Resultaten voor mosterdsoep met dragon
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mosterdsoep-met-kervel-kaas-en-krokante-ham
... mosterdsoep met kervel, kaas en krokante ham - Met dit mosterdsoep recept zet je in iets meer dan 30 minuten een heerlijk, dampende kop mosterdsoep op tafel. En vergeet zeker de toppings niet! - Pel en snijd de ui in reepjes. Pel en plet de knoflook.Spoel de prei en snijd ...
Mosterdsoep - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/mosterdsoep/mosterdsoep
... mosterdsoep 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 15 waarderingen VoorgerechtGevogelteHollands Ingrediënten 1 prei, in ringen 2 aardappelen, in blokjes 2 eetlepels boter 4 eetlepels grove mosterd 1 liter kippenbouillon 100 ml slagroom ...
Romige mosterdsoep om zelf te maken - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/mosterdsoep/
... Romige mosterdsoep om zelf te maken De dagen worden weer wat korter, dus hier komt er weer wat vaker een soepje op tafel. mosterdsoep is een klassieke oud-Hollandse soep die je heel makkelijk ook zelf thuis kunt maken. Deze lekkere mosterdsoep maakte ik zelf voor het eerst ...
Saffraan-mosterdsoep - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/mosterdsoep/saffraan-mosterdsoep
... Saffraan-mosterdsoep 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen VoorgerechtVegetarischFrans Ingrediënten 55 g boter 2 sjalotjes, gesnipperd 1 envelopje saffraan 2 eetlepels fijne Dijon mosterd 1 eetlepel grove mosterd 40 ...
Mosterdsoep | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosterdsoep
... mosterdsoep - Doe het klontje bakboter in een pot en laat smelten. Snij alle groenten fijn en stoof gedurende 4 minuten rauw aan. Gebruik het kontje van het witloof niet. Voeg een beetje suiker toe. Voeg het water toe en kruid met peper en zout. Voeg vervolgens ook de gr ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/mosterdsoep.html
... lente ui of kleine blokjes oude kaas Vandaag aten mijn zus en zwager en de kids bij ons. Op hun verzoek heb ik daarom een lekker mosterdsoepje gemaakt. Een wonder dat ze dit nog aandurven, want de vorige keer was de mosterd iets te prominent aanwezig.... Ik heb dit recept al heel vaak gemaakt, het is heel makkelijk en vooral erg lekker, maar wel even goed proeven hoe scherp de mosterd is!! Geplaatst door Pluis op 10/31/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: buffet, lunch, soepen, voorgerechten ...
Veilleur de Nuit Pinot Gris d’Alsace 2007 | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/veilleur-de-nuit-pinot-gris-dalsace-2007/
... Nuit Pinot Gris d’Alsace 2007 Jazeker, ook deze keer is er weer een weekendmenu van de Volkskrant. Loethe Olthuis heeft prei-mosterdsoep met appel als voorgerecht bedacht, kabeljauw met rozijnen en paddestoelen als hoofdschotel en griesmeelpudding toe. Bij de eerste twee gerec ...
Mosterdsoep met krokant gebakken ham - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/mosterdsoep/mosterdsoep-krokant-gebakken-ham
... mosterdsoep met krokant gebakken ham 4 personen 0 min voorbereiden 1:10 uur bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 9 waarderingen VoorgerechtVleesHollands Ingrediënten 40 g boter 1 ui, in stukjes 1 flinke prei, in ringen ½ winterwortel, in plakjes 1 eetlepel bloem 1 ...
Asperges, grijze garnalen, parmaham, emulsie van erwtjes met dragon | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/asperges-grijze-garnalen-parmaham-emulsie-van-erwtjes-met-dragon
... Asperges, grijze garnalen, parmaham, emulsie van erwtjes met dragon - Blancheer de dragon en de erwtjes en laat afkoelen. Warm de room en bouillon samen op en laat inkoken. Doe de erwtjes en fijngesneden dragon bij de room en mix het geheel. Breng op smaak met peper en zout. ...
Kip met dragon, gestoofd witloof en aardappelen in de schil | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kip-met-dragon-gestoofd-witloof-en-aardappelen-in-de-schil
... Kip met dragon, gestoofd witloof en aardappelen in de schil - Kook de aardappelen in de schil. Was het witloof en ontdoe het van de bittere kern. Doe 1 eetlepel vetstof in de pan en stoof kort de kroppen witloof in zijn geheeld. Doe er een glas groentebouillon bij en laat ...