Resultaten voor pannenkoekendeeg

Korianderpannenkoek met zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/korianderpannenkoek-met-zalm

... Korianderpannenkoek met zalm - Maak het pannenkoekendeeg met 50 g bloem, 1 kopje melk, een ei, een snuifje zout en gehakte koriander. Warm de pan met bakboter en doe er het pannenkoekendeeg in. Doe de zure room, sap van citroen, zout en peper in een potje en meng door elkaar. ...

Normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/normandische-pannenkoek-geflambeerd-met-calvados

... ndische pannenkoek, geflambeerd met calvados - Schil de appelen, snijd ze in fijne plakjes en kleur ze aan in wat boter. Maak het pannenkoekendeeg door alle ingrediënten (melk, bloem, eieren, olie, 50gr suiker en zout) goed te mengen. Overgiet de appelen met het deeg. Laat aankleuren en d ...

Recept voor Pannenkoeken met appel en karamel | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/pannenkoeken-met-appel-en-karamel/

... oevoegen 4 eieren Toevoegen Bereidingswijze Meng de maïzena met de bloem, de melk, de eieren en de rum tot een glad pannenkoekendeeg. Laat 30 minuten rusten. Snij ondertussen de appelen in schijfjes en laat ze in de Solo Vloeibaar bakken, samen met de helft van de suiker. Hou ze warm. Smelt de 50 g Solo Bakken en Braden met de rest van de suiker en de room en laat tot een lichte karamel indikken op een zacht vuur. Bak de pannenkoeken in Solo Bakken en Braden. Schik er de appelsop, overgiet met de karamel en dien op. Geniet van Pannenkoeken met appel en karamel ...

Volkoren pannenkoeken in de blender » Kokerellen Snel, gezond en gemakkelijk!

https://www.kokerellen.be/volkoren-pancakes-in-de-blender/

... ct in een gezonde levensstijl. Nog een tip om je volkoren pannenkoeken meteen wat gezonder te maken: ik doe nooit vetstof in mijn pannenkoekendeeg (als ik ze gezond wil houden toch) en enkel een beetje in de pan dat ik dan verdeel met wat keukenpapier (zo neemt het papier ook nog wat op, want je hebt echt niet veel nodig). Zo kan je heel wat onnodige calorieën uitsparen. Ik merk het verschil absoluut niet en ik heb nog nooit klachten gehoord van mijn gasten. :) ...

Recept voor Pannenkoeken met avocado en garnalen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/pannenkoeken-met-avocado-en-garnalen/

... n 200 g grijze noordzeegarnalen Toevoegen peper Toevoegen zout Toevoegen Bereidingswijze Maak eerst het pannenkoekendeeg: zeef de bloem. Klop de eieren los zoals voor een omelet. Voeg een snuif zout toe. Meng de eieren met de bloem. Giet, al kloppend met een garde, beetje bij beetje de melk erbij tot een mooi lopend deeg is ontstaan. Laat de Solo smelten en meng onder het deeg. Laat minstens een half uur rusten. Bak vervolgens dunne pannenkoeken in een braadpan. Smelt altijd eerst een klontje Solo in de pan. Hou de 8 mooiste pannenkoeken apart. Laat de pannenkoeken afkoelen. Maak dan de vulling: snij de avocado’s in tweeën en wrik er de pitten uit. Verwijder het vruchtvlees met de hulp van een lepel. Doe ...

Groene prinsen- en roze prinsessenpannenkoeken | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/groene-prinsen-en-roze-prinsessenpannenkoeken

... spinazie 1 handvol rucola 1½ bot dille paardenbloem Oost-Indische kers brandnetels basilicum bieslook peterselie karvel voor het pannenkoekendeeg 250 ml melk 2 eieren 2 thl honing 1 snuifje zout 120 g bloem 1 el maïsolie ...

Gourmet recept: pannenkoeken met gerookte forel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/gourmet/gourmet-recept-pannenkoeken-gerookte-forel

... lag 150 g zelfrijzende bloem 4 g of ½ zakje gedroogde gist 1 ei, losgeklopt 180 ml melk 1 eetlepel bruiswater of kant-en-klaar pannenkoekendeeg zonder suiker voor de garnering 2 kleine voorgekookte rode bieten, in fijne plakjes gesneden 100 g gerookte forel (kant-en-klaar) 1 bakje tuinkers 100 g boter 200 ml olie Voorbereiden Maak het beslag 1 uur op voorhand, zodat het mooi kan rusten. Schep in een kom de bloem, de gist en een snufje zout. Voeg nu de natte ingrediënte ...

Jeroen Meus - Kaneelflensjes met gebakken appel, amandelschilfers en speculoosijs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kaneelflensjes-met-gebakken-appel-amandelschilfers-en-speculoosijs

... je bruine suiker over. Draai de appelrondjes tijdig om (alvorens de bruine suiker karameliseert.) 14. Schep een (kleine) pollepel pannenkoekendeeg in de pan, over de appelschijfjes heen. Kantel de pan tot het beslag mooi en egaal over de bodem verdeeld is. 15. Bak de pannenkoekjes tot de randjes bruin en krokant worden. Draai de pannenkoek vervolgens voorzichtig om met behulp van een brede spatel, of waag je aan wat acrobatie in de discipline ‘pannenkoeken omgooien’. Bak ook de ommezijde nog even goudbruin. 16. Serveer de warme flensjes met een bolletje speculoosijs (of ijs naar smaak) en wat geroosterde amandelschilfers. Strooi een dun laagje bloemsuiker over het dessert. ...