Resultaten voor jeroen meus aperitiefhapjes in glaasjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-in-glaasjes
... Tartaar in glaasjes - Tartaar in glaasjes - Je start met het rundvlees in heel kleine blokjes te snijden. Hak dan een half bosje peterselie 1 sjalot en de kappertjes (of augurkjes) fijn.Meng dit samen met het rundvlees in een kom en breng de tartaar op smaak met de tabasco ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/13/glaasjes-met-zalmmousse
... glaasjes ...
Aperitiefhapjes uit de zee | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/aperitiefhapjes-uit-de-zee
... aperitiefhapjes uit de zee - Glaasje met zalm en een sesamkrokantje: Snijd mootjes gerookte zalm in blokjes. Besprenkel ze met citroen en bestrooi ze met fijne kruiden. Bewaar de blokjes zalm in de koelkast. Snijd intussen de vellen brikdeeg in dunne reepjes, leg ze ...
Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic | De Keuken van Sofie
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/drie-zalige-aperitiefhapjes-en-een-coole-gin-tonic
... Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic - Sofie is te gast bij Annelien Coorevits. Annelien houdt van aperitieven, hapjes en cocktails. Sofie zet dan ook graag met het haar het weekend in en geeft Annelien drie recepten voor hapjes en een leuke cocktail. Voor ...
http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-met-oa-gevuld-kalfsgebraad-aperitiefhapjes-creatief-met-aperitief-zalige-zalmrolletjes/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 3 eetlepels Solo Delifine Toevoegen Boursin (Look & Fijne Kruiden) Toevoegen spinazieblaadjes ...
Recept voor Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/coupe-van-gerookte-zalm-en-moube-van-verse-kaas-met-kruiden/
... Menugang: Aperitiefhapje Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 400 g gerookte zalm Toevoegen 350 g verse kaas Toevoegen 20 cl vloeibare room Toevoegen 3 b ...
Aperitiefhapjes met bubbels | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitiefhapjes-met-bubbels
... aperitiefhapjes met bubbels - Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem toe en roer droog. Voeg 1 per 1 de eitjes toe. Roer telkens stevig door. Het deeg is klaar als het in een punt van de spatel loopt. ...
http://www.solo.be/nl/recepten/coupe-van-gerookte-zalm-en-moube-van-verse-kaas-met-kruiden/?t=2
... Menugang: Bereidingstijd: Moeilijkheid: Prijs: Ingrediënten - voor personen Bereidingswijze Tip: Geniet van ...
Aperitiefhapjes | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitiefhapjes
... aperitiefhapjes - Het lievelingsgerecht van Christoff. Christoff kan eindeloos genieten van een aperitiefbuffet, vrienden ontvangen en een glaasje champagne. Sofie verwent hem met gebakken scampi met currysaus, toastjes met gerookte zalm en wafeltjes van manchego en ...
Aperitiefhapjes: paling, oester en tijgergarnaal | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitiefhapjes-paling-oester-en-tijgergarnaal
... Aperitiefhapjes: paling, oester en tijgergarnaal - Begin met het soepje van aardpeer. Schil en snij de ajuin grof. Stoof aan in wat Alpro Bakken en Braden. Schil en snij de pastinaak. Voeg bij de ajuin. Was en schil de aardperen. Snij ze grof en voeg toe bij de rest ...