Resultaten voor konijn met luikse siroop

Everzwijnrugfilet met Luikse siroop | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/everzwijnrugfilet-met-luikse-siroop

... Everzwijnrugfilet met luikse siroop - Bak de everzwijnfilet mooi roze en laat deze rusten. Bak in dezelfde pan de paddenstoelen, houd ze terzijde en blus de pan met wat rode wijn en de wildfond. Voeg er de luikse siroop bij en laat dit eventjes inkoken. Bind de saus ...

Luikse salade met Breydelspek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/coupe-soleil/recept/luikse-salade-met-breydelspek

... luikse salade met Breydelspek - Was de aardappelen en snij in blokjes van ongeveer ½ cm. Snij de boontjes ongeveer even groot als de aardappel blokjes. Kook ze 2 minuten in gezouten water en giet af. Verwarm ondertussen de luikse siroop en Grimbergen. Meng de mayonaise ...

Luikse salade uit de stoomoven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/luikse-salade-uit-de-stoomoven

... luikse salade uit de stoomoven - Was de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer ½ cm. Snijd de boontjes ongeveer even groot als de aardappelblokjes. Stoom ze samen 1 minuut op 120° in de stoomoven. Verwarm ondertussen de luikse siroop en Grimbergen. Meng de ...

Recept voor Gelakte kalkoen met Luikse siroop en Romeinse sla gemarineerd in balsamicoazijn | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gelakte-kalkoen-met-luikse-siroop-en-romeinse-sla-gemarineerd-in-balsamicoazijn/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 90 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 100 g Solo Toevoegen 15 cl porto Toevoegen 1 el luikse siroop Toevoegen 2 stukjes steranijs ...

Paasdessert met Maredsous, bier en kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paasdessert-met-maredsous-bier-en-kaas

... Paasdessert met Maredsous, bier en kaas - Schil en snij de peren in partjes. Bak de peren in een pan met de suiker en het Maredsous bier. Rooster het brood. Rooster de amandelen.  Smeer de luikse siroop op het brood. Snij schijfjes Fagotin af. Garneer het brood met ...

Hartige panna cotta van Roquefort, luikse siroop, avocado en chili popcorn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hartige-panna-cotta-van-roquefort-luikse-siroop-avocado-en-chili-popcorn

... Hartige panna cotta van Roquefort, luikse siroop, avocado en chili popcorn - Een panna cotta van blauwe kaas of Roquefort, mousse van avocado en zelfgemaakte chili popcorn, lekker en helemaal niet moeilijk!TIp: te zwaar? Serveer het dan in een kleinere portie als feestelijk ...

Konijn met pruimen en paddenstoelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/konijn-met-pruimen-en-paddenstoelen

... Bereiding konijn goed kruiden aan beide kanten. Neem een pan, doe er de 3 eetlepels boter in en bak het konijn bruin aan beide kanten. Doe het konijn in een grote pot en voeg er de bloem bij. Blus de vetstof met een glas water en roer het aanbaksel los. Giet het water ...

Konijn met pruimen en paddenstoelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/konijn-met-pruimen-en-paddenstoelen

... Bereiding konijn goed kruiden aan beide kanten. Neem een pan, doe er de 3 eetlepels boter in en bak het konijn bruin aan beide kanten. Doe het konijn in een grote pot en voeg er de bloem bij. Blus de vetstof met een glas water en roer het aanbaksel los. Giet het water ...

Luikse gehaktballetjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/luikse-gehaktballetjes

... luikse gehaktballetjes Dit is ook weer zo’n lekkere comfortfood. Je kan het op voorhand klaar maken. Al is dat gevaarlijk. Want ze happen zo lekker weg. Wij eten ze met gestoofde erwtjes en pasta. Super lekker.Ingrediëntengehaktspektijmuisjalotlookbouillon luikse ...

Konijn met pruimen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/konijn-met-pruimen

... konijn met pruimen - konijn goed kruiden aan beide kanten. Neem een pan, doe er de 3 eetlepels boter in en bak het konijn bruin aan beide kanten. Doe het konijn in een grote pot en voeg er de bloem bij. Blus de vetstof met een glas water en roer het aanbaksel los. Giet ...