Resultaten voor njam johan segers varkenswangetjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vlaamse-stoverij-van-varkenswangetjes
... Vlaamse stoverij van varkenswangetjes - Met dit recept maak je botermalse varkenswangetjes in een lekker stoofvleessausje. Heerlijk met frieten! - Verhit olie in een grote kookpot met dikke bodem kruid de varkenswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom ...
Recept voor gebakken oesters met gembersiroop en bieslook | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-oesters-met-gembersiroop-en-bieslook
... bereiden: Maak de oesters open en haal ze uit hun schelp. Vang het sap op en zet even opzij. Kook de gembersiroop en azijn kort op. Leg de oesters heel even in de warme siroop en verdeel ze over de bordjes. Doe het oestersap bij de siroop, roer om en verdeel over ...
Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P. | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/varkenswangetjes-met-rodenbachsaus-van-madam-p
... Bereiding Haal de wangetjes een halfuur voor het bakken uit de koelkast. Verhit een pan en voeg vetstof toe. Kleur de varkenswangetjes aan. Kruid met peper en zout. Blus met Rodenbach. Voeg een blaadje laurier toe. Zet het deksel op de pot. Laat 2 uur sudderen ...
Recept voor oesters natuur | njam!
http://www.njam.tv/recepten/oesters-natuur
... voorbereiden: Gebruik een keukenhanddoek en een oestermes om de oesters te openen. Leg een oesters in je handpalm en steek de scherpe kant van het mes in de gleuf tussen de twee schelphelften. Sluit je hand en trek met het mes naar boven de oester open. serveren: ...
Recept voor carpaccio van scheermessen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/carpaccio-van-scheermessen
... bereiden: Snijd de scheermessen overlangs open en leg ze een tiental seconden in een pan met een bodempje kokend water. Haal het vlees uit de schelpen en verwijder de ingewanden. Snijd met een scherp mes in flinterdunne plakjes. serveren: Meng de olijfolie met het ...
Recept voor aardappelsoep (zoals johan segers hem het liefste eet) | njam!
http://www.njam.tv/recepten/aardappelsoep-zoals-johan-segers-hem-het-liefste-eet
... bereiden: Schil de aardappelen en was de doormiddengesneden preiwitten grondig. Snijd de prei en de ajuinen in grote stukken en stoof glazig in een klontje boter. Snijd ondertussen de aardappelen in blokjes en doe ze bij de groenten. Roer om en giet de bouillon erbij. ...
Recept voor warme varkenskop met graanmosterd | njam!
http://www.njam.tv/recepten/warme-varkenskop-met-graanmosterd
... bereiden: maak de varkenstong en -snuit: Vul een grote pot met water. Breng aan de kook samen met een preistengel, wortel, takje tijm en een blaadje laurier. Leg de varkenstong in de kokende bouillon, kook 30 minuten en doe de snuiten erbij. Laat nog 2,5 uur op een ...
Recept voor hapje van langoustines | njam!
http://www.njam.tv/recepten/hapje-van-langoustines-0
... bereiden: Breng een grote pot water aan de kook en voeg de ui, selder, wortel en het kruidenboeket toe. Breng op smaak met zeezout en peper en laat 10 minuten trekken. Leg de langoustines in het kokend water, breng het water terug aan de kook en haal ze eruit. Laat ...
Recept voor mosselen natuur van johan segers | njam!
http://www.njam.tv/recepten/mosselen-natuur-van-johan-segers
... bereiden: maak de mosterdsaus: Meng de mosterd met de witte wijnazijn. maak de mosselen: Spoel de mosselen onder koud stromend water. Neem een grote pot want de mosselen nemen toe in volume en je moet ze goed kunnen opschudden. Beboter de pot en stoof de groenten ...
Recept voor sint-jakobsvruchten met witte pens en bieslook | njam!
http://www.njam.tv/recepten/sint-jakobsvruchten-met-witte-pens-en-bieslook
... bereiden: Bak de witte pens in een klontje boter en snijd in plakjes. Stoof in een andere pan de sjalot glazig in een klontje boter en breng op smaak met peper en zout. Bak in een andere pan de Sint-Jakobsvruchten kort aan beide kanten in de rest van de boter. serveren: ...