Resultaten voor rijstpap met saffraan piet
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/rijstpap-0
... de saffraan toe. Breng alles aan de kook en laat op een zacht vuurtje koken gedurende 35 minuten. Roer er af en toe door. Haal de rijstpap van het vuur en voeg er 1 eetlepel boter aan toe zodat de rijstpap mooi smeuïg wordt. Ingrediënten 200 ml room 200 gr ronde of ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Rijstpap
... saffraan bij. Laat de rijst in de melk glijden en houd hem 30 minuten of langer op een zacht vuurtje tot hij gaar is. Neem de rijstpap van het vuur als hij nog niet te stevig is, want hij zal nog verdikken tijdens het afkoelen. Roer de eierdooiers los en roer ze door de rijstpap. Doe eventueel nog een klontje hoeveboter bij de warme rijstpap. Dien de rijstpap op met bruine suiker. Recept: Geert Van D ...
Klassieker: Rijstpap | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/klassieker-rijstpap
... jder de zaadjes met een koffielepel. Doe de zaadjes bij de melk. Doe de saffraan bij de melk. Dit zorgt voor de gele kleur van de rijstpap. Laat 35 min rustig koken en roer om de 5 min. Voeg daarna een lepel boter toe, dat maakt het smeuïg. Dresseer in een kommetje. Je kan de rijstpap opdienen met bruine suiker. Ingrediënten 150 gr suiker 1 l volle melk 200 gr dessertrijst 1 vanillestok bruine suiker snuifje saffraan ...
Rijstpap met eekhoorntjesbrood | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-eekhoorntjesbrood
... suiker, chocolade en salie. Plaats 15’ in de stoomoven op 100°. Cutter het gedroogde eekhoorntjesbrood tot poeder. Serveer de rijstpap koud of warm met een beetje room. Overstrooi met het gedroogde poeder. Ingrediënten gedroogd eekhoorntjesbrood 50 gr chocolade 100 gr rijst 75 gr suiker 4 dl melk 1 mespunt saffraan 1 blaadje salie 1 dl (light) room ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/222/rijstpap
... toe. Hou 30 tot 40 minuten zachtjes aan de kook. Roer ondertussen regelmatig met een houten lepel, tegen het aanbranden. Neem de rijstpap van het vuur als hij nog niet te stevig is (hij dikt nog verder in bij het afkoelen) en verwijder vanille, kaneel en steranijs. ...
Op kamp: Rijstpap voor 100 man | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/op-kamp-rijstpap-voor-100-man
... Op kamp: rijstpap voor 100 man - Ga je op kamp koken? Wil je graag rijstpap maken voor 100 man? Heb je geen idee hoe dit te maken? Dit recept helpt je op weg! Smakelijk! Pas de pot aan aan de hoeveelheid rijstpap die je gaat maken. Zorg er ook voor dat je een zo breed ...
Recept rijstpap: zelf rijstpap maken
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rijstpap
... omen. Ondertussen is het een echte Vlaamse klassieker geworden. rijstpap maken kan je op verschillende manieren maar de klassieke rijstpap "op grootmoeders wijze" maak je met dit recept. - Spoel de rijst en laat uitlekken.Breng de melk aan de kook.Voeg de suiker vanillemerg en -peul kaneelstokje en de saffraandraadjes bij.Verwijder het vanillestokje.Voeg de ri ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rijstpap-met-appeltjes
... saffraan en de steranijs toe. Laat 35 minuten koken op een laag vuur en roer om de 5 minuten eens door. Haal de steranijs uit de rijstpap.Snijd de appel in plakjes. Doe de boter in een pan met 2 eetlepels bruine suiker. Laat even koken en doe de plakjes appel in de pan. Bak totdat de appeltjes karamelliseren. Serveer de rijstpap met de appelplakjes. ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Rijstpap_2
... Bereidingswijze Breng de melk met het snuifje zout aan de kook. Voeg de rijst toe en laat gedurende 40 minuten zacht doorkoken. Voeg de suiker en het potje saffraan toe... ... en klaar is kees! ...
http://www.omasrecepten.com/recepten/Desserten/rijstpap(een%20beetje%20anders).html
... class="recipe">rijstpap(een beetje anders)Deze rijstpap is een beetje anders dan de gewone maar zeker even lekker.Ingrediënten :50 g suiker150 ml room2 blaadjes gelatine1 sinaasappel5 druppels vanille-extract6 dl melk1 kaneelstokje120 g rijst Bereiding : Doe de rijst ...