Resultaten voor lamsschenkel jeroen meus
Jeroen Meus - Lamsschenkel met lentegroenten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsschenkel-met-lentegroenten
... lamsschenkel met lentegroenten - [video:852785] De lamsschenkel is afkomstig van de poot van het lam. De schijf vlees met een stukje bot is ronduit heerlijk. Om de schenkels mals te serveren moet je ze wel de nodige tijd in de oven gunnen. jeroen gaart het vlees in een ...
Lamsschenkel | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsschenkel
... illon toe. Zet er een deksel op en laat 2u zachtjes sudderen. Laat nog een half uur sudderen zonder deksel. Ingrediënten 4 grote lamsschenkels olijfolie klontje boter peper en zout 1 ajuin 4 selderstengels 4 wortelen 8 sjalotten 2 tenen look 1 el paprikapoeder 1 el kerriepoeder tijm laurier 6 dl water 3 el rundsbouillon 1 el tomatenpurree ...
http://www.solo.be/nl/recepten/tajine-van-lambchenkel-met-gedroogde-pruimen-amandelen-en-sesamzaad/
... stijd: 120 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1,2 kg lamsschenkel Toevoegen 5 teentjes knoflook Toevoegen 1 koffielepel verse gember fijngehakt Toevoegen witte peper Toevoegen saffraan Toevoegen 1 stokje ...
Langzaam gegaarde lamsschenkel met curry en yoghurt | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/langzaam-gegaarde-lamsschenkel-met-curry-en-yoghurt
... Langzaam gegaarde lamsschenkel met curry en yoghurt - Tip Verwarm de olie en de boter in een grote sauteerpan, laat de lamsschenkels aan alle zijden op hoog vuur aanbraden en zet opzij. Laat de grofgehakte uien gedurende 5 minuten bruinen in het braadvocht, voeg het geperste ...
Gestoofde lamsschenkel en gremolata met sinaasappel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gestoofde-lamsschenkel-en-gremolata-met-sinaasappel
... Gestoofde lamsschenkel en gremolata met sinaasappel - Bak de lamsmuizen aan alle zijden aan in een grote stoofpan met de boter en de olie. Kruid met peper en zout. Neem de lamsmuizen eruit en stoof in dezelfde pan de geschilde en in stukken gesneden wortelen aan met de hele ...
Couscous met lamsschenkel, saffraan en groenten | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/couscous-met-lamsschenkel-saffraan-en-groenten
... Couscous met lamsschenkel, saffraan en groenten - (link) Begin met de lamsschenkel. Kruid met peper en zout. Doe een paar eetlepels olijfolie in de stoofpot. Warm op en kleur de schenkels aan langs beide kanten. Schil de wortelen. Snij overlangs en dan in stukken van ongeveer ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...
Jeroen Meus - Lamsschenkels met linzen en fijne groenten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsschenkels-met-linzen-en-fijne-groenten
... Lamsschenkels met linzen en fijne groenten - Een lamsschenkel levert vlees met veel smaak en textuur. De enige voorwaarde is dat je de schenkels de nodige tijd geeft om rustig te garen. Slow cooking is de boodschap. jeroen gaart de stukken lamspoot in een klassieke groentebouillon ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...