Resultaten voor kaki confituurr
Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pure-keuken/recept/kaki-met-rijpe-banaan-vijgen-yoghurt-en-granaatappel
... e banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel - Snijd de vruchten in grote stukken en verdeel ze over twee kommetjes. Leg er eerst de kaki in, dan de banaan, lepel er de yoghurt over en voeg dan de vijgen toe. Breek de granaatappel open, haal de pitten eruit en strooi ze over het ...
Stoofpotje van Mechelse koekoek met sharon, sterfruit en sesamkroketjes | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-mechelse-koekoek-met-sharon-sterfruit-en-sesamkroketjes
... et de kroketjes, saus en fruit. Smakelijk! Ingrediënten voor de Mechelse koekoek 1 Mechelse koekoek ½ citroen 2 sharonfruit (of kaki) 2 mandarijnen 2 sterfruit 1 glas witte porto 3 el olijfolie boter rozemarijn 2 takjes tijm peper en zout voor de kroketjes 300 g zoete aardappelen 300 g bloemaardappelen 1 klontje boter muskaatnoot 4 eieren bloem 400 g sesamzaadjes ...
Pompoensoep met miso en peultjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/pompoensoep/pompoensoep-miso-peultjes
... hJapans Ingrediënten 250 g pompoen (muskaat of kabocha), zonder zaadjes 20 g peultjes, gedopt en schuin doorgesneden 4 eetlepels kaki miso 420 ml dashi 1 lente-uitje, alleen het groene deel, in dunne ringetjes Bereiden Stoom de pompoen 15 minuten op middelhoog vuur tot hij heel zacht is. Haal de stoompan van het vuur en laat hem afgedekt afkoelen.Kook de peultjes 1 minuut in lichtgezouten kokend water tot ze ...
Poffertjes, de enige echte: hartig en zoet | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/poffertjes-de-enige-echte-hartig-en-zoet
... erk af met wat groen bv. peterselie. Besprenkel de zoete poffertjes af met dulce de leche en bloemsuiker. Werk af met de gesneden kaki. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Entrecote met sesam-misosaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/entrecote/entrecote-sesam-misosaus
... kken 2 theelepels licht geroosterde sesamzaadjes waterkers voor de sesam-misosaus 3 eetlepels tahini (sesamzaadpasta) 2 eetlepels kaki miso 1 eetlepel mirin 1 theelepel shoyu 1 eetlepel citroensap 4 eetlepels dashi Bereiden Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan en verdeel over de pan. Maak 2 sneetjes in het vet van elke entrecote en breng op smaak met zout en peper. Bak ze 2-5 minuten aan elke kant op hoog vuur tot ze rondom bruin zijn en de gewenste gaarheid hebben bereikt. Zet opzij en houd warm.Veeg de koekenpan schoon met keukenpapier en voeg nog 1 eetlepel olie toe. Bak de plakken aubergine, courgette en pompoen in porties. Voeg tussendoor wat olie toe en ba ...