Resultaten voor lekkere snollen

Zo maak je een lekkere gin-tonic | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zo-maak-je-een-lekkere-gin-tonic

... Zo maak je een lekkere gin-tonic - Doe ijsblokjes in een diep en breed glas. Voeg de gin en tonic toe. Werk af met schijfjes komkommer, rozemarijn en jeneverbesjes. Ingrediënten ½ komkommer 4 jeneverbessen 4 cl gin (bv. Hendrick's) 1 flesje tonic (bv. Schweppes) 1 takje ...

Romige dip van feta

https://www.prinsessenboontjes.be/post/romige-dip-van-feta

... Mix 0.5 blok feta met 3 el mascarpone. zie tip.Kruid met z+p, 1 tl za'atar, 1 tl Chillipeper en de zeste van 1 citroen.Voeg 2 el lekkere olijfolie toe.Mix alles romig.Doe de dip op een bordje en voeg enkele lekkere smaakmakers toe. Wij kozen voor pistachenootjes, munt en granaatappelpitjes.Doe er nog een lepel lekkere olijfolie over.En kruid af met een lekker zout.Smakelijk.stap voor stap foto's Tips:Je kan dit ook met roomkaas doen om het magerder te maken.Andere toppings ku ...

Baktip: simpele maar lekkere confituurtaartjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/baktip-simpele-maar-lekkere-confituurtaartjes

... Baktip: simpele maar lekkere confituurtaartjes - Snijd 4 rondjes van 12 cm uit het bladerdeeg. Smeer de rondjes in met de confituur. Laat de randen vrij. Schik het fruit op de confituur. Leg op elk taartje een klontje boter. Bak gedurende 20 minuten op 180°C. Ingrediënten ...

Lekkere tomatensoep met balletjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tomatensoep-met-balletjes

... lekkere tomatensoep met balletjes - Snij alles in stukjes. Stoof ui en aardappel goed aan in de vetstof. Doe er de tomaten bij. Giet er ongeveer anderhalve liter water op en laat 20 minuten doorkoken. Mix en zeef de soep. Doe de ketchup en de tomatenpuree erbij. Rol de ...

Restjes van nasi goreng omtoveren in een lekkere Aziatische snack | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/restjes-van-nasi-goreng-omtoveren-in-een-lekkere-aziatische-snack

... Restjes van nasi goreng omtoveren in een lekkere Aziatische snack - De loempiavellen voorzichtig uit elkaar halen en vooral vochtig houden. In het midden ervan een schepje van de nasi goreng leggen. De randen van het loempiavel instrijken met eiwit en er een loempia mee ...

Lekkere worteltjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/jamies-30-minute-meals/recept/lekkere-worteltjes

... lekkere worteltjes - Leg de wortels in de steelpan. Giet kokend water in de pan tot de wortels juist helemaal ondergedompeld zijn. Voeg er twee twijgjes tijm, enkele laurierbladeren, een flinke snuif zout, een scheut olijfolie en een grote eetlepel suiker aan toe. Leg ...

Lekkere komkommeryoghurtdip in 10 seconden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lekkere-komkommeryoghurtdip-in-10-seconden

... lekkere komkommeryoghurtdip in 10 seconden - Een dipsaus maken is helemaal niet moeilijk. Deze gezonde yoghurtdipsaus met komkommer en munt is een snelle variant van de tzatziki. Serveer met wat toastjes en brood of gebruik het als saus bij de barbecue. Extra tip: lekker ...

Eenvoudige en lekkere groentensoep | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/groentesoep

... Eenvoudige en lekkere groentensoep - Snij alle groenten (behalve de tomaat) in fijne blokjes. Giet het water in een kookpot en zet op een hoog vuur. Voeg de fijngesneden groentjes en de bouillon toe en laat dit 35 à 40 min koken. Voeg de vermicilli toe, kruid met peper ...

Cambridge recepten: Dipsauzen en dressings...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/06/dipsauzen-en-dressings.html

... Dipsauzen en dressings... - Maak een salade smakelijk met limoensap en kruiden. - Een lekkere dressing van sinaasappelsap, honing en limoen voor over de salade. - Maak een lekkere lunch door wat van een dipsaus samen met wat stukjes tomaat en paprika door een schaaltje ...

Snelle en lekkere chocomousse | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/eenvoudige-chocomousse

... Snelle en lekkere chocomousse - Warm de room op en smelt de chocolade al roerend in de warme room. Belangrijk: doe dit rustig op een laag vuurtje en blijf roeren. Het mag niet koken. Roer tot alles gesmolten is en een gladde blinkende massa ontstaat. Laat 2 uur opstijven ...