Resultaten voor balsamico vinaigrette
Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/tagliata
... r een beetje olijfolie op. Leg op de grill. Geef een sneetje in het vlees zodat het niet opkrult. Giet de honing, het water en de balsamico in een kom. Voeg de olijfolie er beetje bij beetje aan toe en blijf stevig roeren met een garde tot de vinaigrette gebonden is. Kruid met peper en zout. Voeg er citroensap aan toe. Serveer de sla met een beetje vinaigrette, strooi de bieslook en de platte peterselie erover. Strooi er ook snippers Parmezaanse kaas over. Strooi grof zout over het vlees. Ingrediënten 100 g P ...
Côte a l’os met kappertjes, ansjovisvinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cote-los-met-kappertjes-ansjovisvinaigrette
... 5 minuten aan elke kant. Voor de vinaigrette: Hak de kappertjes en anjovis en een halve tomaat.Meng met look, sjalot, olijfolie, balsamico, limoensap en sojasaus.Werk af met gehakte peterselie. Voor de aardappelsalade: Meng alles voor de aardappel(ratjes)salade.Vermeng de versneden ratjes met de avocado, tomaat, sjalot, look, kappertjes en peterselie.Overgiet met PH classic vinaigrette. Dresseer het bord met de ratjessalade, het versneden vlees en de vinaigrette Ingrediënte ...
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappeltorentje-met-carpaccio-van-sint-jacobsvrucht-gepocheerd-kwartelei
... etgaar. Snijd de sint-jakobsvrucht flinterdun in carpaccio. Pocheer het kwarteleitje. Ontvel en ontpit de tomaat en plet deze met balsamico, verse basilicum en olijfolie. Bak de langoustines aan (kort!). Maak een lichte vinaigrette van 1 eetlepel balsamico en 2 eetlepels olijfolie. Meng de aardappelen met zure room en wat bieslook, duw ze in een vormpje en leg hierop de carpaccio van sint-jacobsvrucht. Werk af ...
Recepten - Gebakken roodbaars met mozzarella en specerijen
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gebakken_roodbaars_met_mozzarella_en_specerijen
... ze over de borden. Meng de kappertjes, de olijven, de gedroogde tomaten, de sjalot en de groene kruiden. Meng de olijfolie en de balsamico-azijn voor de vinaigrette. Bak de roodbaarsfilets kort (2 minuten aan elke kant) in olijfolie en kruid met peper en zout. Schik de roodbaarsfilet op de mozzarella. Strooi het mengsel van aromaten ...
Rundsvlees met een vinaigrette van broccoli en gezouten nootjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rundsvlees-met-een-vinaigrette-van-broccoli-en-gezouten-nootjes
... tje olijfolie toevoegen voor de smaak, peper en zout. vinaigrette bereiden : gekookte broccoli, nootjes, sesamolie, citroensap en balsamicoazijn samen in de blender mixen. Dresseren : Het vlees op een bordje leggen, beleggen aan de bovenkant met het mengsel van de broccoli en de nootjes, naperen met de vinaigrette. Opdienen met houten stokjes, een fris slaatje en eventueel wat rijst Ingrediënten zout 100 gr broccoli 50 gr gezouten nootjes peper 400 gr rundsvlees vinaigrette 50 gr gekookte broccoli 50 gr gezouten nootjes 60 gr sesamolie 10 gr citroensap 10 gr witte balsamico azijn ...
Roulade van sla met blauwe kaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/roulade-van-sla-met-blauwe-kaas
... op 190°. Snij de roulade in dikke plakken. Werk af met de kroepoek, daarop wat frisse rucola sla. Besprenkel met vinaigrette en balsamico. Ingrediënten 1 romeinse sla 1 el zure room 1 el zachte geitenkaas 1 el zachte blauwe kaas 200 gr zongedroogde tomaten 1 bussel raketsla 1 el gehakte bieslook 1 el fijngehakte sjalot 1 el balsamico vinaigrette 3 el olijfolie 1 kroepoekvel PH pepermix en zout ...
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met balsamico en basilicum | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/carpaccio-van-sint-jakobsvruchten-met-balsamico-en-basilicum
... Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met balsamico en basilicum - Een feestelijk en fris voorgerecht...hier kan je mee scoren. Snijd de Sint-Jakobsvruchten in hele dunne plakjes. Leg ze een halfuur in de diepvries alvorens je ze snijdt. Dit zal het snijden makkelijker maken. ...
Kabeljauw met prei | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-prei
... folie tijm oregano marjolein Italian Mix kruiden curry Prei 8 kleine stronken prei bakboter vinaigrette 2 el witte wijnazijn 1 el balsamico ...
Recept voor gestoomde zalm met gesmolten spinazie en vinaigrette van kappertjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gestoomde-zalm-met-gesmolten-spinazie-en-vinaigrette-van-kappertjes
... s in ringetjes, snij de sjalot zeer fijn, en hak de bladpeterselie fijn en de ansjovis in stukken. Meng alles met de olijfolie en balsamico – azijn. werk af: Werk het gerecht af met enkele rucolablaadjes. Ingrediënten voor 4 personen 600 gzalmfilet 500 gjonge bladspinazie 1/2 teentje look 1 elkappertjes 1 elontpitte zwarte olijven 1 handvol geplukte bladpeterselie 2 ansjovis opgelegd in olie 1 handje rucola boter - olijfolie - balsamico peper - zout ...
Uit de keuken van Levine: Gebakken geitenkaas in spek met honing
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/12/gebakken-geitenkaas-in-spek-met-honing.html
... et honing Recept printen4 geitenkaasjes in spek (bijvoorbeeld van Bettine)rucola sla3 eetlepels extra vergine olijfolie1 eetlepel balsamico azijnzout, versgemalen peperhoninggeroosterde pijnboompitjes Rooster eerst de pijnboompitjes in een droge koekenpan. Laat op een bord afkoelen.Vingaigrette: schud de olijfolie, balsamico azijn en wat zout en versgemalen peper in een potje om.Bak in een koekenpan de geitenkaas zonder boter/olie zachtjes om en om in ± 4 minuten goudbruin.Meng intussen de rucola met de vinaigrette ( ...