Resultaten voor recept bolognaisesaus
Snelle lasagne à la Dina | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/snelle-lasagne-la-dina
... 185°C. Haal uit en serveer. Tip: heb je nog bolognaisesaus over? Geen nood, vries ze in en gebruik ze later opnieuw. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
De perfecte kinderlasagne | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/de-perfecte-kinderlasagne
... De perfecte kinderlasagne - Smelt de boter en maak met de bloem een roux. Giet de melk erbij tot een mooie bechamelsaus. Smelt in deze saus 300 gr van de geraspte kaas. Werk verder af met peper en zout, muskaatnoot en wat citroensap. Was de spinazie en hak het knofl ...
Volkoren cappellini met vegetarische bolognaisesaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/volkoren-cappellini-met-vegetarische-bolognaisesaus
... Volkoren cappellini met vegetarische bolognaisesaus - Snij de look, sjalot en ajuin fijn en stoof aan op een zacht vuurtje in olijfolie. Haal de vezelige draden van de selder met een dunschiller. Snij in fijne stukjes en voeg bij de ajuin. Snij ook de courgette, wortel, ...
Spaghetti bolognaise met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/spaghetti-bolognaise-met-zongedroogde-tomaten-en-parmezaanse-kaas
... Spaghetti bolognaise met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas - Kook de spaghetti volgens de richtlijnen op de verpakking, zonder zout. Laat hem uitlekken. Schil de ui en hak hem fijn. Snijd de selderij in dunne blokjes en hak de selderijbladeren fijn. Hak zowel ...
Ovenschotel met rijst en bolognaisesaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ovenschotel-met-rijst-en-bolognaisesaus
... nschotel met de rijst. Giet de saus hierover en bestrooi met geraspte kaas en zet dit 5 min. onder de grill en serveer. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Worstenbroodjeskrans met bolognaisedipsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/worstenbroodjeskrans-met-bolognaisedipsaus
... s gesneden en gemalen kaas over de schotel. Zet nog even onder de grill. Werk af met oregano en fijngesneden basilicum. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Jeroen Meus - Jeroens polognaisekroket - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/jeroens-polognaisekroket
... e bereiding die Jeroen maakt in de televisieuitzending is bedoeld voor een groot gezelschap of een flinke voorraad kroketten. Dit recept werd aangepast en is geschikt voor ongeveer 40 kleine kroketten. - 0. Koop of bereid een portie stevige, vaste bolognaisesaus op basis van gemengd- of rundergehakt. Saus die teveel vocht of grote stukken groente bevat is niet geschikt voor de bereiding van de kroketten. Bij de beenhouwer, traiteur of in de versafdeling van de supermarkt vind je vaak het type spaghettisaus dat ideaal is voor de kroketten. 1. Laat eventueel een deel vocht uit de bologn ...
Jeroen Meus - Soep van vorig jaar - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/soep-van-vorig-jaar
... Soep van vorig jaar - Na de feestdagen is de koelkast wellicht nog gevuld met allerhande restjes. Gooi niks weg en doe gerust eens creatief. Jeroen maakt een rijkelijke maaltijdsoep met wat hij allemaal nog in de koelkast vindt. Zo levert hij meteen ook het bewijs dat ...
Recept voor klassieke bolognaisesaus | njam!
http://www.njam.tv/recepten/klassieke-bolognaisesaus
... bereiden: Verhit de boter en de olie in een ovenvaste pot met deksel. Bak hierin het spek op een middelhoog vuur in ca. 4 minuten goudbruin. Voeg de ui, wortel, knoflook en selder toe en laat 5 minuten meebakken. Doe het gehakt erbij en laat meebakken tot het mooi bruin ...
Jeroen Meus - Spaghetti bolognaise op z’n Thais - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-bolognaise-op-zn-thais
... Spaghetti bolognaise op z’n Thais - Vandaag maken we een Thaise versie van een klassieke spaghetti Bolognaise. Het rundergehakt en de tomaat blijven behouden, maar ik geef de saus een oosterse toets door er gember, citroengras, limoenblad en kokosmelk aan toe te voegen. ...