Resultaten voor glaasje tonijn

Tonijntartaar met mango en courgette - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tonijntartaar/tonijntartaar-mango-courgette

... lancheer de courgetteschijfjes, de courgettereepjes en de courgetteblokjes 2 minuten. Laat goed uitlekken.Leg op de bodem van elk glaasje een schijfje courgette. Schik in elk glaasje een reepje courgette tegen de wand.Meng de blokjes courgette en mango met de kokosmelk, de geraspte kokos, de bladpeterselie en het bieslook. Voeg de blokjes tonijn toe en meng voorzichtig. Kruid met peper en zout. Verdeel over de glaasjes. Werk af met de sesamzaadjes en een schijfje limoen. KookboekHet recept 'Tonijntartaar met mango en courgette' is afkomstig uit het kookboek... 100 feestelijke verrinesSylvie Aït-AliVergeet de toastjes, de lepelhapjes en de bakjes met nootjes of chips en ga met je tijd mee: serveer je hapjes in een glaasje en noem ze 'verrines'. Deze hapjes... lees verder© Standaard Uitgeverij. ...

Tonijn bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tonijn-bakken

... tonijn bakken - Neem een anti kleefpan en zorg dat ze zeer heet wordt. Voeg olie en een klontje vetstof toe. Als de vetstof onmiddellijk smelt, weet je dat de pan heet genoeg is. Kruid de tonijn met viskruiden. Bak de tonijn zeer hard aan beide kanten en zet het vuur ...

Makkelijke tonijn quesedillas - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/tonijn-quesedillas/

... Makkelijke tonijn quesedillas Ik maakte dit gerecht al een paar keer eerder. Maar elke keer zagen de tonijn quesedillas er zo lekker uit, dat we ze op hadden voor we een foto konden maken. Het gerecht is een kruising tussen een 'normale' quesedilla en een tuna melt. Nog ...

Tonijn op 3 wijzen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/tonijn-op-3-wijzen

... tonijn op 3 wijzen - Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, afkruiden met peper en zout. De tonijn snijden, en verder afkruiden met limoensap & rasp + olijfolie. Tartaar van tonijn: De zijstukken ...

Noedels met tonijn met sesam en gebakken shiitake - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/noedels/noedels/noedels-tonijn-sesam-gebakken-shiitake

... (Japanse boekweitnoedels) 10 tot 12 shiitake voor de marinade 4 eetlepels sojasaus 3 eetlepels olijfolie 1 theelepel sesamolie 1 glaasje ananassap 2 eetlepels geel sesamzaad Voorbereiden Meng alle ingrediënten voor de marinade.Snijd de tonijn in grote stukken. Schep de stukken tonijn goed om met de marinade. Dek af met plasticfolie en laat 1 uur marineren in de koelkast. Bereiden Laat de sobanoedels 4 minuten koken in een grote pan kokend, gezouten water.Borstel de shiitake goed schoon en ...

Komkommerhapje met tonijn...

http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/02/komkommerhapje-met-tonijn.html

... Komkommerhapje met tonijn...Nodig:Stuk komkommer1 blikje tonijn in water1 lepel mayonaise Paprikapoeder (pikant)1 uitje/sjalotje fijngesnipperd Snijd plakjes komkommer.Snipper het uitje.Meng de uitgelekte tonijn met de mayonaise, ui en paprikapoeder.Schep een beetje ...

Tonijn met zachte spinazie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tonijn-met-zachte-spinazie

... tonijn met zachte spinazie - Snijd de aubergines in schijfjes, strooi er zout over en dep ze droog. Snijd ze in kleinere stukjes en stoof ze aan in wat olie gedurende 8 minuten. De spinazie ontdoen van de steeltjes en toevoegen. Ontvel de tomaten en voeg deze al roerend ...

Tonijn | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/tag/tonijn/

... den, 3 zongedroogde tomaatjes op olie ragfijn, wat peper en zout en een klein scheutje olijfolie en balsamico azijn. In het ronde glaasje: Kook twee eieren hard en laat afkoelen. Meng ze tot een fijne mousse in de blender of keukenmachine samen met 200 gram tonijn op olie (goed uitgelekt), 100 gram ricotta, een el kappertjes, wat basilicum, het sap van een halve citroen en wat zout en peper. Dit is ook een bijzonder smakelijk smeersel voor op een mooi stukje brood bij lunch of borrel. Op het bord: De overbekende, ouderwetse, heel fijne en altijd lekkere Vitello Tonnato. Plakjes kalfsrollade of fricandeau met een saus gemaakt van 200 gram tonijn op olie (goed uitgelekt), 3 ansjovisfilets, 2 el kappertjes, 2 hardgekookte eidooiers, scheut olijfolie en het sap van een halve citroen. Tot saus malen in blender of keukenmachine. Een stralende witte wijn erbij! ...

Tonijnsalade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tonijnsalade

... Tonijnsalade - Verwijder de tonijn uit het vocht. Hak de tonijn grof in stukken. Hak het ei fijn. Meng de tonijn met het ei, de kappertjes, de peterselie, de look, de sjalot en de mayonaise. Serveer met sla, een toast of een boterham. Ingrediënten 40 gr tonijn (op eigen ...

Cambridge recepten: Salade met tonijn...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/salade-met-tonijn.html

... Salade met tonijn... Salade van 200 g sla,1 gekookt ei, 40 g tonijn (naturel op water) Dressing van 2 eetl. olijfolie en1 eetl. azijn Samen:320kcal., 2g koolh 03:34 | Labels: Eetweek, Salade, Vis | You can leave a response   ...