Resultaten voor jeroen meus varkenswangetjes met geuze

Konijn met geuze en breydelspekjes | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/konijn-met-geuze-en-breydelspekjes

... Konijn met geuze en breydelspekjes - Hak de sjalot en look fijn en laat ze gedurende 5 minuten zachtjes stoven in wat boter. Snij het breydelspek in blokjes en bak het mee met de uien en de look. Kruid de konijnenruggen. Draai elk stuk vlees in de bloem. Bak de koni ...

Stoverij van varkenswangetjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vlaamse-stoverij-van-varkenswangetjes

... Vlaamse stoverij van varkenswangetjes - Met dit recept maak je botermalse varkenswangetjes in een lekker stoofvleessausje. Heerlijk met frieten! - Verhit olie in een grote kookpot met dikke bodem kruid de varkenswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom ...

Jeroen Meus - Stoofpot van kalkoen met Oude Geuze - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kalkoen-met-oude-geuze

... Stoofpot van kalkoen met Oude geuze - Er wordt nog eens goede oude, degelijke Dagelijkse kost gekookt, en nog wel met Oude Geuze! Niet voor niets een echt oerbier en de fantastische basis voor deze stoofpot met kalkoen. jeroen serveert er worteltjes en kroketten bij. ...

Jeroen Meus - Wentelteefje van peperkoek met peer en sabayon van geuze - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wentelteefje-van-peperkoek-met-peer-en-sabayon-van-geuze

... Wentelteefje van peperkoek met peer en sabayon van geuze - Wentelteefjes, gewonnen of verloren brood? Hoe je het ook noemt, van dit overheerlijk nagerecht, deze keer niet met brood maar wel met peperkoek, zal echt niets verloren gaan. Deze lekkernij bestaat uit een stuk ...

Jeroen Meus - Wentelteefje van peperkoek met peer en sabayon van geuze - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wentelteefje-van-peperkoek-met-peer-en-sabayon-van-geuze

... Wentelteefje van peperkoek met peer en sabayon van geuze - Wentelteefjes, gewonnen of verloren brood? Hoe je het ook noemt, van dit overheerlijk nagerecht, deze keer niet met brood maar wel met peperkoek, zal echt niets verloren gaan. Deze lekkernij bestaat uit een stuk ...

Jeroen Meus - Soepje van waterkers en spinazie met kokkels en Oude Geuze - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/soepje-van-waterkers-en-spinazie-met-kokkels-en-geuze

... Soepje van waterkers en spinazie met kokkels en Oude geuze - Een heerlijke soep waarin kokkels en geuze de hoofdrol spelen. Oude geuze is een van de oudste Belgische bieren en ontstaat door spontane gisting. Het is een prachtig streekproduct waarop we terecht trots ...

Jeroen Meus - Varkensmignonette, saus met Oude Geuze, nieuwe aardappelen en salade met boontjes en spek - Dagelijkse kos

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensmignonette-saus-met-oude-geuze-nieuwe-aardappelen-en-salade-met-boontjes-en-spek

... Varkensmignonette, saus met Oude Geuze, nieuwe aardappelen en salade met boontjes en spek - Dit is nog eens ‘goeie ouwe’ Dagelijkse kost in een zomers jasje. Een lekker stukje gebakken varkensvlees, een donkere saus op basis van Oude Geuze, nieuwe aardappeltjes ...

Jeroen Meus - Gebraiseerde kalfswangen met oude geuze, prei en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebraiseerde-kalfswangen-met-oude-geuze-prei-en-puree

... Gebraiseerde kalfswangen met oude geuze, prei en puree - Het lekkerste bier ter wereld gecombineerd met een van de lekkerste stukjes vlees ter wereld: dit recept is gemaakt om te scoren. Ideaal als je gasten over de vloer krijgt. - Verwarm de kippenbouillon. Een recept ...

Jeroen Meus - Stoofpotje van kip en oude geuze - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpotje-van-kip-en-oude-geuze

... Stoofpotje van kip en oude geuze - Niets zo lekker op een grijze voorjaarsdag als een stoofpotje dat rustig heeft staan pruttelen. De bereidingswijze van dit gerecht lijkt een beetje op coq-au-vin, al heeft de rode wijn hier plaats moeten ruimen voor de champagne onder ...

Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P. | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/varkenswangetjes-met-rodenbachsaus-van-madam-p

... Bereiding Haal de wangetjes een halfuur voor het bakken uit de koelkast. Verhit een pan en voeg vetstof toe.  Kleur de varkenswangetjes aan. Kruid met peper en zout. Blus met Rodenbach. Voeg een blaadje laurier toe.  Zet het deksel op de pot. Laat 2 uur sudderen op ...