Resultaten voor groenten bij ardeens gebraad
Recepten - Gelardeerd varkensgebraad
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gelardeerd_varkensgebraad
... dingswijze Kruid het gebraad met peper en zout. Verhit de geklaarde boter in een pan en kleur het gebraad aan alle zijden. Bak de groenten in dezelfde pan met de tijm en de laurier. Leg de groenten en het gebraad in een ovenschaal, laat 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven ...
Koud gebraad met kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-gebraad-met-kappertjesvinaigrette
... Koud gebraad met kappertjesvinaigrette - Mix het ei met de mosterd, azijn, de room, water en slaolie tot een gebonden vinaigrette. Hak de sjalot en het gekookt ei en voeg het bij de vinaigrette alsook de peterselie. Serveer deze vinaigrette bij het koud gebraad. Ingrediënten ...
Feest: lamsgebraad met tapenade en lente-ui | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/feest-lamsgebraad-met-tapenade-en-lente-ui
... verheen. Verdeel de kerstomaatjes en de lente-uien rond het gebraad. Meng de olijfolie met de resterende tapenade. Bestrijk er de groenten mee. Voeg de takjes rozemarijn toe en zet opnieuw in de oven gedurende 20 minuten. Bedek de schotel met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. Versnijd het vlees en dien op met de groenten. Als bijgerecht kun je ook een puree met olijfolie serveren. Tip: je kunt dit recept ook bereiden met 2 lamskronen (ongeveer 400 g/stuk). In dat geval hoeft het vlees de eerste keer maar 10 à 15 minuten in de oven. Ingrediënten 800 g lamsgebraad (Europees lam) 3 bussels lente-ui 400 g kerstomaatjes 120 g tapenade (zwarte olijven) 4 takjes rozemarijn 2 el broodkruim (of paneermeel) 1 klontje boter 4 el olijfolie peper zout ...
Varkensgebraad in mosterdsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkensgebraad-in-mosterdsaus
... Varkensgebraad in mosterdsaus - Smelt de boter in een braadpan Kruid het gebraad met peper en zout. Leg het gebraad in de pan en zet het vuur iets lager. Snij de sjalotjes grof en leg ze rond het gebraad. Bak 5 min. aan langs elke kant. Voeg tijm en laurier toe. Zet een ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/orloffgebraad
... Orloffgebraad - Orloffgebraad is een klassieker uit de Russische keuken. Dit gerecht combineert varkensgebraad met een heerlijke champignonroom- of archiducsaus. Serveer met stronkjes witloof en kroketten voor een feestmaal. - Verwarm de oven voor op 180°C.Snijd ...
Varkensgebraad met saffraan en sinaasappel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-saffraan-en-sinaasappel
... Snijd de aardappelen, wortelen, de tomaat en de sinaasappelen in stukken. Ontvouw het zakje en steek er het gekruide gebraad, de groenten, de partjes sinaas en de saffraandraadjes bij. Voeg er de maggi kruidenmix bij en sluit de zak met het sluitingsclipje. Zet in de oven van 180° gedurende 40’. Serveer het ...
Kalfsgebraad met appel en salie
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsgebraad-met-appel-en-salie
... Kalfsgebraad met appel en salie - Kalfsgebraad met appel en salie - Verwarm de oven voor op 200°. Haal het vlees 30 minuten voor gebruik uit de koelkast.Haal het klokhuis uit de appelen en snijd 1/2 appel in reepjes en de andere in parten (schillen hoeft niet). Meng ...
Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/varkensgebraad-met-prinsessenboontjes-en-peterselieaardappelen
... Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen - Rol het gebraad in de bloem en doe het gebraad in een braadzak. Strooi 1 eetlepel cajunkruiden bij in de zak en voeg 100 ml water toe. Sluit de zak met bijhorend klipje en schudt de zak tot de kruiden en ...
Recept voor varkensgebraad met schorseneren | njam!
http://www.njam.tv/recepten/varkensgebraad-met-schorseneren
... 0 minuten in de oven. Haal het gebraad uit de oven en laat 10 minuten rusten. Giet het overtollige vet uit de braadslee en doe de groenten en beentjes in een kookpot. Zet de pot op een zacht vuurtje, doe de laurier en tijm erbij. Spoel de braadslee uit met een scheutje water, roer het aanbaksel los en doe bij de groenten. Laat enkele minuten rustig pruttelen. Zeef de saus, kook op en klop er de helft van de boter door. kook de aardappelen: Kook de aardappelen 20 minuten in water met een snuifje zout en giet af. maak de groenten: Maak de schorseneren schoon, snijd in fijne schijfjes en leg ze in koud water met een scheutje citroensap ...
Orloffgebraad | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/orloffgebraad
... Orloffgebraad - Kruid het gebraad en bak het aan één kant gedurende 10 minuten. Bak het daarna aan de andere kant gedurende 15 minuten. Let goed op dat de vetstof niet aanbrandt, voeg geregeld een klontje koude vetstof toe. Haal het vlees uit de pan en leg het op een ...