Resultaten voor rozijnen bollen jeroen meus
Jeroen Meus - Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-met-peperkoek-rum-rozijnen-en-banketbakkersroom
... Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom - Pudding, peperkoek en peren. Dat zijn de basisingrediënten voor deze lekkere trifle. Een perfect laagjesdessert voor als er veel gasten komen eten. - De banketbakkersroom Splits de eieren. Vries de eiwitten in ...
Jeroen Meus - Kleine chocoladecakes met rozijnen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kleine-chocoladecakes-met-rozijnen
... Kleine chocoladecakes met rozijnen - Voor minstens 12 overheerlijke chocoladecakes met rozijnen voor het hele gezin, afgewerkt met bloemsuiker. - 0. Laat de boter op kamertemperatuur komen. 1. Laat de rozijnen wellen in een flinke scheut (bruine) rum, gemengd ...
Jeroen Meus - Havermoutkoekjes met banaan, noten en rozijnen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/havermoutkoekjes-met-banaan-noten-en-rozijnen
... Havermoutkoekjes met banaan, noten en rozijnen - Met deze toverkoekjes verzacht je alle speelpleinpijn. jeroen leerde het recept van zijn juf Spaans en tot op vandaag werken de koekjes als beste medicijn tegen blauwe plekken en schaafwonden. Maak je havermoutkoekjes voor ...
Jeroen Meus - Tulbandcake met rozijnen, rum en kaneel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tulbandcake-met-rozijnen-rum-en-kaneel
... Tulbandcake met rozijnen, rum en kaneel - Dat jeroen verzot is op rum raisin is intussen geen geheim meer. Deze keer niet in de vorm van ijs, maar wel een heerlijke tulbandcake. Ideaal om te serveren tijdens de koffieklets. - Verwarm de oven voor op 175°C.Leg ...
Jeroen Meus - Madeleintjes en chocoladerotsjes met rozijnen en noten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/madeleintjes-en-chocoladerotsjes-met-rozijnen-en-noten
... Madeleintjes en chocoladerotsjes met rozijnen en noten - Wat is er mooier dan een zelfgemaakt cadeautje voor Nieuwjaar? Stop deze madeleintjes en chocoladerotsjes in een zakje met een fraaie strik. Ze zijn een ideaal geschenkje voor de peter of meter bij het voorlezen ...
Jeroen Meus - Zwarte pens en rode kool met appel, rozijnen en kaneel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zwarte-pens-en-rode-kool-met-appel-rozijnen-en-kaneel
... Zwarte pens en rode kool met appel, rozijnen en kaneel - jeroen zet dagelijkse kost in de zuiverste zin van het woord op het menu. Zwarte pensen met rode kool op z’n lekkerst: gestoofd met appel. En om extra smaak toe te voegen gebruikt hij ook rozijnen en wat kaneel. ...
Kwarkbollen met rozijnen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/kwarkbollen-rozijnen
... Kwarkbollen met rozijnen 12 stuks 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering6.3obv 12 waarderingen GebakVegetarischHollands bevat per portie165 kcal 6 g eiwit 3 g vet 28 g koolhydraten Ingrediënten 250 g kwark 1 eetlepel olie 2 eieren 2 eetlepels suiker ...
Berlijnse bollen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/berlijnse-bollen
... Berlijnse bollen - Doe de bloem in een grote kom. Los de gist op in 1 dl lauw water (neem dit van de totale hoeveelheid van 4,5 dl). Het water mag niet warmer zijn dan lichaamstemperatuur. In heet water verbrandt de gist en zal hij zijn functie van 'rijzen' niet meer kunnen ...
Berlijnse bollen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/berlijnse-bollen
... Berlijnse bollen - Deeg: Doe het ei en de bloem in de keukenrobot. Meng de gist in het water en giet mee in de keukenrobot. Doe er de boter bij en laat mengen. Wanneer er een homogene massa verschijnt, voeg je de suiker en het zout toe. Strooi wat bloem op je werkblad ...
Berlijnse bollen van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/berlijnse-bollen-van-sofie-dumont
... Bereiding Deeg: Doe het ei en de bloem in de keukenrobot. Meng de gist in het water en giet mee in de keukenrobot. Doe er de boter bij en laat mengen. Wanneer er een homogene massa verschijnt, voeg je de suiker en het zout toe.Strooi wat bloem op je werkblad en kneed ...