Resultaten voor krabcocktail klassiek
Koolrabi-krabcocktail met gember - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/koolrabi/koolrabi-krabcocktail-gember
... Koolrabi-krabcocktail met gember 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVisHollands bevat per portie145 kcal 6 g eiwit 9 g vet 10 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel mayonaise 1 eetlepel crème fraîche ...
Krabcocktail | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/krabcocktail
... krabcocktail - Kook de noordzeekrabben levend in een groentebouillon van selder, prei, ui, look, wortel, tijm, laurier en groentebouillon. Kook ze gedurende 10 à 15 minuten, al naargelang de grootte. Haal het krabvlees eruit. Voeg een beetje room toe aan de cocktailsaus. ...
Krabcocktail met appel en puree van avocado en limoen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/krabcocktail-appel-puree-avocado-limoen
... krabcocktail met appel en puree van avocado en limoen 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisOverige keukens Ingrediënten voor de cocktail 2 Granny Smith appels, ongeschild en geraspt of julienne gesneden ...
Heerlijke krabcocktail met avocado en pompelmoes | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/heerlijke-krabcocktail-met-avocado-en-pompelmoes
... Heerlijke krabcocktail met avocado en pompelmoes - Op grootmoeders wijze met Roel Vanderstukken. De oma van Roel, "oma Pardon" was een echte keukenprinses: huisgemaakte gevogeltekroketten, vol au vent en op woensdag balletjes in tomatensaus met frietjes. De liefde voor eten ...
Jeroen Meus - Krabcocktail met appel-seldersalsa en cocktaildressing - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/krabcocktail-met-appel-seldersalsa-en-cocktaildressing
... krabcocktail met appel-seldersalsa en cocktaildressing - Dit is een traditioneel voorgerecht waarin Jeroen de garnalen vervangt door krab. De dressing kun je ruim van tevoren klaarmaken, maar wacht met de appel-seldersalsa en het samenstellen van de cocktail. De sla en de ...
Stoofperen (klassiek) - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/stoofperen/stoofperen-klassiek
... Stoofperen (klassiek) 4 personen 0 min voorbereiden 55 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 16 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 300 g suiker 2½ eetlepel citroensap ½ kaneelstokje 4 kruidnagels 1 vanillestokje 4 peren, bijvoorbeeld Gieser ...
Chocoladefondue klassiek - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-klassiek
... Chocoladefondue klassiek 6 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 125 ml slagroom 2 eetlepels Kirsch, Triple Sec of cognac 280 g melkchocolade, liefst Zwitserse, gehakt vruchten ...
Coq au vin klassiek - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/coq-au-vin/coq-au-vin-klassiek
... Coq au vin klassiek 4 personen 0 min voorbereiden 2 uur bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 14 waarderingen HoofdgerechtGevogelteFrans Ingrediënten boter 250 g sjalotjes, grote exemplaren gehalveerd 150 g gerookt spek, in blokjes 1 haan, in stukken 2 teentjes knoflook, ...
Crème brulée (klassiek) - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/creme-brulee/creme-brulee-klassiek
... Crème brulée (klassiek) 4 personen 0 min voorbereiden 1:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 10 waarderingen NagerechtVegetarischFrans bevat per portie475 kcal 7 g eiwit 31 g vet 42 g koolhydraten Ingrediënten 1 vanillestokje naar smaak: 1 limoen 250 ml melk ...
Boeuf Bourguignon (klassiek) - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/boeuf-bourguignon/boeuf-bourguignon-klassiek
... Boeuf Bourguignon (klassiek) 4 personen 0 min voorbereiden 3:30 uur bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 36 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans bevat per portie750 kcal 51 g eiwit 51 g vet 23 g koolhydraten Ingrediënten 75 g boter 2 eetlepels olijfolie 750 g doorregen ...