Resultaten voor wakame delhaize

Glutenvrij bij Delhaize

http://saskookt.blogspot.com/2014/05/glutenvrij-bij-delhaize.html

... Glutenvrij bij delhaize Delhaize is goed bezig! Hoewel deze supermarkt al jaren mijn favoriet is, heeft ze nu toch echt mijn hart gestolen. Hun assortiment glutenvrije producten is gigantisch uitgebreid en daar kunnen wij alleen maar heel blij mee zijn! Het kwam net ...

Cannelloni van gemarineerde zalm, wakame en curryvinaigrette | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cannelloni-van-gemarineerde-zalm-wakame-en-curryvinaigrette-0

... Cannelloni van gemarineerde zalm, wakame en curryvinaigrette - Kook het appelsap tot de helft in en laat afkoelen. Maak de vinaigrette met 1 dooier, 1 heel ei, 1 el mosterd, currypoeder en het ingekookte appelsap. Doe dit alles in de blender en werk dan op met de dr ...

Cannelloni van gemarineerde zalm, wakamé en curryvinaigrette | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cannelloni-van-gemarineerde-zalm-wakame-en-curryvinaigrette

... Cannelloni van gemarineerde zalm, wakamé en curryvinaigrette - Maak krokante broodcirkeltjes door cirkeltjes uit brood uit te steken en met een parisiennelepel het binnenste uit te halen. Bak 10 minuten op 170°. Laat ze afkoelen. Kook het appelsap tot de helft in en ...

Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-langoustines-tartaar-van-tomaat-met-wakame-en-een-espuma-van-limoen-en

... Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie - Voor de espuma: De limoenen persen. De gelatine oplossen in een beetje water, NIET koken. Alles samenvoegen en opwerken met een scheutje olijfolie. Het geheel in een espumafles ...

Kerstomaatje met krab | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kerstomaatje-met-krab

... ussen de mayonaise op met de sushiazijn. Breng hiermee de krab op smaak, samen met de fijngesneden bieslook, fijngesneden oester, wakame en het fijngesneden sjalotje. Vul het tomaatje op en werk op het laatste moment af met het krokant stokbroodje. Ingrediënten 2 oesters 4 kerstomaatjes 1 fijngesneden sjalotje 40 gr mayonaise 1 el fijngesneden wakame 1 el sushiazijn 60 gr krab (koningskrab of spinkrab) 1 el fijngesneden bieslook 4 flinterdunne schijfjes stokbrood olijfolie verse tijm ...

Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/langoustines-met-tartaar-van-tomaat-en-wakame-espuma-van-olijfolie-en-citroen

... Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen - Pel tomaat, snijd in 4, verwijder pitjes en snijd in kleine blokjes (brunoise). Voeg wakamé en sjalot toe. Werk af met olijfolie en xeresazijn. Kruid volgens smaak. Maak suikersiroop door ...

Gillardeau oester met appel en komkommer, bouillon van algen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gillardeau-oester-met-appel-en-komkommer-bouillon-van-algen

... Gillardeau oester met appel en komkommer, bouillon van algen - Steek de oesters open en haal ze leeg. Maak komkommersliertjes door de komkommer eerst te schillen en dan met de dunschiller slierten te trekken en strak op te rollen. Schil appel en snijd in dunne plakjes. ...

Steak met saké, prinsessenboontjes en algen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/steak-met-sake-prinsessenboontjes-en-algen

... ebakken steak (= restje) saké 2 koppen rijst 4 koppen water ½ limoen 1 el rietsuiker 1 el sesamzaadjes 1 el fleur de sel 100 gr wakame princessenboontjes ...

Jeroen Meus - Sashimisalade met zalm - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sashimisalade-met-zalm

... Sashimisalade met zalm - Dit is een licht gerecht met à la minute gemarineerde zalm, glasnoedels, wakame en fijne groentjes. De perfecte maaltijd na een zwaar weekend. Of een heerlijk voorgerecht natuurlijk. - Laat de wakame weken in warm water.Breng in een ...

Jeroen Meus - Tonkatsu sando - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tonkatsu-sando

... od met gepaneerd varkensvlees ertussen. Je eet deze krokante sando uit het vuistje met een pittige dip erbij. - Laat de gedroogde wakame weken in kokend water.De saus Neem een mengschaal en doe er de ketchup in. Voeg de juiste hoeveelheden worcestershiresaus, sojasaus en mirin toe.Schenk er de sake bij en voeg een toefje Japanse mosterd toe. Verwarm het mengsel in een pan op e ...