Resultaten voor tomatencoulis
Zeeduivelspiesjes met tomatencoulis
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeeduivelspiesjes-met-tomatencoulis
... Zeeduivelspiesjes met tomatencoulis - Spiesjes van zeeduivel, broodblokjes en chorizo. Serveer met aardappel in de schil en tomatencoulis. Ideaal voor het volgende BBQ-feestje! - Snipper de ui pel de tomaten snijd in blokjes en verwijder de zaadjes.Fruit de ui met de ...
Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mi-cuit-van-rode-poon-met-tomatencoulis-minitomaat-paprikapuree-en-verse-kruiden
... Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden - Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden - Verdeel de visfilets in gelijke stukken.Gaar half onder de grill besprenkeld met olijfolie peper zout en ...
Stoemp à la ratatouille met lamskoteletten | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-la-ratatouille-met-lamskoteletten
... Snijd alle groentjes in brunoise (kleine blokjes), bak ze mooi aan in boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en blus met de tomatencoulis en room. Bak de lamskoteletjes roze en deglaceer ze met water. Meng de ratatouille met de aardappel puree. Schik de puree in het bord, leg de lamskoteletjes erop en versier met verse kruiden. Ingrediënten 1 k ...
Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zonnevis-op-een-artisjok-gevuld-met-kleine-groenten
... de arachideolie op, leg de vis met de kant waar de aardappelen op liggen in de pan, na 2 minuten omdraaien. Voor de saus, meng de tomatencoulis met de visfumet en laat inkoken. Leg een lepel groenten in een diep bord, overgiet met de saus. Leg dan de vis in het bord en het hart van de artisjok. Ingrediënten 125 gr mozzarella 4 artisjokharten 170 gr zonnevisfilet / persoon 400 gr brunoise groenten (courgette, aubergine,...) 2 aardappelen arachideolie boter 1 blik tomatencoulis 2½ dl visfumet ...
Jeroen Meus - Tomaten met krabsalade en tomatencoulis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tomaten-met-krabsalade-en-tomatencoulis
... Tomaten met krabsalade en tomatencoulis - Tomaat all the way in dit recept. We serveren rijkgevulde tomaten met fantastische zelfgemaakte krabsla. Een gekoelde coulis van verse tomaten maakt dit heerlijk zomerse voorgerecht helemaal af. Overheerlijk en lekker fris ...
Pasta met meatballs | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasta-met-meatballs
... en het wit van de prei fijn en laat mee met de ui aanstoven. Snij 4 tomaten in blokjes en voeg bij in de pot. Vermeng met 1 liter tomatencoulis en laat +/- 10 minuten pruttelen. Breng een pot met weinig gezouten water en een scheutje olijfolie aan de kook, kook hierin de pasta. Serveer de gaargekookte pasta met de gehaktballen en de tomatensaus Ingrediënten ½ ui 500 g kalfs/rundsgehakt 1 blok Parmezaanse kaas peper en zout 1 bosje peterselie 1 ei boter 250 gr tagliatelle of andere pasta tomatensaus olijfolie 1 rode ui 1 prei 1 rode paprika 4 grote tomaten 1 l tomatencoulis ...
Osso bucco | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/osso-bucco
... n het vlees is namelijk nodig voor de smaak van de saus. Snijd de groenten in grote stukken en voeg ze toe aan het vlees. Voeg de tomatencoulis eveneens toe aan het vlees, evenals de laurier, de tijm en de vleesbouillon. Het vlees moet volledig onder staan, anders zullen de kalfsschenkels aan de kookpot kleven. Kruid af met pepeper en zout Doe het deksel op de kookpot en laat alles anderhalf uur stoven op een klein vuurtje. Til om de 20 minuten het vlees even op om te vermijden dat het aanbakt. Na anderhalf uur is d ...
http://www.solo.be/nl/recepten/pannenkoekje-van-mais-en-spekjes-met-gebraden-duifje-en-pittige-tomatencoulis/
... Schik wat van de sla op 4 pannenkoekjes en verdeel hier de duif over. Plaats telkens een pannenkoekje erbij en druppel de pittige tomatencoulis errond. Geniet van Pannenkoekje van maïs en spekjes met gebraden duifje en pittige tomatencoulis ...
Chinese tomatensoep met kip en zalm | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chinese-tomatensoep-met-kip-en-zalm
... lus alles met water. Doe de groentenbouillon erbij en laat het opkoken. Snij de rode peper in kleine stukjes en voeg toe. Giet de tomatencoulis en tomatenpuree erbij. Klop het eitje op en giet dit al roerend mee in de soep. Snij de tomaat in blokjes en voeg toe. Snij de rauwe zalm en de krabsticks in blokjes en schik ze op een bord, schep de hete soep hierover en versier met bieslook. Ingrediënten 1 selder 1 prei 1 wortel zout 1 teentje look 1 sjalot 1 tomaat ½ rode chilipeper 1 snuifje suiker peper 1 el ketchup 1 kipfilet olijfolie 1 el groentebouillon 1 l water 2 dl tomatencoulis 1 el tomatenpuree 1 zalmfilet 6 ...
Jeroen Meus - Stromboli - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stromboli
... oor dit recept gebruikt hij broccoli, maar je kunt natuurlijk ook andere groenten in de stromboli stoppen.Voor dit gerecht heb je tomatencoulis nodig. Je kan zelf je eigen, verse tomatencoulis klaarmaken. - 0. 1. 2. Doe de bloem met de gist en het water in de mengkom van de keukenmachine. Laat de machine even draaien tot alles gemengd is. 3. Doe er een snuif zout en een scheut olijfolie bij en kneed tot een glad deeg. 4. Vet een grote kom in met wat olijfolie. Leg er de bol deeg in en d ...