Resultaten voor lasagne bolognaise pepe
Lasagne met spinazie en ham | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lasagne-met-spinazie-en-ham
... r de spinazie bij. Wanneer alle ingrediënten klaar zijn kan je beginnen bouwen: start met een klein beetje saus, leg er een laag lasagneblaadjes op, dan een laag ham, bechamel, lasagne, ham, spinazie, lasagne, ham, bolognaise, etc ... Plaats gedurende 45 min. in een voorverwarmde oven van 180°. Ingrediënten 1 blikje tomatenpuree 500 gr spinazie laurier lasagnevellen 2 blikken tomaat 500 gr gehakt 2 teentjes look 1 ui 500 gr hesp 2 dl water ...
Lasagne met pesto & kerstomaatjes » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/lasagne-met-pesto-kerstomaatjes/
... lasagne met pesto. Eén van mijn favoriete Italiaanse maaltijden? Dat moet toch wel lasagne zijn. Oh, die heerlijke laagjes, met smeuïge kaas ertussen en … die bergen afwas nadien. Minder fijn dan weer. Gelukkig ben ik eigenaar van de #geenafwas (oké nog niet maar ...
Recept voor lasagne bolognaise | njam!
http://www.njam.tv/recepten/lasagne-bolognaise
... kaas, een theelepel zout en een flinke snuf peper. Verwarm de oven voor op 175°C. Olie een ruime ovenschaal in en werk hierin de lasagne verder af. Begin met de lasagne bladeren, verdeel hierover de helft van het ricotta mengsel, leg hierop de helft van de bolognaise saus en dek dit af met de helft van de plakjes mozzarella. Herhaal dit nog een keer. Werk af met een handje Parmezaanse kaas en bak 45 minuten in de oven. tip: De rundsbouillon kan je ook vervangen door rode wijn. Ingrediënten voor 4 personenen 1 grote ui 1 grote wortel 1 rode paprika 1 stengel bleekselderij 1 bosje verse basilicum 1/2 bosje platte peterselie 500 grundsgehakt 500 gworstjes (uit hun velletje gehaald) 2 teentjes knoflook, geraspt 125 mlrundsbouillon 150 gtomatenpuree 800 gtomatenstukjes 2 elmelk 1/2 tlnootmuskaat 1 elgedroogde oregano 1 elgedroogde basilicum 500 gricotta 2 e ...
Lasagne bolognaise | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lasagne
... . Kruid met muskaatnoot, peper en zout. Voeg de helft van de kaas toe. Roer stevig onder elkaar. Neem een ovenschotel. Leg er een lasagnevel in. Lepel er bechamelsaus op. Doe er wat tomatensaus bij. Bedek met een lasagnevel. Bouw zo verder op. Eindig met de witte saus. Bestrooi met kaas. Stop de ovenschotel een halfuur in de oven op 200 graden. Ingrediënten 1 doos lasagnevellen ¾ l melk 50 g boter 60 g bloem 400 g gemalen kaas peper zout muskaatnoot 400 g gehakt 1 ui 5 wortelen 4 takken selder 2 grote tomaten tijm laurier 1 l tomatencoulis 1 potje tomatenconcentraat ...
Lasagne met pompoen en ricotta » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/lasagne-met-pompoen-en-ricotta/
... wordt er toch vaak een pasta bolognaise op tafel getoverd in plaats van zo’n uitgebreide ovenschotel. Want ja, een traditionele lasagne is inderdaad best wel wat werk. Dat moet sneller kunnen, dacht ik. Laat ik er dan ook maar meteen een herfstige toets aan geven. ;) Niet veel later was deze lasagne met ricotta en pompoen geboren. De pompo ...
Rolletjes van Lasagne met zalm & ricotta » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/lasagnerolletjes-met-zalm-ricotta/
... et stip op nummer één als het om comfort food gaat. Maar soms wil je gewoon eens iets anders dan die klassieke bolognaise. Deze lasagne rolletjes met zalm & ricotta zullen je zeker kunnen bekoren! Heerlijk & gemakkelijk om te maken! Ik heb me vroeger wel eens gewaagd aan het maken van c ...
Jeroen Meus - Spaghetti cacio e pepe - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-cacio-e-pepe
... Spaghetti cacio e pepe - Deze spaghetti cacio e pepe is een klassieker onder de pasta’s. Meer dan (verse) spaghettislierten, pecorino, zwarte peper en olijfolie heb je niet nodig. Wie het echt niet kan laten, kan deze pasta pimpen met wat rucola, zongedroogde tomaten ...
Spaghetti Bolognaise | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/spaghetti-bolognaise
... Spaghetti bolognaise - Spaghetti bolognaise, het is een klassieker onder de pasta's. Elk Belg heeft wel zijn eigen recept. Sofie geeft je het hare. Kleur het gehakt aan in olijfolie. Snij de ui en voeg bij het gehakt. Hak de wortelen, selder, paprika, venkel en look ...
Jeroen Meus - Spaghetti bolognaise op z’n Thais - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-bolognaise-op-zn-thais
... Spaghetti bolognaise op z’n Thais - Vandaag maken we een Thaise versie van een klassieke spaghetti Bolognaise. Het rundergehakt en de tomaat blijven behouden, maar ik geef de saus een oosterse toets door er gember, citroengras, limoenblad en kokosmelk aan toe te voegen. ...
Vegetarische spaghetti bolognaise | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/vegetarische-spaghetti-bolognaise
... Vegetarische spaghetti bolognaise - Verwarm de olie in een braadpan en fruit de uien, de wortels, de selder en de look zachtjes gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens de champignons toe en laat nog 2 à 3 minuten bakken. Voeg de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de rode ...