Resultaten voor reefilet njam
Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/reefilet
... j en laat nog even opkoken. Serveer de ree met de champignons en de saus. Ingrediënten wildbouillon ½ kg bospaddenstoelen 600 g reefilet 2 dl porto 2 dl water boter 2 tenen knoflook 2 sjalotten 2 dl room 100 g spekblokjes ...
Ree met aardpeer in de wok | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-aardpeer-in-de-wok
... eelepel groentenbouillon. Voeg er wat vanille bij en wanneer alles gaar is ook de room. Mix alles tot een schuimige massa. Bak de reefilet rosé. Serveer de ree met het schuimige aardpeerschuim en aardpeerwok. Serveer eventueel met een schijfje ganzenlever en versier met kervel. Ingrediënten 4 grote aardperen 200 gr girollen 600 gr reefilet 2 el veenbessen arachideolie 2 el frambozenazijn 1 el suiker ½ fles porto 2 dl (light)room bakboter kervel vanille 1 th lepel groentenbouillon ...
Ree met kweepeer en bloedworst | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-kweepeer-en-bloedworst
... r in brunoise en stoof ze aan . Bevochtig met water en grenadine. Laat rustig stoven onder deksel tot de kweepeer gaar is. Bak de reefilet mooi rosé. Serveer de ree met de kweepeer met daarop een schijfje bloedworst. Overstrooi met wat broodkruim. Oversaus met de jus van het nekvlees. Serveer de nek in een kommetje met de puree erbovenop en overstrooi eveneens met wat broodkruim. Zet het even onder de grill. Werk af met gehakte peterselie. Ingrediënten 400 gr reefilet 1 ree nek 8 el aardappelpuree 100 gr gedroogde bospaddenstoelen (eekhoorntjesbrood) 1 l rode wijn 1 l water 2 el wildbouillon 1 ...
Ree met uienconfituur en engelenhaar van aardappelen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-uienconfituur-en-engelenhaar-van-aardappelen
... nconfituur op het bord en daarop de ree, daarop de gebakken spekreepjes. Werk af met het engelenhaar. Ingrediënten 3 uien 600 gr reefilet 3 el frambozenazijn 2 el suiker 4 el grenadine frituurolie spek engelenhaar (heel fijn gesneden aardappelreepjes ...
Ree met ganzenlever gnocchi | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-ganzenlever-gnocchi
... olie. Serveer de ree met de saus en de gnocchi. Versier met wat verse kervel. Ingrediënten 2 schijfjes ganzenleverterrine 600 gr reefilet 250 gr aardappelpuree 80 gr bloem 1 el truffelpuree 1 dl porto 1 dl water 2 dl (light) room rundsbouillon verse kervel notenolie ...
Ree met aardpeer en foie gras | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-aardpeer
... - Snijd de aardperen en aardappelen in blokjes van 1 cm. Bak de blokjes langzaam aan in boter met een beetje rozemarijn. Bak elke reefilet mooi bruin aan beide kanten gedurende ongeveer 3 minuten. Haal ze vervolgens uit de pan. Doe de suiker in de pan en laat hem kara ...
Recept voor ree met mousseline van knolselder, kweeperen mousse en zilveruitjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/ree-met-mousseline-van-knolselder-kweeperen-mousse-en-zilveruitjes
... Bak de beukenzwammen: Snijd de zwammen los en bak ze aan in olijfolie. Voeg het zout pas op het einde van de baktijd toe. Bak de reefilets: Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de 4 stukken reefilet kort aan in de olijfolie, kruid met peper. Bak ca. 4 min. af in de ...
Recept voor vijgen met suikerjasje | njam!
http://www.njam.tv/recepten/vijgen-met-suikerjasje
... bereiden: Warm de suiker, water, limoensap en kaneelstokje op medium warmte tot de suiker is opgelost en begint te bruinen. Haal van het vuur en dop de vijgen erin. Doe dit met behulp van een vork of prikker (want de stroop is heet!). Plaats de vijgen op bakpapier en laat ...
Recept voor praline van foie gras | njam!
http://www.njam.tv/recepten/praline-van-foie-gras
... bereiden: Maak eerst de chocoladecoulis. Breng de bouillon en porto aan de kook en reduceer tot de helft. Voeg de chocolade toe en roer tot alle chocolade is gesmolten. Breng op smaak met zout en peper. Hak de noten fijn en rooster in een steelpan. Maak met behulp van ...
Recept voor violetsiroop | njam!
http://www.njam.tv/recepten/violetsiroop
... bereiden: Verwarm het water met de snoepjes op een zacht vuur en roer tot een siroop. Laat afkoelen en bewaar in een fles met dop op kamertemperatuur. Ingrediënten 1 kgvioletsnoepjes 500 mlwater ...