Resultaten voor rode bessensap
Stoofpeertjes zonder alcohol(met bessensap) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/stoofpeertjes-zonder-alcohol/
... geen alcohol drinkt? Probeer deze stoofperen in bessensap eens. Minstens zo lekker! Normaliter worden stoofperen vaak gemaakt met rode wijn of zelfs likeur. Dit verdampt grotendeels, maar niet helemaal. Wil je dus echt 0% alcohol? Dan kun je ervoor kiezen om ze te koken in bessensap. Je kunt dit gewoon in de supermarkt kopen. Zelf gebruikte ik een mix van zwarte bessensap en rode bessensap. Stoofpere ...
Stoofperen tiramisu | Makkelijk (kerst)recept | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/stoofperen-tiramisu/
... ingers, 3 el suiker, 1 tl kaneel, stukje chocolade (geraspt), 8 stoofperen (Gieser Wildeman), 1 kaneelstokje, 1 steranijs, 300 ml rode wijn ...
Lamskoteletten met bessensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamskoteletten/lamskoteletten-bessensaus
... Lamskoteletten met bessensaus 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 1 sinaasappel stukje (3 cm) verse gemberwortel, geraspt 2 eetlepels olijfolie 4 grote of 8 kleine lam ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pink-fizz
... Maar het kan nog beter. Voeg heerlijk zomers fruit toe en geniet van jouw nieuwe favoriete cocktail. - Breng de frambozen met de rode bessen suiker citroentijm het sinaasappelsap en een scheutje water aan de kook. Laat 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen.Haal alles door een zeef vang het sap op en duw er met de bolle kant van een l ...
Stoofpeertjes | zo maak je de lekkerste stoofperen - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/stoofpeertjes/
... ak de saus wat dikker met maizena of allesbrander. Giet de saus door een zeef over de stoofperen en smullen maar. 4 peren, 250 ml rode wijn of bessensap, 250 ml water, 3-4 eetlepels suiker, 1 kaneelstokje ...
De keuken van Johanna: Stoofpeertjes met bessenjenever
http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/11/stoofpeertjes-met-bessenjenever.html
... de uiteindelijke smaak. In de loop der tijd heb ik diverse soorten 'sappen' gebruikt, bijvoorbeeld bessensap, port of zomaar een rode wijn.De huidige versie staat op nummer 1 van mijn favorietenlijst. De zachte, volle smaak van de gebruikte rode wijn is fantastisch ingetrokken en doet mij denken aan de Spaanse zon. Wat heb ik er ingedaan? Op advies van mijn slijter gebruikte ik de Tinto Joven uit 2009, Duque de Sevilla en een flinke scheut bessenjenever ...
Recept watergruwel | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/recept-watergruwel/
... Recept watergruwel watergruwel Ach, ach, de huishoudschoolleraressen van vroeger. Zij hebben wat er aan goed eten bestond grondig om zeep geholpen, zo tussen 1890 en 1960, met hun fantasieloze zuinigheidscultus. Margarine in plaats van boter, kruiden de deur ...
Havermout stoofperen crumble (Sinterklaas dessert) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/sinterklaas-dessert-crumble/
... tructies Schil de peren en zet ze in de pan. Voeg de suiker, kruidnagels, sternaijs, kaneel en kardemompeulen toe. Giet daarna de rode wijn (of bessensap) en water erbij en breng aan de kook. Draai daarna het vuur zacht en doe de deksel op de pan. Laat zo'n 2 uur opstaan. Check regelmatig of de peren nog onder staan en voeg anders extra vocht toe. Maak intussen het kruimeldeeg. Smelt in de magnetron de kokosolie. Giet hier de maple syrup bij. Voeg nu de havermout, amandelmeel en koekruiden toe en breng eventueel op smaak met een snufje zout. Vorm met je handen een kruimelig deeg. Zijn de peertjes klaar? Haal dan de peertjes uit de pan en laat het vocht intussen inkoken. Snijd de peertjes in kleine stukjes en gooi het klokhuis weg. Verdeel de peerstukjes over de 4 kommetjes en maak af met de crumble. Verwarm de oven voor op 180 C. Bak gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven. Pas op als je de dessertjes uit de oven haalt, want de kommetjes zijn heet. ...
Griesmeelpudding met bessensaus maken (opa's recept) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/omas-recepten-griesmeelpudding/
... Griesmeelpudding maken met bessensaus (van Elianne’s opa) Een ouderwets lekker dessert: griesmeelpudding recept van opa! Waarschijnlijk ken je het wel van vroeger. Een stevige pudding met een fris laagje bessensaus. En jij kan dit nu zelf ook maken! Griesmeelpudding ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/virgin-mojito-met-bosbessen
... Virgin mojito met bosbessen - De virgin mojito heeft alles wat de klassieke mojito heeft én meer. Maar je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Verras jezelf met dit verfrissend recept. - Doe de blauwe bessen de suiker en het vanille-extract in ...