Resultaten voor jeroen meus roerei spekjes

Jeroen Meus - Toast champignon met roerei en blauwe kaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toast-champignon-met-roerei-en-blauwe-kaas

... Toast champignon met roerei en blauwe kaas - Een in de oven geroosterde toast, roerei, gebakken champignons en wat verbrokkelde blauwe kaas: misschien een van de meest eenvoudige gerechten die we ooit maakten in Dagelijkse kost, maar tegelijk ook heel lekker. Ben je ...

Jeroen Meus - Brunchbroodjes met roerei en krab - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/brunchbroodjes-met-roerei-en-krab

... Brunchbroodjes met roerei en krab - Nu de paasvakantie er aan komt, is een brunch wellicht een prettig vooruitzicht. ’t Is zalig relaxen bij een maaltijd die het ontbijt en de lunch combineert. Deze belegde verse pistolets zijn ideaal om te serveren. De broodjes ...

Jeroen Meus - Indiaas roerei met toast - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/indiaas-roerei-met-toast

... Indiaas roerei met toast - Dit roerei was het favoriete ontbijt van de frontman van ‘Queen’, Freddie Mercury. Daar zullen zijn Indiase roots vast wel iets mee te maken hebben. Wat Freddie zo lekker vond, zal je zelf ook wel weten te appreciëren. Het is wellicht ...

Jeroen Meus - Asperges met roerei en grijze garnalen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/asperges-met-roerei-en-grijze-garnalen

... Asperges met roerei en grijze garnalen - Witte asperges en eieren hebben een bijzonder goed huwelijk. De twee smaken en de textuur zijn een ‘match made in heaven’. Combineer ze met de beste garnalen van de hele aardbol en voldoende verse kruiden. Zo zet je ...

Jeroen Meus - Aspergesoep en toast met gebakken asperges en roerei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aspergesoep-en-toast-met-gebakken-asperges-en-roerei

... Aspergesoep en toast met gebakken asperges en roerei - Het aspergeseizoen is van start gaan en dat betekent inspiratie zat met deze heerlijke groente. jeroen maakt een zacht aspergesoepje klaar. Hij serveert deze topper met een toast belegd met gebakken asperges en ...

Pistolet met roerei en zalm

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pistolet-met-roerei-en-gerookte-zalm

... Pistolet met roerei en gerookte zalm - Pistolet met roerei en gerookte zalm - Snijd de pistolet in de lengte doormidden. Rooster beide helften in de broodrooster.Maak een roerei van twee eieren twee eetlepels melk peper zout en dille.Beleg de beide pistolethelften met ...

Jeroen Meus - Forel Meunière, gebakken aardappel met spekjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/forel-meuniere-gebakken-aardappel-met-spekjes-en-kropsla

... Forel Meunière, gebakken aardappel met spekjes en kropsla - Een gebakken forel ‘op de wijze van de molenaar’ betekent dat je de vis eerst door bloem haalt en hem dan bakt in boter. Maak er lekker krokant gebakken aardappelen met spekjes bij, kropsla en een botersaus ...

Jeroen Meus - Wok met varkensreepjes en roerei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wok-met-varkensreepjes-en-roerei

... Wok met varkensreepjes en roerei - In Thailand worden dit type streetfood verkocht in kleine kraampjes langs de straatkant. Wokken of roerbakken gaat immers snel. Het is ideaal als je een avond weinig tijd hebt en toch gezond wil eten. De woksaus die je aan het einde ...

Jeroen Meus - Uien- en tomatensoep met gebakken ui en spekjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/uien-en-tomatensoep-met-gebakken-ui-en-spekjes

... Uien- en tomatensoep met gebakken ui en spekjes - jeroen kreeg dit recept voor tomatensoep van Quinten, een Vlaamse chef die in Lapland werkt. Hij doet er spekjes en gebakken ui bij als garnituur. Heerlijk voor als het ijskoud is. - Pel de uien. Snijd de helft grof en ...

Jeroen Meus - Pasta met kippenoester, spekjes en spinazie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-kippenoester-spekjes-en-spinazie

... Pasta met kippenoester, spekjes en spinazie - Kippenoesters zijn de beste stukjes van de kip. Hun Franse naam ‘sot l’y laisse’ zegt genoeg: je zou gek zijn om ze te laten zitten. jeroen serveert ze met een simpele pasta, spekjes en spinazie. Een dampend bord c ...