Resultaten voor beukenzwammetjes

Gebraden kip met kruiden

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebraden-kip-met-kruiden

... 30 minuten op 120°C. Bedruip de kip regelmatig.Voor de saus Laat de boter smelten en stoof een fijngesneden sjalotje. Voeg de beukenzwammetjes toe en stoof enkele minuten mee.Voeg nu de fijngesneden dragon toe en een versnipperd teentje look. Deglaceer met de witte wijn laat even inkoken en voeg nu ook de room toe.Laat opnieuw even inkoken.Snijd de kip in stukken. Weet je niet goed hoe te beginnen? Wij helpen je graag verder met onze stap-voor-stap video zo wordt het een fluitje van een cent.Dresseer je bord verder met enkele tomaten wortelen en de saus met beukenzwammetjes.Dien op met aardappelpuree. ...

Konijn met porcini, look en peterselie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/konijn-met-porcini-look-en-peterselie

... Overstrooi met wat peterselie. Ingrediënten 4 el Ganda hamreepjes 1 konijn in stukken 200 gr champignons 200 gr shii-take 200 gr beukenzwammetjes 4 el gehakte peterselie 1 fles rode wijn 7 dl water 2 el wildbouillon 4 teentjes look 3 el bloem tijm laurier bakboter tagliatelle ...

Recepten - Roerei op 3 wijzen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Roerei_op_3_wijzen

... terkers bij de goed ingekookte room en pureer in de blender. Maak croques van het brood en de zeewierkaas in de toaster. Snijd de beukenzwammetjes van de stam en snijd ze overlangs door. Bak ze aan in een klont hete boter. Kruid met peper en zout. Breek intussen de eieren en doe er peper en zout bij. Klop de eieren los, maar niet te lang. Als je te hard doorklopt, krijg je een taai resultaat. Omdat we drie soorten roerei maken, werken we ook met evenveel pannetjes. Warm twee pannetjes met een klontje boter en doe er telkens een derde van de eieren bij. Doe het laatst ...

Parelhoen met zwezeriken en herfstgarnituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/parelhoen-met-zwezeriken-en-herfstgarnituur

... kjes biet en koolraap. Verder afwerken met enkele toefjes aardpeer, enkele spruitenblaadjes, en eventueel enkele kort aangebakken beukenzwammetjes. Strooi nog wat peterseliecrumble over de rode bietenstreep en steek enkele schijfjes krokantjes rechtopstaand in de aardpeerhoopjes. Giet op het laatst wat saus tussen het vlees. Ingrediënten 4 parelhoenfilets met pootje kalfshartzwezerik crepinet (buikvlies van het varken) enkele blaadjes bladspinazie verse krulpeterselie paneermeel enkele knolraapjes zakje voorgekookte rode bietjes vers ongekookt rood bietje beukenzwammetjes potje ganzen- of eendenvet enkele spruitjes 500 gr aardperen Noilly Prat gevogeltefond ...

Recept voor ree met mousseline van knolselder, kweeperen mousse en zilveruitjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ree-met-mousseline-van-knolselder-kweeperen-mousse-en-zilveruitjes

... kken zilveruitjes, 4 gemarineerde zilveruitjes, dotjes knolselderpuree, dotjes kweeperenpuree en 3 blaadjes amarant. Leg er de beukenzwammetjes tussen en serveer de saus apart. Ingrediënten voor 4 personen 1 reerug (ca.1 kg) voor de kweeperen mousse: 3 kweeperen in stukken 1 klontje boter 1 citroen (sap) 1 scheutje wijn 1/2 elsuiker voor de zilveruitjes: 20 zilveruitjes voor de gebakken zilveruitjes: 1 klontje boter 1 scheutje olijfolie 1 snuifje suiker naar smaak: peper - zout voor de marinade: 1 elsuikersiroop 2 elbietensap 1 scheutje Cabernet Sauvignon azijn voor de saus: 2 wortelen in schijfjes 1 ui in grove stukken 1 bol knoflook gehalveerd 2-3 speculaaskoekjes 1 scheutje olijfolie 1 scheutje oude wijnazijn 1 scheutje Aceto Soprafino 2 dlrode wijn 1 lbruine fond 1 lwater 1 takje verse tijm 3 laurierblaadjes 3 cm gehakte gember 1/2 elzwarte peperbollen 1/2 elkorianderzaadjes 1 steranijs voor de knolselder plakjes: 1/3 knolselder 1 klontje boter 1 snuifje zout voor de knolselder mousseline: 2/3 knolselder 1 klontje boter 1 dlroom naar smaak: peper - zout voor de crumble: 2 elMacademia noten 1 elrode vruchtenpoeder 1 scheutje olijfolie 1 snuifje suiker 1 snuifje zout voor de gebakken zwammen: 1 witte beukenzwam 1 bruine beukenzwam 1 scheutje olijfolie naar smaak: peper - zout voor de afwerking: 12 scheutjes amarant extra: blender ronde uitsteekvormpjes ...

Jeroen Meus - Noordzeekroketjes, rundertartaar met daikon, carpaccio van rode biet met crème van geitenkaas en kerstpun

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/noordzeekroketjes-rundertartaar-met-daikon-carpaccio-van-rode-biet-met-creme-van

... n een kommetje.Leg de gemarineerde plakjes rode biet op een bordje. Spuit er een toefje geitenkaas op. Leg er enkele gemarineerde beukenzwammetjes bij. Werk het bordje af met de crumble van pumpernickel en enkele plukjes tuinkers. ...