Resultaten voor jeroen meus garnaal met pompelmoes garnalen

Jeroen Meus - Witloofsalade met garnalen, pompelmoes en vinaigrette salée - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/witloofsalade-met-garnalen-pompelmoes-en-vinaigrette-salee

... Witloofsalade met garnalen, pompelmoes en vinaigrette salée - Deze frisse witloofsalade brengt je even opnieuw in zomerse sferen. Combineer gerust ingrediënten uit de zee met ingrediënten uit de grond. Zo gaan garnalen hand in hand met& ...

Recepten - Aardappelsalade met grijze garnalen en pompelmoes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/aardappelsalade-met-grijze-garnalen-en-pompelmoes

... Bereidingswijze Kook de geschilde aardappelen gaar. Laat afkoelen en halveer. Schil de pompelmoezen, verwijder de partjes vruchtvlees en vang het sap op. Meng het sap met de olijfolie, de champignonolie, de honing en de rode wijnazijn tot een vinaigrette. Kruid met ...

Jeroen Meus - Tomaat-garnaal met watermeloen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tomaat-garnaal-met-watermeloen

... Tomaat-garnaal met watermeloen - Een populaire combinatie: tomaat met watermeloen. Een heerlijk fris zomerslaatje kan je maken met deze twee ingrediënten. jeroen maakt er een echte zomerklassieker mee door toevoeging van handgepelde grijze garnalen. Een toppertje! ...

Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde grijze garnalen, schuim van aardappel, wintertruffel en olie van garnaal | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gepocheerd-hoeve-ei-met-handgepelde-grijze-garnalen-schuim-van-aardappel-wintertruffel-en

... Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde grijze garnalen, schuim van aardappel, wintertruffel en olie van garnaal - Pocheer de hoeve-eitjes op lage temperatuur gedurende 1 uur op 64°C in de schaal. Je kan het ei ook traditioneel pocheren, gedurende 3 à 4 minuten in water ...

Jeroen Meus - Lobster roll met rivierkreeft, pompelmoes en cocktailsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lobster-roll-met-rivierkreeft-pompelmoes-en-cocktailsaus

... Lobster roll met rivierkreeft, pompelmoes en cocktailsaus - Na de heerlijke hapjes is het tijd om aan tafel te gaan en daar starten we meteen goed met dit heerlijke voorgerechtje. Een hedendaagse versie van de klassieke garnalencocktail, daar scoor je bij iedereen mee! ...

Jeroen Meus - Gegrilde makreel met limoenboter en salade met pompelmoes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-makreel-met-limoenboter-en-salade-met-pompelmoes

... Gegrilde makreel met limoenboter en salade met pompelmoes - Het eerste barbecuegerecht van dit jaar om je nu al naar zomerse sferen te tillen. Makreel gegrild op de barbecue, op smaak gebracht met verse kruidenboter en gecombineerd met een frisse salade van pompelmoes ...

Jeroen Meus - Tomaat-garnaal - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tomaat-garnaal

... Tomaat-garnaal - Het recept voor de enige echte tomaat-garnaal wil jeroen puur houden. Dit gerecht vraagt niet om fantasietjes. Kies in de eerste plaats voor de beste basisproducten. Maak alles zorgvuldig en met liefde klaar en het resultaat zal elke tafelgast zeer goed ...

Garnalenslaatje met pompelmoes en palmhartjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/garnalenslaatje-met-pompelmoes-en-palmhartjes

... Garnalenslaatje met pompelmoes en palmhartjes - Snijd de palmharten in schijfjes, schil de avocado's, haal er de pit uit en snijd het vruchtvlees in blokjes Snijd de bovenkant en de onderkant van de pompelmoes eraf met een scherp mes. Zet de pompelmoes op een snijkant ...

Jeroen Meus - Geplette gepofte aardappel met tomaat en grijze garnalen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/geplette-gepofte-aardappel-met-tomaat-en-grijze-garnalen

... Geplette gepofte aardappel met tomaat en grijze garnalen - jeroen combineert voor dit gerecht twee kustklassiekers: een klassieke tomaat-garnaal en een ‘smeus’ van geplette aardappelen met karnemelk en gebrande boter. Het wordt dus een zomerse geplette aardappel ...

Jeroen Meus - Carpaccio van pompelmoes met notenmuesli - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-pompelmoes-met-notenmuesli

... Carpaccio van pompelmoes met notenmuesli - In de Griekse mezzekeuken of de Spaanse tapaskeuken worden gerechten op de tafel gedeeld. Meer dan het ‘uit eten gaan’ is ook het eten zelf een sociaal gebeuren. jeroen pikt de zuiderse traditie op voor het serveren ...