Resultaten voor pasta groene asperges scampi en kerstomaten
Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-scampis-zongedroogde-tomaten-en-groene-asperges
... Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges - Snijd de scampi, de raketsla, de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella in stukjes. Meng alles door mekaar en kruid met peper en zout. Leg het lasagneblaadje voor je en schik er 2 soeplepels van het ...
Brochette van scampi en kerstomaten met champignons | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/brochette-van-scampi-en-kerstomaten-met-champignons
... Brochette van scampi en kerstomaten met champignons - Leg de ongepelde scampi mooi gelijk onder elkaar op een snijplank (8 per persoon). Steek er een brochettestokje door en 1 cm ernaast het andere stokje. Herhaal dit 4 keer. Snij de ui in 4 gelijke delen en verwijder ...
Tagliatelle met scampi in een pesto van asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tagliatelle-met-scampi-in-een-pesto-van-asperges
... Tagliatelle met scampi in een pesto van asperges - Was en schil (eventueel) de asperges en snijd ze in stukjes. Bewaar 2 asperges rauw voor de afwerking. Kook de asperges gaar en bewaar het kookvocht. Fruit de fijngesnipperde sjalot in olijfolie en voeg de gekookte ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-scampi-s
... e rug en verwijder het darmkanaal.) Wij snijden ze graag half in zodat ze op een vlinder lijken. Dat oogt mooi op je bord.Kook de pasta net beetgaar in gezouten water met een 0.5 blokje bouillon.Snij de sjalot en 2 t look zeer fijn en stoof dit in 2 el olie.Voeg een extra el olijfolie toe en bak de scampi aan. Doe dit slechts 2 à 3 minuten zodat de scmapi's net niet meer glazig zijn. Draai ze dus na 1 minuut al even om.Voeg tijdens het bakken z+p toe en kruid volgens goesting. (Wij kruiden met Italiaanse kruiden.)Gi ...
Pasta met scampi's en rode pesto
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-scampi-s-en-rode-pesto
... scampi's, verwijder het darmkanaal en snij ze in een vlindertje. (middendoor van de brede bovenkant tot halfweg de scampi)Kook de pasta beetgaar in gezouten water.Bak intussen de scampi's in een klontje boter rosé. Ze mogen net niet meer glazig zijn, dus zet het vuur op tijd uit. Kruid ze met z+p.Bak een handje pijnboompitten kort in een droge pan. Opgepast, want dat gaat snel!Giet de pasta af maar bewaar een scheutje kookvocht. Een scheutje als ml.Doe in de pot van de pasta 1 potje verse tomatentapenade of rode pesto en 50 ml room. Warm even op ...
Pasta met pancetta en groene asperges | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-pancetta-en-groene-asperges
... pasta met pancetta en groene asperges - Kook de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij de groene asperges schuin, hou de puntjes apart. Kook beetgaar in gezouten water en laat schrikken in koud water om de mooie groene kleur te bewaren. Snij de pancetta ...
CREAMY PASTA MET RICOTTA, CITROEN EN GROENE ASPERGES - Chloe Kookt
https://chloekookt.be/creamy-pasta-met-ricotta-citroen-en-groene-asperges/
... rges– TIP: bak ze niet te lang want groene asperges zijn het lekkerste wanneer er nog wat beet aan is– meng de ricotta met de pasta en het kopje pastawater tot je een creamy geheel krijgt– meng de groene asperges onder de pasta– hak de peterselie fijn– werk de pasta af met geroosterde pijnboompitten en fijngehakte peterselie Print 🖨 Delen:Nog enkele favorieten Soorten gerechten Recente berichten Schrijf je in op de nieuwsbrief Soorten gerechten Recent gerecht Schrijf je in op de nieuwsbrief ...
Tagliatelle met asperges en rode poon
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tagliatelle-met-asperges-en-rode-poon
... blokjes. Spoel de kerstomaten en lente-ui. Halveer de tomaatjes en snijd de lente-ui in ringen. Pel en snipper de sjalot.Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Fruit de gesnipperde sjalot met de peterselie aan in een scheutje olijfolie. Voeg de vleestomatenblokjes toe en laat even inkoken. Blus met de witte wijn en breng op smaak met peper en zout. Roer de pasta door de saus.Bak de poonfilets langs beide kanten in wat boter met olijfolie kruid met peper en zout. Stoof de geblancheerde asperges en de lente-ui kort aan in olijfolie.Verdeel de pasta over borden leg er ...
Recept voor algensalade met scampi | njam!
http://www.njam.tv/recepten/algensalade-met-scampi
... Bereiden: Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes. Snijd de kerstomaatjes in 4 partjes. Pel de scampi's, verwijder het darmkanaal en steek ze op een spiesje. Meng de mayonaise met het currypoeder en enkele druppels limoensap. Meng de wakame ...
Tagliatelle met groene asperges, zalm en ei - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/tagliatelle-asperges-zalm/
... cties Schil de asperges en snijd de onderste 2 centimeter weg. Snijd met een dunschiller linten van de asperges. Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking 'al dente' (beetgaar). Kook de eieren en laat deze onder koud water schrikken. Zet de koekenpan op middelhoog vuur en voeg de spinazie en knoflook toe. Blijf omscheppen tot de spinazie is geslonken. Voeg de aspergelinten toe en bak enkele minuten. Giet de pasta af en drapeer de spinazie en asperges over de pasta, gevolgd door de zalm en ei. Maak af met olie, citroensap, zwarte peper en verse dille. ...