Resultaten voor appelbollen opwarmen in oven
Appelbollen | lekker voor bij de thee - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/appelbollen/
... iets groter worden. Leg de appel in het midden van het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg omhoog met de punten naar elkaar. raai de appelbollen om en smeer in met het geklutste ei. Verdeel vervolgens nog wat kaneel en suiker over de appelbol. Bak de appelbollen circa 30 minuten in de oven. Lekker met een toef slagroom en een bolletje ijs. 4 appels, 4 plakjes bladerdeeg, 1 ei, 1 tl kaneel, 3 el suiker, slagroom ...
https://koken.vtm.be/recept/appelbollen
... p de appel en duw beide velletjes op elkaar zodat alles goed vastkleeft. Klop het ei los met een scheutje water en bestrijk er de appelbollen mee. Bak 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 200°. Bestuif de appelbollen met bloemsuiker. Ingrediënten 4 appelen (type boskoop of jonagold) 8 velletjes bladerdeeg (10cmx10cm) 3 el bruine suiker 1 th lepel kaneel 1 ei, losgeklopt met een scheutje water bloemsuiker ...
Jeroen Meus - Appelbollen met frangipane - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/appelbollen-met-frangipane
... appelbollen met frangipane - Het recept van appelbollen komt qua ingrediënten ongeveer overeen met het recept van appelflappen. Je kan ze dus met elkaar vergelijken, maar toch verschillen ze sterk van smaak. Een appelbol is een appel in zijn geheel gehuld in een fra ...
Zelfgemaakte appelbollen | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/zelfgemaakte-appelbollen/
... Heel eenvoudig zelf te maken, appelbollen. Lekker bij de koffie of thee met wat kaneel en suiker en toefje slagroom. Tijd: 30-40 min. Benodigdheden: (per appelbol) Appel Kaneel en suiker 1 flinke eetlepel amandelspijs 2 plakjes bladerdeeg 1 eidooier Bereidingswijze: ...
Zonnevis met pistou en olijfjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zonnevis-met-pistou-en-olijfjes
... Zonnevis met pistou en olijfjes - Pistou: Tomaten pellen, in 4 snijden, vruchtvlees uithalen en in kleine blokjes snijden. Mengen met de azijn en de blaadjes basilicum. Olijfolie opwarmen tot heet en over de tomaten gieten. Laten afkoelen. Afwerken met zeste van citroen en ...
Hazenrug met oesterzwammen en gedroogde druiven | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/hazenrug-met-oesterzwammen-en-gedroogde-druiven
... Hazenrug met oesterzwammen en gedroogde druiven - De rozijnen 20 min. in de witte wijn laten weken. De oesterzwammen schoonmaken (geen water gebruiken) en in 2 of in 3 snijden volgens de grootte, in de boter bakken en afkruiden. Voeg dan de rozijnen toe. Niet de wijn, want ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfswangetjes-in-donker-bier
... Kalfswangetjes in donker bier - Lekkere stoofpotjes, daarvoor moet je in België zijn. Met deze kalfswangetjes in donker bier serveer je een variant op het klassieke stoofvlees met bier. Eet dit stoofpotje een dag nadat je hem klaarmaakt. Zo krijg je de perfecte ...
Vanavond kerstdiner op school!
http://glutenvrijemama.blogspot.be/2014/12/vanavond-kerstdiner-op-school.html
... Vanavond kerstdiner op school!Lieve A,Hierbij de ingrediënten voor Alexander's kerstdiner op school. Voorgerecht: Tomatensoep. Heb ik al gemaakt blikje tomaatblokjes en bouillonblokje. opwarmen en in zwarte drinkbeker doen Hoofdgerecht:Stokje met kleine bolletjes mozzar ...
Kalfskotelet met dragonroomsaus, erwtenpuree met munt – groene asperges | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/kalfskotelet-met-dragonroomsaus-erwtenpuree-met-munt-groene-asperges
... Kalfskotelet met dragonroomsaus, erwtenpuree met munt – groene asperges - Erwtencrème met munt: Blancheer de erwtjes in gezouten water met munttakjes (gaar koken ongeveer 3 min), dadelijk afkoelen in koud water Erwtjes opwarmen in room, mixen, paneren, versnipperde munt ...
Soepje met vongole, asperges, look en peterselie | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soepje-met-vongolie-asperges-look-en-peterselie
... Soepje met vongole, asperges, look en peterselie - Schil de asperges. Begin twee centimeter onder het kopje en ga zo naar beneden. Schil mooi rondom. Snij het onderste stuk (ongeveer een centimeter) af. Laat de schillen en onderste centimeters meekoken in de visbouillon. ...