Resultaten voor sofie dumont kruimeldeeg

Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/linzentaartje-met-moelleux-de-revard-kaas-en-spekjes

... Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes - Elke donderdag is het tijd voor een culinaire reisherinnering. sofie dumont maakt voor Maaike een hartig taartje of quiche met een Franse kaas, Moelleux de Revard, en spekjes. Verwarm de oven voor op 190 graden. ...

Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option

... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de ...

Aardbeitaartjes met Amaretto kruimeldeeg | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aardbeitaartjes-met-amaretto-kruimeldeeg

... Aardbeitaartjes met Amaretto kruimeldeeg - Voor het kruimeldeeg: Meng alle ingrediënten, kneed het deeg in een bal, doe er plastiek-folie rond en laat gedurende 1 uur opstijven in koelkast. Rol het deeg gelijkmatig uit op ongeveer 4cm dikte. Bekleed hier de vormpjes ...

Frambozen-rozenconfituur van Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/frambozen-rozenconfituur-van-sofie

... Frambozen-rozenconfituur van sofie - Speciaal voor de mama's maakt sofie een confituur met rozen en framboos. Pluk de blaadjes van de rozenblaadjes. Snij in reepjes.  Breng de frambozen met het water en de rozenblaadjes aan de kook. Kook kort door. Meng het kookvocht ...

Havermout met blauwe bessen en dadels van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/havermout-met-blauwe-bessen-en-dadels-van-sofie-dumont

... Havermout met blauwe bessen en dadels van sofie dumont - Laat de havermout weken in de melk de avond voordien. Breng de dag erna kort aan de kook en laat afkoelen. Snij de dadels overlangs in vier en verwijder de pit. Werk de havermout af met dadels, cashewnoten, yoghurt ...

Vruchtenwater met munt en limoen uit De Keuken van Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vruchtenwater-met-munt-en-limoen-uit-de-keuken-van-sofie

... Vruchtenwater met munt en limoen uit De Keuken van sofie - Was de limoen. Snij in schijfjes.  Giet het plat water in een kan. Voeg de schijfjes limoen en takjes munt toe.  Ingrediënten 1 l water 2 limoenen 1 handvol munt ...

Kaastaart met compote van appel en frambozen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaastaart-met-compote-van-appel-en-frambozen

... Kaastaart met compote van appel en frambozen - Verbrijzel de zandkoekjes en strooi ze in de taartvorm. Zorg ervoor dat de bakbodem goed bedekt is met de crumble. Meng de maizena en de suiker en doe er een scheutje melk bij om de klonters weg te werken. Voeg er 2 eidooiers ...

Jeroen Meus - Hartig kruimeldeeg - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hartig-kruimeldeeg

... Hartig kruimeldeeg - Met dit kruimeldeeg maak je hartige gerechten, zoals een quiche of groentetaart. Hartig, want je gebruikt geen vanillestokjes en ook wat minder suiker dan bij zoete variant. - 0. Laat de boter op kamertemperatuur komen, zodat ze mals is. 1. Doe ...

Detoxdrankje van Eva Daeleman en Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/detoxdrankje-van-eva-daeleman-en-sofie

... Detoxdrankje van Eva Daeleman en sofie - Doe het sap van de halve citroen, de ahornsiroop, de cayennepeper en het zout in een glas.  Vul op met plat water. Ingrediënten ½ citroen 1 mespunt cayennepeper 1 groot glas plat water 1 snuifje zout 1 el ahornsiroop ...

Semifreddo | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/semifreddo

... Semifreddo - Verwarm de oven voor op 180°C. Meng alle ingrediënten voor de kokosrotsjes en smelt op een zacht vuur. Leg hoopjes op een bakplaat en bak af gedurende 7 min. aan 180°C. Laat afkoelen en snij in stukjes. Rooster en karameliseer de macadamianoten met de ...