Resultaten voor piet huysentruyt varkenswangen met gerookte paling en eendelever

Paling roken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken

... paling roken - Maak een droge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem ...

Paling in roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-roomsaus

... paling in roomsaus - Doe de boter in een braadpan en zet op een hoog vuur. Snij de paling in stukken en kruid hem met peper, zout en viskruiden. Rol de paling door wat bloem en schud goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem 2 à 3 minuten aan elke kant. Giet ...

Vanillemilkshake met knapperige groenten en gerookte paling (aperitiefhapje) | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vanillemilkshake-met-knapperige-groenten-en-gerookte-paling-aperitiefhapje

... Vanillemilkshake met knapperige groenten en gerookte paling (aperitiefhapje) - Snijd sjalot, appel en komkommer in heel fijne brunoise. Laat het vanille-ijs even smelten, roer en plet. Doe er veel peper in. Hak de dille en voeg toe. Neem enkele kleine potjes, vul ze ...

Paling in 't groen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-t-groen

... paling in 't groen - Doe vetstof in de pan. Rol de paling door de bloem en bak goed aan. Doe er de sjalotten bij. Giet er de witte wijn, vermout en bouillon bij. Laat opkoken en zo sudderen gedurende 35 minuten. Kook alle kruiden gedurende 7 minuten. Spoel ze voldoende ...

Duo van gerookte paling | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/duo-van-gerookte-paling

... Duo van gerookte paling - paling met komkommer en sojavinaigrette: Schil de komkommer, en snij hem in dunne schijfjes. Snij ook enkele komkommerbalkjes. Maak een vinaigrette van soja, sushiazijn, maisolie en sap van limoen. Marineer hierin de komkommer. paling met ...

Gerookte paling met rode biet en rice krispies | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/gerookte-paling-met-rode-biet-en-rice-krispies

... gerookte paling met rode biet en rice krispies - Snijd een balkje uit je gerookte paling, meng 1/3 mosterd met 2/3 mascarpone. Snijd een fijne brunoise van gekookte rode biet, werk af met resten van limoen. Spuit de mosterd mascarpone op het balkje vis. Rol deze in ...

Pitapuntjes met gerookte paling - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/paling/pitapuntjes-gerookte-paling

... Pitapuntjes met gerookte paling 8 stuks 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HapjeVisHollands bevat per portie90 kcal 4 g eiwit 7 g vet 3 g koolhydraten Ingrediënten ½ citroen, uitgeperst mespuntje mosterd 2 eetlepels ...

Pasta met gerookte zalm - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-gerookte-zalm

... Pasta met gerookte zalm By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zure room : 4 el room : 1 dl gehakte bieslook : 2 el gerookte zalm : 200 gr tagliatelle : 300 gr citroensap : 1 el platte peterselie ...

Aardappel-venkelsoepje met paling

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelsoep-met-gerookte-paling-en-krokante-uitjes

... Aardappelsoep met gerookte paling en krokante uitjes - Werk de aardappelsoep af met gerookte paling en gefrituurde uitjes voor een soep waar je maar niet genoeg van kan krijgen. - Stoof de gesnipperde ui in de olijfolie en giet er de visbouillon en de witte wijn b ...

Witloofsoep met gerookte paling en broodkorstjes | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/witloofsoep-met-gerookte-paling-en-broodkorstjes

... Witloofsoep met gerookte paling en broodkorstjes - Pel de ui en snipper hem fijn. Maak het witlof schoon, spoel het en snijd het in kleine stukjes. Smelt de vetstof in een kookpot en stoof er de ui en de look in aan. Voeg de tijm en laurier toe. Voeg het witlof en ...