Resultaten voor jeroen meus pruimentaart
Jeroen Meus - Pruimentaart - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimentaart-0
... pruimentaart - Dit is een pruimentaart die je waarschijnlijk niet bij de bakker vindt omdat jeroen er een lekker laagje frangipane aan toevoegt. Hemels! - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Vet een taartvorm in met boter en bestuif met bloem. Leg een vel kruimeldeeg ...
Jeroen Meus - Pruimentaart met nootjes en havermoutcrumble - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimentaart-met-nootjes-en-havermoutcrumble
... pruimentaart met nootjes en havermoutcrumble - Wat is er gezelliger tijdens de herfst dan een lekker stukje taart? jeroen maakt voor de gelegenheid een pruimentaart waar hij uiteraard zijn eigen draai aan geeft. - 0. Neem boter uit de koelkast en laat ze mals worden. ...
Pruimentaart met gezouten karamelijs | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pruimentaart-met-gezouten-karamelijs
... pruimentaart met gezouten karamelijs - Meng alle ingrediënten voor het deeg. Voeg wat Sweet Mix en een mespunt kaneel toe. Meng tot homogene massa. Laat opstijven in folie in de koelkast. Snij de pruimen grof. ...
Franse pruimentaart (Far Breton)
http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2013/11/franse-pruimentaart-far-breton.html
... Franse pruimentaart (Far Breton)In Bretagne gebruikt men voor dit typische streekgerecht Armagnac. Ik heb dit alleen niet in huis: wel Calvados en daarom geef ik er een Normandische draai aan.Verder kan je een "Far" ook met andere (gedroogde) vruchten maken. Deze taart ...
Pruimentaart - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/taart/pruimentaart
... pruimentaart 1 taart 10 min voorbereiden 45 min bereiden 30 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen GebakVegetarischHollands Ingrediënten voor het deeg 180 g bloem 90 g koude boter 3 eetlepels suiker 1 middelgroot ei voor de vulling 1½ eetlepel suiker (of 3 ...
Jeroen Meus - Far Breton met Armagnac - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/far-breton-met-armagnac
... Far Breton met Armagnac - jeroen maakt een klassieke Bretoense pruimentaart klaar met gemarineerde pruimen in Armagnac. Verrassend eenvoudig en ontzettende lekker. Deze flan is lauw op z’n best! - Verwarm de oven voor op 185°C.Meet de juiste hoeveelheid Armagnac ...
Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp
... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van ...
Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert
... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...
Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen
... Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de ...