Resultaten voor hele kip gevuld
Tortilla's gevuld met biefreepjes en paprika - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/tortilla/tortillas-gevuld-biefreepjes-paprika
... 50-200 ml zure room of crème fraîche 2 eetlepels tomatenketchup paar druppels Tabasco 8 wraptortilla's 100 g ijsbergsla, in hele smalle reepjes 1 gele blokpaprika, in hele dunne reepjes 1 rode blokpaprika, in hele dunne reepjes 1 groene blokpaprika, in hele dunne reepjes 1 ui, gesnipperd 6 takjes koriander of platte peterselie, fijngehakt 100 g geraspte belegen kaas voor erbij Mexicaans bier (Corona) limoen tortillachips Bereiden Dep de biefreepjes droog. Verhit de olie in een anti-aanbakpan en bak de biefreepjes in porties (anders gaat het vl ...
Rog gevuld met aardappelrisotto
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rog-gevuld-met-aardappelrisotto
... Rog gevuld met aardappelrisotto - Rog gevuld met aardappelrisotto - Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes van 0 5 cm.Fruit de gesnipperde ui en de gesnipperde look in 2 el olijfolie. Voeg de aardappelblokjes toe en bevochtig ze met de visbouillon. Bak ...
Recept voor singapore sling | njam!
http://www.njam.tv/recepten/singapore-sling-0
... Doe alle ingerdiënten in een met ijs gevuld mixglas. SLuit de shaker en schud krachtig. Strain in een met ijs gevuld collinsglas. Garneer met een partje ananas en munt en serveer met een rietje. Ingrediënten 3 clBombay Sapphire gin 2 clCherry Heering 1 ...
http://www.njam.tv/recepten/mai-tai
... Bereiden: Doe alle ingrediënten met uitzondering van de float rum in een met ijs gevuld mixglas. Sluit de shaker en schud krachtig. Strain in het een met ijs gevuld dubbel collinsglas. Garneer met de resterende ingrediënten en serveer met een rietje. Ingrediënten ...
Gevuld stokbrood met groentegehakt - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/gevuld-stokbrood-groentegehakt
... gevuld stokbrood met groentegehakt 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 250 gram half-om-halfgehakt 1 ui, gesnipperd 1 groene paprika, in reepjes 1 ...
Gevuld stokbrood met ei en kip | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/gevuld-stokbrood-met-ei-en-kip/
... gevuld stokbrood met ei en kip Lekker voor de lunch: een gevuld stokbrood met ei en kip. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd een dun kapje van de stokbroodjes af en hol de broodjes uit met je vingers. Zorg ervoor dat de bodem en de randen van de stokbroden intact ...
Hobbykok Pluis: Dadels gevuld met monchou
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/dadels-gevuld-met-mochou.html
... Dadels gevuld met monchou Ingrediënten: dadels pakje monchou bieslook Bereiding:Snij of knip de bieslook fijn (stukjes van 2/3 mm) Meng deze door de monchou. Doe de vulling in een spuitzak en spuit de roomkaas in de dadels. Geplaatst door Pluis op 12/22/2010 Dit e-mailen ...
Gevuld Turks brood met kip | Snel klaar - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/gevuld-turks-brood-met-kip/
... gevuld Turks brood met kip Maak eens een gevuld Turks brood met kip, barbecuesaus en paprika. Een makkelijk en snel recept. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in reepjes. Breng de kip op smaak met een snufje zout, peper en ...
Papaja gevuld met wilde rijstsalade - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/rijstsalade/papaja-gevuld-wilde-rijstsalade
... Papaja gevuld met wilde rijstsalade 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen VoorgerechtVleesOosters bevat per portie225 kcal 8 g eiwit 11 g vet 24 g koolhydraten Ingrediënten 100 g witte en wilde rijst 2 eetlepels ...
Involtini (kalfsrollade gevuld met parmaham, Parmezaankaas en zongedroogde tomaten) | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/involtini-kalfsrollade-gevuld-met-parmaham-parmezaankaas-en-zongedroogde
... de tomaten. Rol de belegde plakjes op bind ze telkens samen met keukentouw. Voor de saus: Meng de bouillon met de kalfsfond, de 2 hele takjes tijm, een klontje boter en laat inkoken tot een gebonden saus. Zeef nadien deze saus en breng ze op smaak met peper en zout. Doe het andere klontje boter in de pan en schroei daarin de kalfsrolletjes dicht op een kort, hevig vuur. Zet ze nadien gedurende 10 à 15 minuten in een oven van 180°. Haal de rolletjes uit oven en snij ze in mooie schijven. Schik de schijven op de borden en sprenk ...