Resultaten voor kalfsgebraad in bladerdeeg

Kalfsgebraad met witloofsalade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsgebraad-met-witloofsalade

... kalfsgebraad met witloofsalade - kalfsgebraad met witloofsalade - Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het kalfsgebraad rondom aan in de boter. Kruid met peper en zout en laat gedurende 30 minuten in de oven verder garen. Doe de gewassen krieltjes in een ingevette ...

Kalfsgebraad met dragonsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsgebraad-met-dragonsaus

... aan toe. Stoof de groentjes even aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden en voeg de rest van de dragon toe. Serveer het kalfsgebraad met de groentjes en de saus. Ingrediënten 3 el dragon 800 gr kalfsgebraad 100 gr boontjes 100 gr mange-tout (peultjes) 100 gr fèves (tuinbonen) 100 gr erwtjes 8 jonge wortels 4 jonge raapjes ½ courgette 2 dl water rundsbouillon 2 dl room bakboter 2 sjalotten ...

Kalfsgebraad met appel en salie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsgebraad-met-appel-en-salie

... nkeping in het gebraad zodat een envelop ontstaat. Vul het gebraad met het appelreepjesmengsel. Schik de schijfjes citroen op het kalfsgebraad. Bind het dicht met keukentouw. Leg het kalfsgebraad in een niet te grote braadslede.Verwarm de madera met de mosterd de rietsuiker het citroensap en 50 ml water. Laat tot de helft inkoken. Overgiet het gebraad met dit mengsel. Voeg de ui en de teentjes knoflook toe. Zet het gebraad 20 minuten (minder of meer afhankelijk van de dikte van het gebraad) in de oven. Indien je een vleesthermometer gebruikt: de kerntemperatuur zou 50° moeten bedragen.Bedruip af en toe met het braadvocht. Voeg na 10 minuten ...

Gastronomisch broodje met Fagotin, tonijn en kalfsgebraad | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gastronomisch-broodje-met-fagotin-tonijn-en-kalfsgebraad

... het vocht er zoveel mogelijk uit. Snij het focacciabrood doormidden en leg kort onder de gril. Leg hierop de tonijn en de plakjes kalfsgebraad. Werk af met fijne schijfjes Maredsous® Fagotin Dubbelroom. Werk af met een jullienne van wortel, augurkjes en een takje dille. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Boterham met kalfsgebraad en knolseldersalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/boterham-met-kalfsgebraad-en-knolseldersalade

... Boterham met kalfsgebraad en knolseldersalade - Maak een dressing van het citroensap, de Griekse yoghurt, notenolie, wijnazijn, honing en graanmosterd, kruid met peper en zout.  Maak de knolselder schoon. Snijd hem in dunne staafjes (julienne). Blancheer ze gedurende 1 min. ...

Kalfsgebraad | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfsgebraad

... n de pan. Zet het deksel erop en laat nog 5 min sudderen. Snij in dunne schijven en serveer met de saus. Ingrediënten 1,2 kg dik kalfsgebraad peper en zout boter water 1 el Maggi PH rundsbouillon honing mosterd ...

Langzaam gegaard kalfsgebraad | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/langzaam-gegaard-kalfsgebraad

... Langzaam gegaard kalfsgebraad - De dag ervoor: Schil de aardappelen, kook ze gaar en haal ze vervolgens door de roerzeef. Voeg de groene pesto toe en breng op smaak met peper en zout. Vorm kleine kroketten. Haal ze eerst door de bloem, dan door het losgeklopt eiwit en broodkruim. ...

Traaggegaard kalfsgebraad met spinazie en boerenkool

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/traaggegaard-kalfsgebraad-met-spinazie-en-boerenkool

... Traaggegaard kalfsgebraad met spinazie en boerenkool - Dit kalfsgebraad wordt traag gegaard op een lage temperatuur. Zo wordt je gebraad supermals. Jammie!   - Schil de aardappelen kook ze gaar en haal ze vervolgens door de roerzeef. Voeg de groene pesto toe ...

Jeroen Meus - Orloff kalfsgebraad met wintergroenten en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/orloff-kalfsgebraad-met-wintergroenten-en-puree

... Orloff kalfsgebraad met wintergroenten en puree - Klassiekers zijn er om te koesteren. Voor dit feestelijk ovengerecht koken we oldskool in de cocotte. Het resultaat? Een smaakvol stukje kalfsgebraad met karaktervolle kaas en ham, geserveerd met geroosterde winterworteltjes ...

Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel) | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfscarpaccio-met-tonijnmayonaise-zonder-eigeel

... Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel) - Bak het kalfsgebraad mooi rosé en laat afkoelen. Cutter het eiwit met de peterselie, mosterd, sjalot, look, azijn, zuiver water, kappertjes en tonijn. Werk op met de arachide-olie door hem zachtjes bij te gieten terwijl ...