Resultaten voor patisson

Gevulde patisson | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-patisson

... Gevulde patisson - Verwarm de oven voor op 180°. Stoom of kook de patissons (intact) gedurende 10 minuutjes. Laat afkoelen. Snij de hoed van de patissons en haal er alle zaden uit. Haal er ook wat van het vruchtvlees uit en snij in blokjes. Kruid de binnenkant van de ...

Kookblog Lepeltje Liefde

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2013_05_01_archive.html

... n. Ja, ik kan niet wachten. Ik ben vooral benieuwd naar het komkommerkruid (met z'n blauwe bloemen), de Italiaanse palmkool en de patisson, een pompoenachtige die ik veel heb gegeten in Australië. Alle drie zaai ik voor het eerst. Succes of niet, je gaat het hier wel lezen. Nu de zaadjes zijn geplant, is het wachten op de eerste oogst. En hoe kan dat nou beter dan met deze groene taco's! Meer lezen » Geplaatst door Lies Smits op 00:17 1 reacties Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: avocado, balkonm ...

Kookblog Lepeltje Liefde

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2013/05/groene-tacos-met-bonen-radijs-avocado.html

... n. Ja, ik kan niet wachten. Ik ben vooral benieuwd naar het komkommerkruid (met z'n blauwe bloemen), de Italiaanse palmkool en de patisson, een pompoenachtige die ik veel heb gegeten in Australië. Alle drie zaai ik voor het eerst. Succes of niet, je gaat het hier wel lezen. Nu de zaadjes zijn geplant, is het wachten op de eerste oogst. En hoe kan dat nou beter dan met deze groene taco's! Lekker bij aardappeltjes uit de oven. Maar deze makkelijke taco's doen het vast ook goed op een feestje, picknick of lichte lunch of hoofdgerech ...

basilicumolie - basil oil (GF-DF-SF-V)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/08/basilicumolie-basil-oil-gf-df-sf-v.html

... t zoals de boterboontjes, de haricots verts, de bietjes en natuurlijk de courgettes, die ik heb in “gewoon” groen, zomergeel, patisson, bol en met ribbels.Ik eet dus allerlei variaties met deze groentes en dat verveelt nog steeds niet. Het enige probleem is de hoeveelheid af en toe, maar iedereen wordt blij van echt versgeplukte en zelfgeteelde groentes ...