Resultaten voor mezzelune met pittige tomatensaus en notensla
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundscarpaccio-met-basilicumolie-parmezaanse-kaas-paddenstoelen-op-olie-en
... Rundscarpaccio met basilicumolie, parmezaanse kaas, paddenstoelen op olie en notensla - Maak de basilicumolie: mix de basilicumblaadjes, de olijfolie en het snuifje zout in de blender. Verdeel de flinterdun gesneden plakjes rundvlees over vier borden. Kruid met versgemalen ...
Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gerookte-kalkoen-met-gegrilde-romanesco-radijzen-en-notensla
... Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla - Snijd de roosjes van de romanesco en snijd ze in hele fijne plakjes. Zet een grillpan op het vuur met wat olijfolie en grill ze langs beide kanten. Spoel de notensla en zwier droog. Spoel ook de radijzen ...
Hobbykok Pluis: Mezzelune Giganti met rivierkreeftjes en krab
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/11/mezzelune-giganti-met-rivierkreeftjes.html
... n 1 gehakt sjalotje. Voeg 1 pakje gezeefde tomaten toe, een scheutje kookroom en het sap van een kwart limoen. Meng de gekookte mezzelune hierdoor en maak op smaak met peper en zout.Serveren: Schik de sla op een bord en leg er rivierkreeftjes en tomaten boven op. Verdeel hier wat dressing over heen. Schep de pasta er naast.Dit staat echt zo op tafel en is erg lekker! Geplaatst door Pluis op 11/12/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: hoofdgerechten, pasta, salades, vis ...
Pittige tomatensaus maken | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pittige-tomatensaus-maken
... pittige tomatensaus maken - Geen Italië zonder pomo d’oro! Deze pittige Italiaanse tomatensaus maakt van jouw pastagerecht een echte topper. Bewaar ze maximum 2 maanden op een koele, droge en donkere plaats. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de tomaten, ontkroon ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pittige-gehaktspiesjes
... pittige gehaktspiesjes - pittige gehaktspiesjes - Maak het gehakt aan met alle genoemde ingrediënten behalve de olijfolie.Maak uw handen vochtig en duw het gehakt rond houten spiesjes.Bak de brochettes gaar in hete olie.Serveer met tomatensaus brood en een slaatje ...
Kipfilet in pittige tomatensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/heinz/kipfilet-pittige-tomatensaus
... Kipfilet in pittige tomatensaus 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 11 waarderingen HoofdgerechtGevogelteOosters Ingrediënten 3 eetlepels zonnebloemolie 500 g kipfilet, in blokjes 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt ...
Vegetarisch bladerdeegpannenkoekje | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vegetarisch-bladerdeegpannenkoekje
... Vegetarisch bladerdeegpannenkoekje - Bak de tofu kort en stevig aan in de boter. Snijd kleine rondjes uit bladerdeeg en bak die in een anti-kleefpan. Snijd de tomaatjes fijn en doe ze bij de tofu, doe er ook de mozzarella en nog wat basilicum bij. Doe er op het laatste ...
Balletjes in pittige tomatensaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/balletjes-in-pittige-tomatensaus
... Balletjes in pittige tomatensaus - Mmm, balletjes in tomaten blijft ieders favoriet! Geef de tomatensaus extra pit door het toevoegen van kruiden zoals gember, kurkuma, kardemom en kaneel. - Hak de peterselie fijn.Meng het gehakt met het ei citroenrasp en gehakte peter ...
Recept voor Gamba's à la Tropézienne | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gambas-a-la-tropezienne/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 2 personen 8 gamba's Toevoegen 2 jonge uien Toevoegen 1 teentje fijngehakte knoflook Toevoegen 10 zwarte ...
Köfte in pittige tomatensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/heinz/kofte-pittige-tomatensaus
... Köfte in pittige tomatensaus 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 9 waarderingen HoofdgerechtVleesMediterraan Ingrediënten 500 g rundergehakt 1 ui, gesnipperd 2 eetlepels paneermeel of broodkruim 1 ei 1 theelepel kaneelpoeder ...