Resultaten voor kan kalfstong ook met champignon saus
Kalfstong 'Ravigotte' | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfstong-ravigotte
... kalfstong 'Ravigotte' - Kook de tong in een bouillon gaar: laat 3 Ć 4 uur koken, afhankelijk van de grootte. Maak een vinaigrette met een eigeel, mosterd, azijn, water, olie en voeg de kappertjes, een beetje room, de peterselie, de sjalot en de look hieraan toe. ...
Jeroen Meus - Kalfstong in madeirasaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfstong-in-madeirasaus
... kalfstong in madeirasaus - Je houdt ervan of niet, maar de malse lapjes kalfstong met die klassieke madeirasaus blijven een echte classic. Het is en blijft een feestelijk hoofdgerecht. Iets om van te smullen terwijl de beste familieanekdotes opgehaald worden. - 0. ...
Zee- en kalfstong met waterkers
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/duo-van-gebakken-zee-en-kalfstong-met-waterkers
... Duo van gebakken zee- en kalfstong met waterkers - Duo van gebakken zee- en kalfstong met waterkers - Maak de zeetong schoon. Verwijder de ogen de kieuwen en het vel. Spoel na en dep droog op keukenpapier. Fileer de vissen. Bak de vis in een pan met boter en ...
Kalfstong in Madeirasaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfstong-in-madeirasaus
... kalfstong in Madeirasaus - Kook de tong gaar met de wortel, de prei, de ajuin, de look en selder in ongeveer 3 uur. Was de champignons en snijd ze in schijfjes. Bak ze aan in wat boter. Maak ondertussen een roux en bevochtig met de bouillon. Roer tot een saus, voeg ...
Jeroen Meus - Kalfstong in seldersaus met kalfsgehaktballetjes en puree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfstong-in-seldersaus-met-kalfsgehaktballetjes-en-puree
... kalfstong in seldersaus met kalfsgehaktballetjes en puree - Een rasechte Dagelijkse kost-klassieker met een niet alledaagse touch! Zacht gegaarde kalfstong met een hoop selder, kalfsgehaktballetjes en een smeuïge puree. Overheerlijke comfort food! - ...
Recept voor zwezeriken | njam!
http://www.njam.tv/recepten/zwezeriken
... de bouillon inkoken tot een fond. Blancheer de jonge prei gedurende enkele minuten. Is de tong gaar en van haar vel ontdaan, dan kan ze in de rookoven voor een klein uurtje. Bloem de zwezerik en bak ze op een hoog vuur. Bak de paddenstoelen in een andere pan samen met de sjalot en de tijm en voeg op het laatste moment de tomatenblokjes toe. werk af: Glaceer de prei in de fond en snijd de gerookte, nog warme kalfstong in dunne plakjes. Serveer met een toef aardappelpuree. Ingrediƫnten voor 1 persoon 100 gkalfszwezeriken 30 ggekookte en gerookte kalfstong 1 bouquet garni van tijm, rozemarijn en een laurierblaadje 1 stengel witte selder 2 grote wortelen 1 grote stengel prei 2 steeltje jonge prei bloem boter 25 ggirolles (dooierzwammen) of pieds de mouton (gele stekelzwammen) ...
Recept voor kalfstong in madeirasaus - de klassieker | njam!
http://www.njam.tv/recepten/kalfstong-madeirasaus-de-klassieker
... maak de kalfstong: Doe de kalfstong in een ruime pot met flink gezouten water (50 g zout per l). Plaats de pot 10 uur in de koelkast. Haal de tong uit de pot en leg een uur in koud water om te ontzouten. Snijd de groenten grof. Doe de groenten, knoflook en aromaten ...
Jeroen Meus - Fricassee van kalfstong met asperges en champignons - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fricassee-van-kalfstong-met-asperges-en-champignons
... Fricassee van kalfstong met asperges en champignons - Dit kan je serveren op een communiefeest. Malse stukjes kalfstong in een rijke saus met asperges en champignons. Daar een flinke lepel kervelpuree bij en het feest kan beginnen! - Bouillon Snijd de wortelen, de ...
Jeroen Meus - Kalfstong in maderasaus met pommes duchesse - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfstong-in-maderasaus-met-pommes-duchesse
... kalfstong in maderasaus met pommes duchesse - kalfstong is niet bepaald het meest evidente stuk vlees in deze tijden, want het is een vleesbereiding die je niet ‘een beetje graag’ lust. Tenminste, dat dacht Jeroen… Hij was dan ook bijzonder gelukkig ...
Jeroen Meus - Kalfstong met ravigotesaus en asperges - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfstong-met-ravigotesaus-en-asperges
... met een Franse ‘ravigotesaus’, met hardgekookt ei, zure augurk, kappertjes en boter.En als het seizoen dat toestaat, kan je nog wat heerlijke witte asperges toevoegen. Voor de liefhebbers van tong: dit is een aanrader voor een geslaagd hoofdgerecht op de feesttafel. - 0. Bereid een klassieke groentebouillon met wortel, selder, ui en prei. Voeg extra smaak toe met tijm, laurier, peper, kruidnagel en look. Voeg eventueel ook een kalfspoot toe en laat alles even sudderen. 1. Het recept ...