Resultaten voor jeroen meus gebakken ganzenlever

Ganzenlever gebakken met appels en Calvados | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ganzenlever-gebakken-met-appels-en-calvados

... ganzenlever gebakken met appels en Calvados - Snij de appels in 8 en verwijder het klokhuis. Smelt een klontje boter in een kleefpan op een zacht vuurtje. Laat de appels mooi aanbakken. Snij de ganzenlever in schijven van 1,5 cm dik en kruid ze met peper & zout. ...

Gebakken ganzenlever met crème van rode biet | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-creme-van-rode-biet

... gebakken ganzenlever met crème van rode biet - Blend een gekookte rode biet fijn en werk op met de balsamicoazijn en suikersiroop. Meng er de mayonaise onder en bewaar koel. Snij de andere gekookte rode biet in fijne schijfjes en steek uit met een vorm naar wens. Marineer ...

Gebakken ganzenlever met rode biet, poeder van peperkoek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-rode-biet-poeder-van-peperkoek

... gebakken ganzenlever met rode biet, poeder van peperkoek - Rode bietmayonaise: Doe 1 ei en 2 eidooiers in een maatbeker. Voeg 6 dl druivenpitolie, 1 el mosterd toe, 3 el rode bietpuree toe. Naar eigen smaak scheutje balsamicoazijn. Werk op met staafmixer. Snijd 1 gekookte ...

Recept voor Gebakken ganzenlever in een korstje van broodkruim en sjalot & gekonfijte witlof | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-ganzenlever-in-een-korstje-van-broodkruim-en-sjalot-met-gekonfijt-witlof/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 280 g lapjes ganzenlever Toevoegen 2 sneden oud witbrood Toevoegen 1 eetlepel gehakte sjalot ...

Recept voor Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-brioche-met-ganzenlever-en-sinaasappeljam/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 sneden briochebrood Toevoegen 2 eetlepel Solo Vloeibaar Toevoegen 4 porties ganzenleverpastei Toevoegen ...

Recepten - Aardappelsoep, gebakken spek en ganzenlever

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aardappelsoep_gebakken_spek_en_ganzenlever

... Bereidingswijze Stoof de sjalotten en look aan in boter. Voeg er de geschilde aardappelen en tijm aan toe, kruid met peper en zout. Zet het mengsel ruim onder met kippenbouillon. Laat 1/2 uur zachtjes trekken. Mix en haal door een fijne puntzeef. Snij de lappen spek ...

Bosduif met jus van Banyuls, wentelteefje van ganzenlever en confituur van witloof | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/bosduif-met-jus-van-banyuls-wentelteefje-van-ganzenlever-en-confituur-van

... Bosduif met jus van Banyuls, wentelteefje van ganzenlever en confituur van witloof - Stoof het sjalotje aan in vetstof met de tijm. Blus af met de Banyuls en laat even inkoken. Voeg de rundsfond toe en laat de saus op een laag vuur trekken. Kruid met peper en zout en ...

Gebakken ganzenlever, kersen, rode biet en cacao - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-kersen-rode-biet-en-cacao

... gebakken ganzenlever, kersen, rode biet en cacao By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: grof zout wattle seeds : dl S² : 50 gr japanse rijstazijn : 1 dl balsamico-azijn : 12 cl halfvolle melk : ...

Mousse van ganzenlever met uienconfituur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mousse-van-ganzenlever-met-uienconfituur

... Mousse van ganzenlever met uienconfituur - Cutter de ganzenlever met room en de porto tot een mousse. Vul de glaasjes met een laagje uienconfituur, de gehakte hazelnoten en daarop de mousse. Versier met wat porto en een takje kervel. Ingrediënten 2 schijfjes terrine ...

Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/croque-monsieur-met-ganzenlever-truffel-en-kaas

... Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas - Snijd de korstjes van de sneetjes brood. Beleg het kruim met ganzenlever. Overstrooi met Parmezaanse kaas. Rasp de truffel erover. Duw goed aan en leg op de grill. Ingrediënten 4 plakjes ganzenlever 1 kleine truffel ...