Resultaten voor notenlikeur

Angel's Share | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/angels-share

... las. Gebruik hiervoor best een gasaansteker. Laat de vlam op tijd terug uitdoven. Doe 4 cl cognac in het glas, 2 cl porto en 1 cl notenlikeur. Meng door het glas te walsen. Ingrediënten 1 cl Noix au cognac (notenlikeur) 2 cl Porto Kopke 4 cl Julliard Cognac Napoléon Green Chartreuse (kruidenlikeur met hoog alcoholpercentage) ...

Semifreddo met hazelnoot - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/semifreddo/semifreddo-hazelnoot

... iënten 300 g hazelnoten 250 g witte basterdsuiker 600 ml slagroom 2 biologische eieren, gesplitst 2 eetlepels Nocino (Italiaanse notenlikeur) of oloroso (sherry) pure chocolade (desgewenst) Bereiden Rooster de hazelnoten in een schone, droge koekenpan op laag vuur tot ze beginnen te verkleuren; laat ze niet aanbranden. Leg de hazelnoten op een schone theedoek, vouw de theedoek dicht en wrijf met je handen de hazelnoten in ...

Meringue met karamelsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/meringue/meringue-karamelsaus

... witte wijnazijn 4 eetlepels fijn maïsmeel 1 eetlepel olie voor de vulling 100 g hazelnoten, geroosterd en gehakt 1-2 eetlepels notenlikeur 400 ml room, lobbig geklopt 400 g bosvruchten sap van 1 citroen voor de karamelsaus 250 g suiker 250 g room Bereiden Verwarm de oven voor op 150 °C.Klop voor het schuim de eiwitten stijf met een mespuntje zout. Voeg, al kloppend, beetje bij beetje 4 eetlepels koud water toe en daarna de suiker. Roer vervolgens de vanillesuiker, de azijn en het maïs ...

Aan tafel met Tanja: Gemberbier

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/09/gemberbier.html

... , homemade superspul. Mijn volgende project heb ik al uitgekozen: zelf vermout maken op basis van rode wijn. Of misschien toch de notenlikeur. Ik ben benieuwd ... .Homemade Yvette van Boven Fontaine Uitgevers Prijs: € 34,95ISBN: 97890 59563513 op 17.9.10 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Drankjes, Kookboekenparade, Tanja Kookt ...