Resultaten voor moussaka sofie
Vegetarische moussaka | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vegetarische-moussaka
... Vegetarische moussaka - Verwarm de oven voor op 190°C. Doe de Griekse yoghurt, grof gehakte peterselie en salieblaadjes in een cutter. Kruid met peper en snij alles fijn. Vermeng de massa met de cottage cheese. Doe een scheutje koolzaadolie in een pan. Hak de ui fijn ...
Moussaka naar authentiek Grieks recept - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/moussaka/
... s de variant die wel tegenwoordig allemaal kennen. moussaka met de heerlijke smaken uit de Griekse keuken De traditionele Griekse moussaka bevat gehakt, maar ook groenten zoals aubergine, kruiden om het lekker op smaak te brengen en een lichte kaassaus. Je maakt de moussaka heel eenvoudig zelf, met behulp van de oven. Je bakt eerst het gehakt lekker rul en grilt de aubergine. Daarna begin je met opbouwen van de moussaka in de ovenschaal. Eenmaal in de ovenschaal bak je dit heerlijke Griekse gerecht in de oven. Doe je ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/moussaka
... puree toe voor de binding. Kruid eveneens met peper en zout. Laat de tomaten verder inkoken gedurende de verdere bereiding van de moussaka. Roer wel regelmatig om verbranding te vermijden! Snij de courgettes in twee en snij elk stuk overlangs in lange schijven. Doe precies hetzelfde met de aubergine. Bak beiden smeuïg in veel olijfolie. Het vet moet helemaal opgeslorpt worden door de groenten. Neem een pa ...
Vegetarische moussaka - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/vegetarische-moussaka
... Vegetarische moussaka 4 personen 0 min voorbereiden 55 min bereiden 0 min wachten waardering6.9obv 8 waarderingen HoofdgerechtVegetarischGrieks Ingrediënten 3 aubergines 2 uien, fijngesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt olijfolie 3 pakjes Alpro soya Fijngehakt 1 ...
Pan-op-tafel moussaka - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/moussaka/pan-op-tafel-moussaka
... Pan-op-tafel moussaka 8 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesGrieks bevat per portie454 kcal 32 g eiwit 32 g vet 10 g koolhydraten Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien, gesnipperd 2 teentjes ...
Borlottibonen-moussaka - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/moussaka/borlottibonen-moussaka
... Borlottibonen-moussaka 6 personen 0 min voorbereiden 3 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVegetarischGrieks Ingrediënten 250 g gedroogde borlottibonen, 1 nacht in koud water geweekt 2 grote aubergines 80 ml olijfolie 1 teentje knoflook, ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/moussaka
... moussaka - moussaka is een typisch Grieks gerecht maar met aardappelen, tomaten en andere producten van bij ons maak je er een Belgische topper van. - Verwarm de oven voor op 180°C.Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes.Snijd de tomaten in kleine stukjes ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/03/moussaka.html
... Schep het gehakt in de ovenschaal. Bedek met de aubergine en aardappel. Schenk de bechamel erover en bestrooi met de kaas. Bak de moussaka in het midden van de oven in 20 min. goudbruin. Tip: U kunt de moussaka 1 dag van tevoren maken en op de dag zelf 20 min. opwarmen in een voorverwarmde oven van 200 °C. Bron: AH Ook lekker met plakjes courgette erdoor! Geplaatst door Pluis op 3/08/2011 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: grieks, ovenschotel ...
Moussaka met rode bonen, courgette en 'vegan' gehakt | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/moussaka-met-rode-bonen-courgette-en-vegan-gehakt
... moussaka met rode bonen, courgette en 'vegan' gehakt - Begin met de tomatensaus. Pel en snij de ui fijn. Pel en plet de look. Doe de olijfolie in een pan en zet hem op het vuur. Voeg de geplette look en de helft van de fijngesneden ui toe. Stoof aan tot de ui glazig is. ...
Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 1
http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-1.html
... oma: zelfgemaakte zalmmousse, sole normande en chocoladetaart, jummie jummie maar alweer niet vegetarisch... Dag 5: vegetarische moussaka van sofie Dumont, gevonden op de Dagen zonder Vlees receptenpagina. Absoluut geen aanrader, lijkt in niets op moussaka en is echt een vieze combinatie van smaken (ik had het eigenlijk al op voorhand gevreesd, maar wilde het toch een kans geven...) Dag 6: gaan eten bij Eat Love in Gent, twee keer pizza in één week en bovendien niet vegetarisch, niet goed bezig... Wel de beste pizza van Gent en omstreken, echt! Dag 7: paddestoelenrisotto met amandel en salie van EVA, gevonden op de Dagen zonder Vlees receptenpagina, lekker en bovendien helemaal vegan Score: 4/7, dat kan beter! Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vegetarisch ...