Resultaten voor jeroen meus desserts met appelen

Jeroen Meus - Witte en zwarte pens met knolselderstoemp en gebakken appelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/witte-en-zwarte-pens-met-knolselderstoemp-en-gebakken-appelen

... Witte en zwarte pens met knolselderstoemp en gebakken appelen - Qua no-nonsense koken kan het wel tellen in de bekendste keuken van Vlaanderen. Heerlijke pensen met gebakken appelen en knolselderstoemp. Eenvoudig en lekker, zo hebben we het eigenlijk het liefst. - Breng ...

Jeroen Meus - Gepickelde appelen & een perenchutney - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepickelde-appelen-een-perenchutney

... Gepickelde appelen & een perenchutney - Een bereiding cadeau doen is altijd leuk. Koekjes, wafels of taarten zijn slechts beperkt houdbaar, maar met zo’n bokaal zoet-zuur gepickelde appelen of een potje kruidige chutney op basis van peren kan je pas echt scoren.Stukjes ...

Jeroen Meus - Brownies met appelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/brownies-met-appelen

... Brownies met appelen - Voor Jeroens brownies gaf de groenteboer hem jonagold-appels, een kruising van Jonathan en Golden Delicious appels. Die zijn zoet en vallen niet uit elkaar als je ze bakt. Het is een typisch Belgische appelsoort die in heel veel variëteiten bestaat. ...

Jeroen Meus - Rodekooltaart met appelen en spek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rodekooltaart-met-appelen-en-spek

... Rodekooltaart met appelen en spek - Rodekool heeft meer in zijn mars dan je denkt. Hou de klassieke combinatie met zwarte pens voor een andere keer. Vandaag verwerken we deze typische wintergroente in een hartige taart met appel en spekblokjes. - Het deeg Doe de boter ...

Jeroen Meus - Verloren croque met appelen en café glacé - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verloren-croque-met-appelen-en-cafe-glace

... Verloren croque met appelen en café glacé - Van een fantastisch ontbijtdessert gesproken. Voor deze wentelteefjes/croque stapt iedereen goedgezind uit bed. En als dat niet werkt, is er nog altijd een sterk glaasje café glacé om je op de been te krijgen. - Laat de ...

Jeroen Meus - Broodpudding met gebakken appelen en vanillesaus met speculaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/broodpudding-met-gebakken-appelen-en-vanillesaus-met-speculaas

... Broodpudding met gebakken appelen en vanillesaus met speculaas - Als basis gebruikt jeroen in dit recept een suikerbrood waaraan hij lekkere stukjes gekarameliseerde appel toevoegt. Een smakelijke vanillesaus of crème anglaise met speculaas maakt ...

Jeroen Meus - Parelhoen ‘au vin’ met rode kool en gebakken appelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-au-vin-met-rode-kool-en-gebakken-appelen

... Parelhoen ‘au vin’ met rode kool en gebakken appelen - Snuif de sfeer van de Ardennen op met deze stoofpot van parelhoen in rode wijn, zachte rode kool en een fantastisch gebakken appeltje. Om het feest compleet te maken, bakt jeroen er nog wat aardappelen ...

Jeroen Meus - Kalfslever met gebakken appelen en knolselder, aardappelpuree met graanmosterd en mosterdsla - Dagelijkse

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfslever-met-gebakken-appelen-en-knolselder-aardappelpuree-met-graanmosterd-en

... Kalfslever met gebakken appelen en knolselder, aardappelpuree met graanmosterd en mosterdsla - jeroen gaat retro door te kiezen voor een heerlijk authentiek recept. Dit stukje vlees is een echte delicatesse voor iedere vleesliefhebber. In combinatie ...

Maïszetmeelcake met appelen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/maiszetmeelcake-met-appelen

... Maïszetmeelcake met appelen - Klop de eieren met de suiker tot een homogene massa. Smelt de bakboter en doe ze samen met de aardappelbloem en maïszetmeel bij het eimengsel. Schil de appelen en snijd in blokjes of plakjes. Meng ze onder het beslag. Stort het beslag ...

Recept voor appelen met veenbessen - vijgenport | njam!

http://www.njam.tv/recepten/appelen-met-veenbessen-vijgenport

... bereiden: Schil en verwijder het klokhuis van de appelen. Verwarm de calvados met water en citroensap. Pocheer in zo’n 3 minuutjes de appelen. Verwarm de porto in een pan, los de suiker hierin op. Voeg er limoensap, sinaas- en limoenstukjes, kaneel en kardemompeultjes ...