Resultaten voor paling in de roomsaus van jeroen meus met frieten
Paling in roomsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-roomsaus
... paling in roomsaus - Doe de boter in een braadpan en zet op een hoog vuur. Snij de paling in stukken en kruid hem met peper, zout en viskruiden. Rol de paling door wat bloem en schud goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem 2 à 3 minuten aan elke kant. Giet ...
Paling in roomsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-roomsaus
... paling in roomsaus - Kruid de paling met peper en zout en haal hem door de bloem. Bak hem mooi aan in een beetje boter, voeg de fijngehakte look en de oesterzwammen eraan toe en laat alles mooi aanbakken. Blus vervolgens met water, voeg de groentebouillon, het citroensap ...
Jeroen Meus - Echte Belgische frieten met boulet special - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/echte-belgische-frieten-met-boulet-special
... Echte Belgische frieten met boulet special - frieten met een boulet special en dan voetbal op televisie. Meer moet dat niet zijn… Op voorwaarde dat de Rode Duivels winnen natuurlijk! de frietaardappelen die je nu in de winkel vindt, zijn van de oogst van vorig ...
Jeroen Meus - Zuurdesemtoast met salade in ‘t groen en gerookte paling - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zuurdesemtoast-met-salade-in-t-groen-en-gerookte-paling
... Zuurdesemtoast met salade in ‘t groen en gerookte paling - paling in’t groen is een oeroud recept waar jeroen een Dagelijkse kost-twist aan geeft. Deze toast is een volwaardige lunch op basis van krokant geroosterde zuurdesemtoast met verse eiersalade, gerookte ...
Jeroen Meus - Gegrilde flankbiefstuk met hofmeesterboter, verse frieten en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-flankbiefstuk-met-hofmeesterboter-verse-frieten-en-kropsla
... Gegrilde flankbiefstuk met hofmeesterboter, verse frieten en kropsla - Dit is onze nationale klassieker: biefstuk met friet en sla. jeroen gebruikt bavette, een stuk vlees dat start in de lies en eindigt in de borst en veel structuur heeft. - Het vlees Verwarm de oven ...
Jeroen Meus - T-bonesteak met verse frieten en salade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/t-bonesteak-met-verse-frieten-en-salade
... T-bonesteak met verse frieten en salade - Biefstuk-friet met sla. de Belgische keuken op zijn best, zeker als je een mooi stuk vlees perfect gaart in de oven op lage temperatuur en dan op de barbecue. - Verwarm de oven voor tot 50 °C. Leg de T-bonesteak op een ovenplaat. ...
Jeroen Meus - Tartaar van rode biet, appel en gerookte paling met mierikswortel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartaar-van-rode-biet-appel-en-gerookte-paling-met-mierikswortel
... Tartaar van rode biet, appel en gerookte paling met mierikswortel - Voor wie een verfijnd voorgerechtje op tafel wil zetten, combineert jeroen drie smaken die perfect samengaan: rode biet, appel en gerookte paling. En voor één keertje presenteert jeroen het ook heel ...
Jeroen Meus - Paling in 't groen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/paling-in-t-groen
... ling in 't groen - Palingliefhebbers vinden het lekker om hun vis in het groen te laten zwemmen. Er bestaan tal van recepten voor paling in ‘t groen. jeroen houdt het eenvoudig en voegt er geen massa soorten kruiden aan toe. Dit klassiek gerecht smaakt het lekkerst m ...
Jeroen Meus - Russisch ei met gerookte paling 'cocktail' - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/russisch-ei-met-gerookte-paling-cocktail
... Russisch ei met gerookte paling 'cocktail' - de uitdrukking ‘à la Russe’ wordt in de klassieke keuken gebruikt voor alles wat een beetje exotisch is. Een Russisch ei is een aardappelsalade met hardgekookte eieren en groenten waarbij vis geserveerd wordt. ...
Witloofsoep met gerookte paling en broodkorstjes | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/witloofsoep-met-gerookte-paling-en-broodkorstjes
... Witloofsoep met gerookte paling en broodkorstjes - Pel de ui en snipper hem fijn. Maak het witlof schoon, spoel het en snijd het in kleine stukjes. Smelt de vetstof in een kookpot en stoof er de ui en de look in aan. Voeg de tijm en laurier toe. Voeg het witlof en het ...