Resultaten voor kalkoen stoverij
Gevulde kalkoen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gevulde-kerstkalkoen
... Gevulde kalkoen - Verwarm de oven op 200 graden. Doe het gehakt in een kom een doe er de gehakte look, de eitjes, de ganzenlever in blokjes en het truffelsap door. Kruid goed met peper en zout. Vul de kalkoen rijkelijk met dit mengsel. Neem het bindtouw en reconstrueer ...
Bitterballen van Vlaamse stoverij | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bitterballen-van-vlaamse-stoverij
... Bitterballen van Vlaamse stoverij - Laat de stoverij afkoelen in de koelkast. Smelt boter in een steelpannetje. Voeg de bloem al roerend toe. Blijf roeren en laat even aanbakken. Giet al roerend de bouillon erbij. Doe er een lepel rundsbouillon bij. Giet dit bij de afgekoelde ...
Stoverij van rundvlees met bruin bier, uitjes en jonge aardappelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/stoverij-van-rundvlees-met-bruin-bier-uitjes-en-jonge-aardappelen
... stoverij van rundvlees met bruin bier, uitjes en jonge aardappelen - Verdeel de hoeveelheid vlees in twee gelijke delen en schroei de porties afzonderlijk dicht in een hete pan met de helft van de boter. Doe het vlees in een grote pot en stoof intussen in dezelfde pan, ...
Milde kalkoen-goulash - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/goulash/milde-kalkoen-goulash
... Milde kalkoen-goulash 2 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 9 waarderingen HoofdgerechtGevogelteHollands Ingrediënten 250 g kalkoenfilet, in stukjes 25 g boter of margarine 1 kleine ui, gesnipperd 1 groene paprika, in stukjes 50 ...
Stoverij van quorn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-quorn
... stoverij van quorn - Smelt boter in een brede stoofpan. Kruid de quorn met peper en zout en bak aan in de pan. Snij de ajuin even groot als de quornblokjes en bak mee aan. Snij de wortel, prei en selder in blokjes en stoof mee aan. Bebloem alles, bak even mee aan en roer ...
Koude ratatouille met kervelstoemp en filet van kalkoen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koude-ratatouille-met-kervelstoemp-en-filet-van-kalkoen
... Koude ratatouille met kervelstoemp en filet van kalkoen - Maak de ratatouille door alle groenten fijn te snijden en te bakken in olijfolie. Voeg zout en peper toe. Daarna de tomaten toevoegen en laten sudderen gedurende minstens 1 uur. Bak de filet van kalkoen in boter, ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/klassieke-gentse-stoverij
... Klassieke Gentse stoverij - Gentse stoverij smaakt pittig en kruidig en verschilt zo van andere stoverijen. Om deze smaak in het stoofvlees te bekomen wordt er donkere mosterd en kriekenbier gebruikt. - Stoof de gesnipperde uien aan in een kookpot.Verhit daarnaast ...
Zoetzure kalkoen met wortel en lente ui
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wok-met-zoetzure-kalkoen-wortel-en-lente-ui
... Wok met zoetzure kalkoen, wortel en lente-ui - Wokschotel van kalkoenfilet met wortelen. Voeg er kruiden aan toe voor een sterkere smaak en dresseer met zoetzure saus. Eenvoudig en snel gereed! - Snijd het vlees met een fileermes in fijne plakjes en kruid met het ...
Mexicaanse schotel met kalkoen en spitskoolrolletjes met paprika – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/mexicaanse-schotel-met-kalkoen-en-spitskoolrolletjes-met-paprika/
... Mexicaanse schotel met kalkoen en spitskoolrolletjes met paprika Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng in een diepe pan gezouten water aan de kook. Maak de marinade: meng de koriander, de knoflook, de chilimix-kruiden, het komijnpoeder en de olijfolie. Marineer hierin ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vlaamse-stoverij-van-varkenswangetjes
... Vlaamse stoverij van varkenswangetjes - Met dit recept maak je botermalse varkenswangetjes in een lekker stoofvleessausje. Heerlijk met frieten! - Verhit olie in een grote kookpot met dikke bodem kruid de varkenswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom ...