd voor want dat zal de smaak alleen ten goede komen. En eens het gerecht op tafel staat, zal je alleen ...

Recepten - Gefrituurde rogreepjes met Gribichesaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gefrituurde_rogreepjes_met_Gribichesaus

... Bereidingswijze De rogvleugels fileren (of vraag dit aan je vishandelaar) en in reepjes snijden. De reepjes als volgt paneren  In bloem wentelen en het overtollige afkloppen, door het losgeklopte eiwit met melk en olie halen en nadien door het broodkruim. De mayonaise ...

Kalfslende met mousseline, citroen, wortel en gribichesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/kalfslende-met-mousseline-citroen-wortel-en-gribichesaus

... Kalfslende met mousseline, citroen, wortel en gribichesaus - Verhit een klontje boter in een pan, kruid de kalfslende met peper, zout en schroei het vlees dicht. Leg het in een ovenschaal en zet het 15 minuten in de voorverwarmde oven van 180°. Neem het uit de oven, bedek ...

Recept voor rundstong in madeirasaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rundstong-madeirasaus

... r sneetjes tong op een bord en schep er de madeirasaus over. Serveer met aardappelpuree. Ingrediënten voor 6 personen 1 rundstong 1 bouquet marmite (prei, selder, tijm, laurier) 3 wortelen 2 ajuinen 3 teentjes look 2 eltomatenpuree 1 elbloem 4 takjes selder 6 tomaten 1 bouquet garni (peterselie, tijm, laurier) 250 gchampignons 10 clmadeirawijn boter - peper - zout ...

Recepten - Rog in gelei met jonge groenten, verse kruiden en gribichesaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Rog_in_gelei_met_jonge_groenten_verse_kruiden_en_gribichesaus

... Bereidingswijze Was de rog en dep droog. Maak de groenten schoon en snijd ze in kleine blokjes en de bloemkool in roosjes. Breng een flinke pan water met zout aan de kook. Doe er de wortel en de selder bij. Na ongeveer 2 minuten mogen ook de asperges en de bloemkoolroosjes ...

Jeroen Meus - Filodeegpakketjes met Noordzeekrab en gribiche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/filodeegpakketjes-met-noordzeekrab-en-gribiche

... Filodeegpakketjes met Noordzeekrab en gribiche - Deze kleine loempia’s met een vulling van krab en ricotta geef je als voorgerecht of aperitiefhapje. De gribichesaus wordt traditioneel geserveerd bij kalfskop of koude vis, maar doet in dit geval ook perfect dienst ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Steenbolk met spinaziepuree en gribiche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steenbolk-met-spinaziepuree-en-gribiche

... Steenbolk met spinaziepuree en gribiche - Dit heerlijk gerecht met vis uit onze eigen Noordzee zal zelfs door de allerkleinsten gesmaakt worden! jeroen gebruikt paneermeel om de steenbolk een krokant korstje te geven net zoals fishsticks. En wat past daar beter ...