Resultaten voor kerstmenu jeroen meus 2010

Uit de keuken van Levine: Kerstmenu 2010 – 2

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/12/kerstmenu-2010-2.html

... kerstmenu 2010 – 2 Gisteren wist ik nog niet wat te eten met Kerst, nu kan ik niet kiezen uit de recepten die naast me op een stapeltje liggen. Het is ook altijd wat met mij. Ga ik beproefde recepten maken of iets nieuws? De Eetschrijver twitterde gisteren dat Kerst voor ...

Uit de keuken van Levine: Kerstmenu 2010 - 1

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/12/kerstmenu-2010-1.html

... kerstmenu 2010 - 1 O jee, nog maar een paar dagen en dan is het Kerstmis. Ik heb nog geen idee wat we dan gaan eten. Het is bijna ieder jaar hetzelfde liedje, pas op het laatste moment weet ik het. In 2007 schreef ik een stukje over wat te eten met Kerst. Ik heb het net ...

Volkskrant Kerstmenu 2010 | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/volkskrant-kerstmenu-2010/

... Volkskrant kerstmenu 2010 Natuurlijk is er weer een feestelijk, heerlijk, elegant kerstmenu van de Volkskrant. Loethe Olthuis en Onno Kleyn zetten hun beste beentje voor. En niet alleen dat! Dit kerstmenu is zo opgesteld dat bijna alles op soepele wijze kan worden ...

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-garnalenbisque

... Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dit is een heerlijke bisque met de trots van onze Noordzee. Je kunt hem van tevoren maken en afwerken op het laatste moment. - 0. Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart. Houd de pantsers bij. 1. Verwarm een flinke scheut ...

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Javanais met ganache van chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-javanais-met-ganache-van-chocolade

... Het Nationale kerstmenu - Javanais met ganache van chocolade - Een stukje zelfgemaakte javanais is de perfecte afsluiter van Het Nationale Kerstmenu. Laat het smaken! - 0. Verwarm de oven voor tot 220 °C. 1. Klop de eiwitten schuimig met de suiker in de keukenmachine. ...

Jeroen Meus - Kerstmenu: gemakkelijke kerstbûche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kerstmenu-gemakkelijke-kerstbuche

... Kerstmenu: gemakkelijke kerstbûche - Een Vlaams kerstdiner kan niet zonder die goeie oude kerststronk. Dit stukje gebak hoort er nu éénmaal bij. Bij de warme bakker ligt de etalage vol, maar laten we hem eens helemaal zelf maken, op basis van zoete chocolade en fris-zurig ...

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Kalfsgebraad met jagerssaus, amandelkroketten en witloofsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-kalfsgebraad-met-jagerssaus-amandelkroketten-en-witloofsalade

... Het Nationale kerstmenu - Kalfsgebraad met jagerssaus, amandelkroketten en witloofsalade - Geen familielid dat zal tegenpruttelen met deze kerstklassieker voor z’n neus: kalfsgebraad met jagerssaus, amandelkroketten en witloofsalade. Smakelijk samen! - 0. Doe de ...

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Kersthapjes en aperitief - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-kersthapjes-en-aperitief

... Het Nationale kerstmenu - Kersthapjes en aperitief - Een Moscow Mule, carpaccio van hert, gegratineerde oesters, rauwe oesters en gefrituurde pladijs met dipsausjes: een perfecte start van het kerstdiner! - 0. Vul een glas met ijsblokjes.  1. Giet de wodka in het glas. ...

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Mosselkroketjes met salsa en klassieke mosselsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-mosselkroketjes-met-salsa-en-klassieke-mosselsaus

... Het Nationale kerstmenu - Mosselkroketjes met salsa en klassieke mosselsaus - Een goude tip: maak de vulling voor de kroketten van tevoren klaar. Zodra de vulling is opgesteven, kun je balletjes rollen en paneren. Dan hoef je de kroketten alleen nog te frituren vlak voor ...

Jeroen Meus - Kerstmenu: crème agnès sorel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kerstmenu-creme-agnes-sorel

... , maar daar hoeft deze middeleeuwse WAG niet rouwig om te zijn. Deze klassieke royale kippensoep verdient zeker een plaats op het kerstmenu. - 0. Spoel alle groenten voor de bouillon schoon, zodat er geen aarde of zand op achterblijft. Pel de uien en schil de wortelen. Verwijder het buitenste blad van elke stam prei. 1. Snij de uien, de prei, de selder en de wortelen grof en doe ze in een ruime soepketel. 2. Gooi blaadjes, de laurier en de takjes ti ...