Resultaten voor glazuur

Recept voor kleurig versierde cupcakes met kaarsjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kleurig-versierde-cupcakes-met-kaarsjes

... verdeel het deeg erover. Bak ca. 20-30 min. in de oven op 160°C. Neem de cupcakes uit de oven en laat afkoelen. Meng voor het glazuur de poedersuiker, water en citroensap tot een dik suikerglazuur. Verdeel het glazuur in 6 kleine schalen en voeg verschillende kleuren toe. Versier de cupcakes naar wens met het glazuur. Knip daarvoor de punt van een kleine papieren puntzak of diepvrieszak, vul met het glazuur en gebruik ze als spuitzak om de cupcakes af te werken. Laat het glazuur minstens 2 uur drogen. Server ...

Koekjes met glazuur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/koekjes-met-glazuur

... Koekjes met glazuur - Neem een eiwit en doe het in een mengkom. Doe er bloemsuiker bij en meng het. Blijf bloemsuiker toevoegen en roeren tot het suikerdeeg begint te dikken. Doe er voor de smaak ook wat citroensap bij. Als je een andere kleur wilt dan wit, doe je er ...

Broodpudding met chocoladeglazuur

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodpudding-met-chocoladeglazuur

... Broodpudding met chocoladeglazuur - Heb je nog wat oud brood over? Gooi het niet weg. Geef het een tweede kans door er een heerlijke broodpudding van te maken. Werk af met chocoladeglazuur voor een zoete toets. - Breng de melk aan de kook. Doe er het brood de eieren suiker ...

Recept voor chocolade taart | njam!

http://www.njam.tv/recepten/chocolade-taart

... rm en zet ca. 40 min. in de voorverwarmde oven. Haal de taart uit de oven. Wanneer de taart bijna afgekoeld is, smelt je voor het glazuur de boter en de chocolade au bain marie. Voeg al roerend het poedersuiker toe. Bestrijk de taart met het glazuur. Ingrediënten voor 6 personen voor de taart: 200 gpure chocolade 200 gmelk chocolade 180 gboter 180 gsuiker 6 eieren 75 gbloem voor het glazuur: 120 gdonkere chocolade 60 gboter 100 gpoedersuiker extra: taartvorm ...

Cheesecake met glazuur van aardbeiensnoepjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cheesecake/cheesecake-glazuur-aardbeiensnoepjes

... Cheesecake met glazuur van aardbeiensnoepjes 1 cheesecake 0 min voorbereiden 1:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen GebakVegetarischAmerikaans Ingrediënten 600 g roomkaas 200 g suiker 3 eieren 250 g volkoren biscuits 100 g zachte boter voor ...

Recept voor cupcakes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/cupcakes

... hep het fruit eronder. Doe het beslag in een spuitzak en verdeel over de vormpjes. Zet de cupcakes 15-20 min in de oven. maak het glazuur: Breng het water aan de kook, giet op de suiker en roer goed door. Wrijf de cupcakes in met een dun laagje glazuur. werk af: Versier met marsepein, smarties en gesmolten chocolade. Ingrediënten voor 12 stuks voor het beslag: 200 g ...

Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gezellig-ontbijten-koffiekoeken-met-chocolade-en-kaneel

... verwerking. Nog wat choco en bladerdeeg liggen? Een snuifje kaneel en wat rozijntjes? Of misschien wat parelsuiker? Afgewerkt met glazuur en je hebt een lekkere ontbijtkoek! Rol het bladerdeeg uit. Wrijf in met choco. Strooi wat kaneel, rozijntjes en parelsuiker over de choco. Rol stevig op en snij in schijfjes van 1 à 2 cm. Meng een eidooier met melk. Haal de schijfjes door de melk met ei. L ...

Recepten - Broodpudding met chocoladeglazuur

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Broodpudding_met_chocoladeglazuur

... bij. Vet een taartvorm in en giet het mengsel in de vorm. Bak de pudding goudbruin in een voorverwarmde oven op 180°C. Maak het glazuur: smelt de chocolade, voeg de suiker en het citroensap toe en strijk het mengsel met een borsteltje uit op de broodpudding. Maak eventueel nog een wit glazuur van poedersuiker en water en trek daarmee streepjes over het chocoladeglazuur. Laat de pudding afkoelen en serveer h ...

ALDI België - Notencake

http://nl.aldi.be/aldi_notencake_603.html

... n ingevette cakevorm. Verwarm de oven voor op 175 �°C en laat ca. 70 minuten bakken. Laat afkoelen en bestrijk eventueel met glazuur om de cake een glanzend laagje te geven. Bereiding glazuur: Meng 200 g poedersuiker met enkele lepels water en wat citroensap (ca. 1/4 citroen) tot het een vloeibaar papje wordt. Bestrijk de cake met het glazuur en laat opstijven. ...

Starbucks citroencake | lekker smeuïg - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/starbucks-citroencake/

... en in de oven. Als de cake gaar is, haal je hem uit de oven. Laat de citroencake afkoelen op een rooster. Ondertussen maak je het glazuur. Meng de ingredienten door elkaar. Als de cake goed is afgekoeld, giet je het glazuur over de cake heen. Zet de cake even in de koelkast zodat het glazuur mooi hard wordt. 200 gr bloem, 3 gr baksoda of 10 gr bakpoeder, 3 eieren, snufje zout, 200 gr suiker, 40 gr zachte boter, sap van 2 citroenen, rasp van 1 citroen, 130 ml zonnebloemolie, 140 gr poedersuiker, 3 el melk, citroenrasp ...