Resultaten voor lamskroon bakken in de pan met witloof en krokkettten
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. Jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...
Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus
... opkoken. Doe de bouillon erbij en roer goed door. Doe de room er op het einde bij en laat opkoken tot alles gebonden is. Snij de lamskroon in partjes en dresseer op het bord. Werk af met de portosaus, tuinkers en rozemarijn. Ingrediënten 2 lamskroontjes boter verse rozemarijn tuinkers 1½ dl porto 1 rundsbouillon 2 dl (soja)room peper en zout 1 dl water ...
Lamskroon met muntpesto | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamskroon-met-muntpesto
... lamskroon met muntpesto - Marineer de lamskroon kort met de rozemarijn, fijn gesneden look, peper, zout en wat olijfolie. Schil de worteltjes en kook of stoom ze beetgaar, verfris in ijswater en grill ze à la minute met een beetje olijfolie. Doe de munt, suiker, pijnb ...
Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/creme-van-artisjokken-lamskroon-en-knolselder
... Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder - Maak de artisjokken schoon en kook het hart in wat gezouten water met een halve citroen, dit om de kleur mooi te bewaren. Eens afgekoeld doe je deze in een cutter en maal je dit zeer fijn, afkruiden met peper en zout en ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundvleesspiesjes-met-witloof
... Rundvleesspiesjes met witloof - Rundvleesspiesjes met witloof - Snijd de entrecote in reepjes van 1 cm dik.Leg de biefstuk in een kom besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.Rijg het vlees op de houten spiesjes en bak het vlees aan beide zijden in een ...
Tatin van witloof | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tatin-van-witloof
... Tatin van witloof - Smelt in een braadpan een klontje Alpro bakken en braden. Als de boter goed warm is, bak je het witloof aan alle zijden bruin. Wanneer het mooi bruin is, stoof je het witloof verder onder een deksel op een laag vuurtje tot het half gaar is, dat duurt ...
Recepten - Tortilla van witloof en aardappel
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Tortilla_van_witloof_en_aardappel
... Bereidingswijze Was het witloof en neem de witloofbladeren van de harde kern. Snijd de blaadjes in reepjes. Verhit de olie in een bakpan. Voeg het witloof en de aardappelschijfjes toe. Laat bakken op een zacht vuur, ongeveer een twintigtal minuten tot ze goudbruin zijn. ...
Witloof in de oven | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/witloof-in-de-oven-0
... witloof in de oven - Snij de stronkjes witloof in twee en verwijder het hart. Sprenkel een scheutje citroensap over het witloof. Kook het witloof gaar in gesuikerd water en laat het uitlekken. Smelt een beetje Alpro bakken en Braden in een steelpannetje en voeg de bloem ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-witloof-en-ham
... Bruschetta met witloof en ham - Bruschetta met witloof en ham - Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.Spoel het witloof en snijd het in stukken.Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.Snijd de ciabatta in dikke sneden ...
Witloof à la Flamande | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witloof-la-flamande
... witloof à la Flamande - Stoof de stronkjes aan en kruid met zout, PH pepermix en wat nootmuskaat. Bevochtig met wat water (braiseren) en laat verder stoven onder deksel. Hak de hardgekookte eieren. Neem wat water en werk op met de boter. Voeg er ei en peterselie aan toe ...