Resultaten voor mole poblano
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/in-eskes-bruinbier-gemarineerde-zeewatergarnalen-met-mole-dip
... r zacht vuur sudderen. Voeg er een beetje extra water of bier aan toe mocht het geheel te droog worden en roer regelmatig.Haal de mole van het vuur en roer er de chocolade in los. Pureer de saus. Laat de garnalen uitlekken. Gril de garnalen op de bbq of in een grillpan.Sprenkel er wat vers limoensap en de peterselie over en en serveer met de mole.De mole dip kan je gerust enkele dagen bewaren in de ijskast. ...
Tortilla met hert of fazant en portosaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tortilla-met-hert-fazant-en-portosaus
... ereiding Snijd de fazantenborst of het hertenbiefstuk in fijne reepjes of in dobbelsteentjes. Meng 2/3 van de yoghurt met 1/3 mole poblano, voeg hierbij de sojasaus, de geraspte gember en de look.Meng het fijngesneden vlees hieronder en laat marineren. Meng ...
Rundvlees enchiladas - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/rundvlees-enchiladas/
... r van Mexicaans eten te houden. Wraps, een tortillataart, taquitos, taco's, chili con carne, heerlijk! Laatst maakte ik zelfs een mole, een authentieke Mexicaanse saus met chocolade (I know, een hartig gerecht met chocolade, hoe bijzonder is dat?!), Dat gerecht ga ik nog verder perfectioneren en zal ik ...
Burrito met kip en molesaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/burrito/burrito-kip-molesaus
... Burrito met kip en molesaus 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtGevogelteMexicaans Ingrediënten 500 g kipfilet kippenbouillon of groentebouillon of water 1 eetlepel plantaardige olie 1 grote ui, ...