Resultaten voor hoe maak je yogonaise maken
Cambridge recepten: Viscocktail met frisse komkommer...
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/viscocktail-met-frisse-komkommer.html
... Viscocktail met frisse komkommer... Voor 4 personen. 120 kcal en 2 koolhydraten pp 1 blikje roze zalm 1/4 komkommer, geschild 3 eetl yogonaise 1 eetl fijngehakte dille peper 4 mooie blaadjes sla 6 cherrytomaatjes, in vieren 125 gr roze garnalen 8 sprietjes bieslook ...
Kaassalade met bleekselderij en cashewnoten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bleekselderij/kaassalade-bleekselderij-cashewnoten
... Kaassalade met bleekselderij en cashewnoten 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen LunchgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 250 g belegen boerenkaas 4 stengels bleekselderij, in plakjes 2 bosuitjes, in ringetjes ...
Vloerbrood met pastrami en avocado - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/voorlichtingsbureau-brood/vloerbrood-pastrami-avocado
... Vloerbrood met pastrami en avocado 6 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesOverige keukens Ingrediënten 2 rijpe avocado's 4 eetlepels yogonaise 3 bosuitjes, in ringetjes 1 eetlepel basilicum, ...
Recept Clubsandwich met pastrami en avocado - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/clubsandwich/clubsandwich-pastrami-avocado
... Clubsandwich met pastrami en avocado 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 7 waarderingen LunchgerechtVleesAmerikaans bevat per portie525 kcal 26 g eiwit 19 g vet 62 g koolhydraten Ingrediënten 1 kleine avocado 2 eetlepels ...
Omeletbuideltjes met ham en mierikswortel - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/omelet/omeletbuideltjes-ham-mierikswortel
... Omeletbuideltjes met ham en mierikswortel 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVleesHollands bevat per portie200 kcal 12 g eiwit 15 g vet 3 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel yogonaise 1 eetlepel ...
Hamburger méditerrané - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hamburger/hamburger-mediterrane
... Hamburger méditerrané 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 10 waarderingen LunchgerechtVleesMediterraan bevat per portie440 kcal 31 g eiwit 22 g vet 31 g koolhydraten Ingrediënten 50 g feta, verkruimeld 200 g tartaar ...
Tonijnburger met paprika, olijven en kappertjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tonijn/tonijnburger-paprika-olijven-kappertjes
... Tonijnburger met paprika, olijven en kappertjes 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie545 kcal 25 g eiwit 41 g vet 18 g koolhydraten Ingrediënten 50 g paprika chips 1 blikje ...
Hobbykok Pluis: Spaanse knoflooksaus
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/01/spaanse-knoflooksaus.html
... Spaanse knoflooksaus Ingrediënten: 1/2 zakje peterselie (à 20 g) 1 sinaasappel 4 tenen knoflook 2 eetlepels olijfolie 1/2 pot yogonaise (à 350 ml) 1 bekertje zure room (125 ml) zout versgemalen zwarte peper Voorbereiden: Peterselie heel fijn hakken. Sinaasappel ...
Klassieke Cobb Salad » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/klassieke-cobb-salad/
... Kennen jullie deze al? De Cobb Salad? Het is een Amerikaanse salade die bestaat uit allerlei “chopped” groenten die mooi naast elkaar gepresenteerd worden in de salade. De traditionele versie bevat een heleboel fantastisch lekkere en frisse groenten en vandaag ...
Jeroen Meus - Gravad lax met rode biet en een aardappelsalade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gravad-lax-met-rode-biet-en-een-aardappelsalade
... de gravad lax uit de koelkast en neem hem uit de marinade. Leg de vis op een snijplank. 14. maak het vel voorzichtig los aan een hoekje en haal met behulp van een mes het taaie vel weg. 15. Snijd de zalm in dunne ‘koteletjes’ en leg ze op een bord. Schep er wat aardappelsalade bij. ...