Resultaten voor risotto met witte asperges
Risotto met asperges, morieljes en kipfilet
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/556/risotto-met-asperges-morieljes-en-kipfilet
... risotto ...
Risotto met asperges, paddenstoelen en parmezaan (Asparaguus, Hasselt) | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/risotto-met-asperges-paddenstoelen-en-parmezaan-asparaguus-hasselt
... Hasselt) - Grote fan van asperges? Dan moet je zeker eens naar Asparaguus, het pop-uprestaurant in Hasselt. Probeer zeker eens de risotto met asperges van op hun menukaart. Tip: wil je dit vegetarisch? Gebruik dan groentebouillon in plaats van kippenbouillon.Tip: meer recepten uit Mijn Pop-Uprestaurant? Neem hier een kijkje. Sc ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/risotto
... pan en fruit wat look en ui. Maak ondertussen een groentebouillon klaar. Bak de pancetta mee met de ui en knoflook. Doe er ook de risottorijst bij. Schep de bouillon bij de risotto. Zorg ervoor dat de risotto steeds onder staat. Je kan nu ook de witte wijn erbij gieten. Blijf bouillon toe ...
Risotto met asperges, venkel en tong | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/risotto-met-asperges-venkel-en-tong
... risotto met asperges, venkel en tong - Een lekkere risotto maken is niet moeilijk. Met venkel en asperges krijgen je bovendien een fris en seizoensgebonden gerecht. Pel de sjalot en snij in stukjes. Stoof de sjalot en de geperste look aan in vetstof. Voeg de rijst toe, ...
Risotto met tuinerwtjes en groene asperges - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/arla/risotto-tuinerwtjes-groene-asperges
... aans Ingrediënten 1 pot Arla Apetina witte kaasblokjes in olie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotjes, fijngesnipperd 350 g risottorijst 1 liter groentebouillon 300 g tuinerwtjes of jonge kapucijners (diepvries) 200 g groene asperges of sperzieboontjes 100 g roma tomaatjes, gehalveerd 1 bosje bieslook, fijngeknipt Bereiden Verwarm 5 eetlepels olie van de kaasblokjes in een pan met dikke bodem, fruit de knoflook en de sjalot ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/risotto-met-asperges
... n roerbak 3 minuten mee.Voeg 60 ml droge witte wijn toe en roerbak 1 minuut mee.Voeg 600 ml kookvocht van de asperges toe.Laat de risotto op een zacht vuur garen. Je mag af en toe roeren.Kijk op de verpakking van de risottorijst hoe lang je ongeveer nodig hebt. Voeg 4 minuten voor de risotto klaar gaat zijn, de stukken asperge toe. Roer. Voeg 2 minuten voor de risotto klaar gaat zijn, de punten van de asperge toe. Roer.Bak dan ook de groene asperges (zonder onderkantje) met olijfolie in een (grill)pan. Kruid met zout en peper.Proef de risotto op tijd! Als de risotto nog niet gaar is, dan voeg je nog bouillon toe.Roer 25 g goede boter en een goeie scheut lekkere olijfolie extra vierge onder de risotto. Roer 50 g (vers) geraspte Parmezaan of Grana Padano onder de risotto.Roer nog (verse) kruiden onder de risotto. Of gebruik peterselie en bieslook uit de diepvriezer.Serveer meteen!Dien op ...
Risotto met asperges | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/risotto-met-asperges/
... risotto met asperges Vandaag een recept voor risotto met asperges, waarbij de rauw gesneden topjes een fris accent geven. Rauwe asperges zijn heerlijk! De hier gegeven hoeveelheid is voor een hoofdgerecht, met flink asperges erin, voor 4 personen. 500 g witte en ...
Saffraanrisotto met Hollandse garnalen en asperges | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/saffraanrisotto-met-hollandse-garnalen-en-asperges
... Saffraanrisotto met Hollandse garnalen en asperges - Schil de asperges en verwijder de harde onderkanten. Snijd de punten op 8 cm af en snijd de rest schuin in plakjes. Kook de asperges 5 minuten in ruim water en laat ze van het vuur af nog 15 minuten nagaren. Wrijf de ...
Jeroen Meus - Risotto met asperges, tomaat en krab - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/risotto-met-asperges-tomaat-en-krab
... risotto met asperges, tomaat en krab - Een snelle hap met alleen maar top ingrediënten: zalig smeuïge risotto met tomatenblokjes, onze Belgische trots en krabvlees. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. - Schil de asperges, doe ze in een pot koud gezouten ...
Risotto met witte asperges | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/risotto-met-witte-asperges/
... j het ritueel. Maar voor wie daar geen zin in heeft, of voor wie al aan de tweede keer asperges toe is, een recept voor aspergerisotto. Vreselijk Italiaans chique in die zin dat het gerecht babyblank is en blijft. Schil de asperges van achter de top naar beneden. Voel met je vingers of er nog houtigheid zit. Snijd het laatste eind van de asperges af. Bewaar alle schillen en afsnijdsels. Kook die met de asperges 5 minuten in water met zout en laat daarna 10 minuten met het deksel op de pan staan. Vis de asperges uit het kookwater en snijd ze in stukjes. Houd de toppen apart van de rest. Breng het kookwater aan de kook en houd het heet (de schillen en afsnijdsels worden niet gebruikt). Bak het uitje glazig in de helft van de boter. Roer er dan de rijst bij, laat die ook glazig worden en giet aspergewater in de pan tot de rijst onder staat. Laat onder regelmatig roeren zachtjes koken en voeg af en toe aspergewater toe tot de rijst al dente is (ongeveer 15 minuten). Zorg dat de risotto goed nat en smeuïg blijft. Voeg dan de aspergestukjes, de resterende boter en de kaas toe en roer om. Doe er op het laatst de aspergepunten bij, meng en serveer. risotto met asperges ...