Resultaten voor mais kip

Zoete popcorn | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zoete-popcorn

... Zoete popcorn - Doe veel maïskiemolie in een pot en laat de olie heel warm worden (de olie moet net beginnen roken). Doe een laagje maïs in de pot en strooi er onmiddellijk de suiker over. Zet een deksel op de pot en de maïs begint te poffen. Als de maïs gepoft ...

Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/maissoep-met-lente-uitjes-en-gepofte-mais

... Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs - Versnijd de aardappel, prei en ui en stoof ze aan in een beetje bakboter. Voeg de uitgelekte maïs eraan toe en bevochtig het geheel met water. Voeg vervolgens de groentebouillon eraan toe. Laat 35 minuten koken en mix ...

Tonijn burrito | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/tonijn-burrito/

... Tonijn burrito Een lekkere burrito met tonijn, mais en bonen. In 20 minuten klaar! Kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak Giet de bonen en mais af. Snipper de rode ui. Snijd de avocado in plakjes. Meng in een bakje de rode ui, zure room en tonijn. Verdeel ...

Kipburgers met gegrilde mais - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kipburgers-met-gegrilde-mais/

... Kipburgers met gegrilde mais Vandaag een ideaal, licht receptje voor op de BBQ óf in de pan. Want wie zegt dat je voor burgers altijd brood nodig hebt? Deze Aziatische stijl kipburgers smaken heerlijk met maïs. En maïs vinden we het lekkerst als 'ie is gegrild en ...

Maïskolven, Maredsous en tomaatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/maiskolven-maredsous-en-tomaatjes

... Maïskolven, Maredsous en tomaatjes - Breng een grote hoeveelheid water aan de kook en voeg wat zout toe. Laat gedurende 10 minuten de maïs kolven in het water gaar koken. Bak daarna maïs kolven goudbruin op in een pan met een beetje boter. Meng de Maredsous® ...

Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalfsburger-met-mais-gemengde-sla-en-gemarineerde-venkel-en-zoete-ui

... Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui - Snijd de maïs van de kolven en een sjalotje fijn. Verwarm olijfolie in een pan. Bak hierin de sjalot en maïs. Kruid met peper. Doe het kalfsgehakt in een kom, en doe daar peper, een ei en 2 ...

Mexicaanse nacho schotel - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/mexicaanse-tortilla-salade/

... Mexicaanse nacho schotel Soms bedenk ik pas halverwege een recept wat ik eigenlijk ga maken. Ik wilde een salade maken met maïs, maar besloot dat het vast nog lekkerder zou zijn als ik een laagje tortillachips met bonen in de oven zou grillen met wat kaas erop. Het ...

Wraphoorntjes met Gerookte Kip en Mais recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/wraphoorntjes-met-gerookte-kip-mais/

... en wij daar een perfect recept voor! Onlangs maakten wij voor een high tea feestje deze heerlijke wraphoorntjes met gerookte kip, mais en veldsla. Wij brachten ze goed op smaak door een heerlijke honing-mosterd dressing die goed bij de kip past. De wraphoorntjes zijn makkelijk te maken en zien er feestelijk uit. Ook natuurlijk erg lekker als lunch voor op werk of school. Bereiding van de Wraphoorntjes met Gerookte kip Snijd de gerookte kipfilet in kleine blokjes en laat het blikje met mais uitlekken. Meng de gerookte kip met de veldsla en de mais een in kommetje. Meng de honing met de mosterd in een kommetje. Smeer de mini wraps in met de honi ...

Sas Kookt!: Geroosterde maïs

http://saskookt.blogspot.be/2011/09/geroosterde-mais.html

... Geroosterde maïs Er zaten voor het eerst 2 mooie kolven suikermaïs in het groentenpakket. Vroeger aten wij dat thuis soms van de barbecue, ik vond het heerlijk om als kind aan zo'n kolf te knabbelen. Ik herinnerde me dat Mme Zsazsa er onlangs ook een berichtje over ...

Recept voor kippensoep met maïs | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kippensoep-met-mais

... len. Doe de aardappelen erbij en kook 10 minuten op een middelhoog vuur. Roer de maïs erdoor en kook nogmaals 10 minuten, tot de mais en aardappelen zacht zijn. Snijd de afgekoelde kip in kleine stukjes. Pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met wat zout en peper, en doe de stukjes kip erbij. Laat de soep onafgedekt nog 10 minuten op een zacht vuur pruttelen. werk af: Garneer de soep met zure room en peterselie. Ingrediënten voor 4 personen 50 gboter 1 grote ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 lwater 3 blokjes kippenbouillon 400 ...