Resultaten voor groene pepersaus van jeroen meus
Jeroen Meus - Gebakken zalm met pepersaus, spinazie en geplette aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-zalm-met-pepersaus-spinazie-en-geplette-aardappelen
... kleinere stukken. Kook ze gaar in gezouten water met het deksel op de pan.Giet het water uit het potje met de peperbollen. Doe de groene peperbollen in een steelpannetje met water en kook ze kort op.Giet de peperbollen door een zeefje, ververs het water in de steelpan en herhaal de handeling drie keer.Laat een klont boter smelten in een pan.Snijd de zalm in vier mooie stukken en kruid de vis met peper en zout. Bak de zalm langs beide kanten krokant in de boter. Haal de vis uit de pan en plaats de stukken in de voorverwarmde oven.Pel de sjalotten, snijd één fijn en ...
Jeroen Meus - Zalmburger met komkommer en pepersaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalmburger-met-komkommer-en-pepersaus
... n een snuifje zout.Kneed platte hamburgers van het vismengsel, en zet de visburgers even in de koelkast.De pepermayonaise Giet de groene peperbolletjes af en doe ze in een kleine pan.Voeg wat water toe en breng aan de kook. Zo haal je het muffe aroma van de peperbolletjes weg. Dat levert je straks een saus op die veel smakelijker is.Zeef de kortgekookte peperbollen uit het water en zet ze opzij.Maak de mayonaise. Doe de eierdooiers in een diepe mengbeker en voeg de look toe.Doe er de azijn, het water en de mosterd bij.Plaats de staafmixer in de pot en mix alles los.Voeg de olie in een straaltje toe en beweeg de mixer mee. Enkele seconden later is de mayonaise gebonden.Breng op smaak met gewone peper en roze peperbolletjes. Voeg ook de gekookte groene peperbolletjes toe. Mix opnieuw.Afwerken en serveren Bak de zalmburgers op de hete grill van de barbecue. Reken zo’n 5 minuten per kant, afhankelijk van de dikte van de burgers.Gril ook de broodjes kort op de barbecue.Leg ee ...
Jeroen Meus - Everzwijnkoteletjes met gratin, boontjes en pepersaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/everzwijnkoteletjes-met-gratin-boontjes-en-pepersaus
... Everzwijnkoteletjes met gratin, boontjes en pepersaus - Het eerste wildgerecht van het twaalfde seizoen is een feit! En wat voor één... Heerlijk sappige everzwijnkoteletjes met een smeuïge gratin dauphinois, boontjes met spekjes en ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalkoenrollade-in-bladerdeeg-met-wintergroenten-pepersaus-en-kroketten
... er een blaadje laurier en wat tijm aan toe en zet een deksel op de pot. Laat de groenten 10 minuten garen onder deksel.Snipper de groene kool fijn, kook hem kort af in gezouten water en voeg hem toe aan de groenten. Laat de groenten nog even bakken en hou ze warm.Pel de sjalot en snipper ze fijn. Laat een klontje boter smelten en stoof er de sjalot in aan. Voeg de steakpeper, de tijm (zonder de takjes) en een blaadje laurier eraan toe en laat even stoven.Voeg de cognac eraan toe en laat hem inkoken. Voeg er de mosterd en de veenbessengelei of -confituur aan toe, gevolgd door de bruine fond en breng aan de kook. Voeg er nog een scheutje room aan toe en kruid de saus met een snuif zout.Spoel en was de waterkers en pluk de blaadjes. Snijd het witloof en wat bieslook fijn en meng er de mayonaise en een scheutje dragonazijn onder. Kruid de salade met peper en zout.Bak de kroketten in de friteuse.Haal de laurier uit de pepersaus, voeg er een blokje boter aan toe en zet de mixer erin.Haal de rollade uit de oven en snijd er dikke plakken van. Serveer de plakken rollade met de wintergroenten, de kroketten, de witloofsla, de waterkers en de pepersaus. ...
Jeroen Meus - Gebakken kipfilet met pepersaus, geroosterde aardappelen en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kipfilet-met-pepersaus-geroosterde-aardappelen-en-kropsla
... Gebakken kipfilet met pepersaus, geroosterde aardappelen en kropsla - Dit is puur genieten! Krokant gebakken kip en geroosterde aardappelen met een vleugje parmezaan uit de oven, een heerlijke pepersaus en kropsla. Wat heeft een mens nog meer nodig? - Laat de oven v ...
Recept voor groene pepersaus | njam!
http://www.njam.tv/recepten/groene-pepersaus
... eng eventueel op smaak met zout. Ingrediënten voor 4 personen 25 gboter 1 sjalot, zeer fijn gesnipperd 1 volle eetlepel groene peperkorrels, grog gemalen 3 elbloem 375 mlgroentebouillon 1/2 tlworcestershire sauce 2 elroom zout ...
Biefstuk met pepersaus recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7542/biefstuk-met-pepersaus
... Biefstuk met pepersaus - - - 2 theelepels witte peperkorrels, 1 ml cognac (slijter), 0.5 pot vleesfond, 1 bekertje slagroom, 0 zout, 30 g boter of margarine, 2 biefstukken ...
Jeroen Meus - Groene pesto - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/groene-pesto
... groene pesto - Pesto is een klassieke Italiaanse smaakmaker in verschillende gerechten, maar eigenlijk vooral heerlijk om op een stukje brood te smeren. - 0. Snij of breek de harde Parmezaanse kaas in stukjes. 1. Doe de kaas, de pijnboompitten, de gepelde look en de ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/195/eend-met-zwarte-pepersaus
... Eend met zwarte-pepersaus - Wie zegt dat wild klaarmaken moeilijk is - Maak de groenten schoon. Snij de courgette in halve plakjes en de lenteui in stukken. Laat de bamboe uitlekken. Snij de eendenborst in plakjes. Breng de bouillon aan de kook. Blancheer er kort de ...
Noedels met rundvlees in zwarte pepersaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/amoy/noedels-rundvlees-zwarte-pepersaus
... Noedels met rundvlees in zwarte pepersaus 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 22 waarderingen HoofdgerechtVleesOosters Ingrediënten 2 eetlepels zonnebloemolie 250 g rundvlees, in reepjes of plakjes 1 zakje Amoy Chinese groente, ...