Resultaten voor kruidenvinaigrette
Asperges met kruidenvinaigrette - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-kruidenvinaigrette
... Asperges met kruidenvinaigrette By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: asperges : 2 botten ei : 1 water : 6 el witte wijnazijn : 3 el mosterd : 1 el olie : 4 dl gehakte peterselie : 2 el Directions: 1. Schil ...
Taartje van tofu | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/taartje-van-tofu
... eng op smaak met een scheutje notenolie en wat peper. De taartjes gaan nu 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200°. Voor de kruidenvinaigrette, snij de kerstomaten in de helft en doe ze in een kom. Hak de dragon en bieslook fijn. Doe een scheutje olijfolie en azijn in de kom. Ingrediënten 1 blok tofu arachideolie notenolie korianderzaad peper amandelschilfers 2 eierdooiers 1 courgette 1 pastinaak enkele champignons kruidenvinaigrette 1 bakje kerstomaatjes dragon bieslook olijfolie azijn ...
Sint-jakobsvruchten op een knapperig groentebedje
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/137/sint-jakobs-vruchten-op-een-knapperig-groentebedje
... ot 5 minuten aan elke kant. Verdeel de sint-jakobsvruchten en de groenten over voorverwarmde borden . Lepel er een likje gekoelde kruidenvinaigrette bij. Lekker met warme toost. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/472/scampisalade
... arte darmdraadje. Dep de scampi's goed droog met keukenpapier. Spoel de raketsla. Dep de sla goed droog en vermeng met de kruidenvinaigrette. Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes. Spoel en halveer de pruimtomaatjes. Pel en halveer de knoflook. Bak de knoflookteentjes een paar minuten in 1 eetlepel olijfolie. Neem ze weg. Bak op een, hoog vuur de scampi's twee tot drie minuten in de knoflookolie. Ze zijn gaar als ze dieproze zijn. Kruid ze met peper. Verdeel de rakers ...
Gegrilde lamsribbetjes met kruiden en aardappelsalade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-lamsribbetjes-met-kruiden-en-aardappelsalade
... e kruiden, de geperste look, de mosterd en de olie aan toe, breng op smaak met peper en zout en meng door elkaar. Houd 2/3 van de kruidenvinaigrette opzij en bestrijk de lamsribbetjes met de rest. Dek af met folie en laat rusten. Laat de aardappelen uitlekken en wat afkoelen. Haal de schil eraf, snijd ze in halve schijfjes, leg ze op een schotel en bestrijk ze nu en dan met de apart gehouden vinaigrette. Laat 5 minuten ...
Vis, bloemkool, kappertjes en citroenvinaigrette | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/vis-bloemkool-kappertjes-en-citroenvinaigrette/
... , of een moot vis met zo’n milde versie met kappertjes, of een schaal met kort gekookte groenten, bloemkool, venkel, met een kruidenvinaigrette. Het hangt natuurlijk allemaal van de verhoudingen af, maar daar ben je zelf bij, proeven, veranderen, scheutje extra, drupje meer, ik bedoel maar, hooguit eindig je met een beetje veel. Verder hangt de smaak af van de kwaliteit van de ingrediënten. Vis, bloemkool, kappertjes en citroenvinaigrette: boen de citroen onder de warme kraan schoon (hoeft niet bij biologisch) en rasp er heel dun een lepel rasp van. Klop een vinaigrette van olijfolie, azijn, citroensap naar smaak, citroenrasp, mosterd, 2 eetlepels water en zout. Gaat zeer goed met het koffiemelkschuimertje. Verdeel de bloemkool in roosjes. Kook ze in goed gezouten water beetgaar in een minuut of 5. Schuimspaan ze in een schaal met gezouten koud water en hevel na 2 minuten over in een vergiet. Zout de vis grondig. Bak hem zachtjes in een streep olijfolie. Afhankelijk van de dikte is 2-3 minuten per kant zat. Leg op de borden. Verdeel er bloemkool naast en lepel er gul vinaigrette over. Bestrooi met een beetje uitgeknepen kappertjes. Vis, bloemkool, kappertjes en citroenvinaigrette Voor 4 personen 1 citroen 8 eetlepels van je beste olijfolie 1 eetlepel wijnazijn 1 volle theelepel mosterd ½ bloemkool 4 moten fatsoenlijke vis (handgehengelde kabeljauw bv.) 2 eetlepels kappertjes ...
Bistecca met kruidige vinaigrette, tagliatelle van rode biet | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bistecca-met-kruidige-vinaigrette-tagliatelle-van-rode-biet
... aliaanse keuken én houdt van een stukje lekker vlees. Sofie combineert die beide liefdes in een heerlijk gerechtje: bistecca met kruidenvinaigrette en zelfgemaakte pasta van rode biet. Voor de pasta: Doe de bloem en de eieren in een mengkom. Voeg een halve theelepel zout en een halve eetlepel olijfolie toe. Mix de rode biet volledig fijn met een staafmixer. Voeg twee eetlepels gemixte rode biet en de extra 4 ...